Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор

Имам една новина за почитателките на историческите романси. Момичета след година бълтавене правене и струване най сетне изпълних мечтата си и скоро ИК ГЕПАРД 2178 ще издаде първата си книга. За целта моля да минете един опреснителен курс с ДЖЕЙК и УОРД от поредицата КАУБОИ на ЛЕЙ ГРИЙНУУД, а която не ги е чела горещо препоръчвам.Няма да правя излишна реклама, но смятам, че каквото съм препоръчала досега в този жанр е било на ниво и от любопитство ще хвърлите поглед, за да може после с удоволствие да се насладите на гордия сирак Бък, опустошен емоционално от злощастната си съдба, който с помощта на една нежна и любяща жена постига мечтата си за свое собствено истинско семейство и успява да намери покой у дома.

Йес, от кога чакам да го кажеш. Мило, искам датааааааа, и избра ли корицата?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Бобииииииииииииииии, сори, душко, че толкова ти забавих поръчката... f670d11b01cf119433bc3637058fac03.gifed39221693c0a68cf3f7b7ee5a79ee41.gif. Надявам се да не ми се сърдиш d137c514db3aa074bba5eea16cc61342.gif. Ето я и нея:

Соня Бирмингъм - Цвят от скреж

Съни за пореден път приеми поздравленията ми, желая на издателството все прекрасни издадени книги и много успехи, а иначе аз вече потривам доволно ръце и чакам с нетърпение книжката да застане на видно място на секцията ми!

П.С. Гане, благодаря за новата книжка.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Имам една новина за почитателките на историческите романси. Момичета след година бълтавене правене и струване най сетне изпълних мечтата си и скоро ИК ГЕПАРД 2178 ще издаде първата си книга. За целта моля да минете един опреснителен курс с ДЖЕЙК и УОРД от поредицата КАУБОИ на ЛЕЙ ГРИЙНУУД, а която не ги е чела горещо препоръчвам.Няма да правя излишна реклама, но смятам, че каквото съм препоръчала досега в този жанр е било на ниво и от любопитство ще хвърлите поглед, за да може после с удоволствие да се насладите на гордия сирак Бък, опустошен емоционално от злощастната си съдба, който с помощта на една нежна и любяща жена постига мечтата си за свое собствено истинско семейство и успява да намери покой у дома.

:) И аз се чудех кога ще кажеш хубавата новина и също тръпна в очакване на книжката. Пожелавам все успешни бъдещи публикации. kiss.gif

Оууууууууууу, Слънчо, честито! Чудесна новина. 5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gifЧакам с нетърпение107144714dc0fbb67952670ef0934a80.gifb2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif

Браво и честито!

С удоволствие ще ги прочета,още повече,че не съм ги чела.А и ще е приятно да чета книга ,а не от компа.

Ех, днес е един хубав ден за всички нас - любителките на исторически романси. Обичкам те, Сънииииииии kiss.gif С такова огромно нетърпение очаквах таз страхотна новина, че загрявах съвсем скоро със "Седемте невести" на чичко Лей 7097bc3e041069e17d3acfc41d196a18.gif

Пожелавам на новото издателство мноооооооооооого, мнооооооооого успехи и да ни радва не само нас, но и нашите деца и внуци с хубави, прекрасни и вълнуващи романи fd2d9eff2ce18c11920e3ed975886f3d.gif

Бобииииииииииииииии, сори, душко, че толкова ти забавих поръчката... f670d11b01cf119433bc3637058fac03.gifed39221693c0a68cf3f7b7ee5a79ee41.gif. Надявам се да не ми се сърдиш d137c514db3aa074bba5eea16cc61342.gif. Ето я и нея:

Соня Бирмингъм - Цвят от скреж

Огроооомни, огрооомни благодарности, мила. kiss.gif Гане, хич не се притеснявай,мила, щото аз съм еднааааааа бъъъъъъъъъъъъъърза, с охльова се конкурирам по скорост.

Ще я прочета с най- най-голямо удоволствие .5a282cbfe6e4a52c45509a568cf11c7a.gif

ЧЕСТИТО!

Много успехи и много книжки които да ни зарадват ти пожелавам,Съни

Здравейте,нова съм във форума,но като всички харесвам любовните романи.Много ще съм ви благодарна ,ако ми помогнете да намеря трилогията на Нора Робъртс-Сага за Ирландия,къде мога да я про4ета.толкова много я търсех...че измина доста време..ще се радвам да я про4ета отново.Благодаря ви предварително,а и все пак не съм чела третата,последната.

здравейте! искам да ви питам коя е първата книга от поредицата Седем невести на Лей Грийнууд?

здравейте! искам да ви питам коя е първата книга от поредицата Седем невести на Лей Грийнууд?

"Роуз"

Здравейте,нова съм във форума,но като всички харесвам любовните романи.Много ще съм ви благодарна ,ако ми помогнете да намеря трилогията на Нора Робъртс-Сага за Ирландия,къде мога да я про4ета.толкова много я търсех...че измина доста време..ще се радвам да я про4ета отново.Благодаря ви предварително,а и все пак не съм чела третата,последната.

Виж в темата "Линкове към любовни романи" - има ги всичките там.

Честито за новата книжка. И дано издателствата и Съни ни радват с все повече преведени любовни романи. :yanim::cheers:kiss.gif Амин. :):biggrin:

Леле Съни, много се радвам за теб , а и за нас също - просто не мога да ти опиша колко ни зарадва clap.gifclap.gifclap.gifkiss.gif

Ето това се казва страхотна новина! ;)

СЪНЧО, ЧЕСТИТО и от мене! kiss.gif И нека винаги има нови и нтересни книжки, на които да се радваме.

Хайде, да му върви по вода на новото издателство и да му е леко севтето!!! :P:P

Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания. Щастлива съм че новината ви е зарадвала. За мен най-голямата награда ще бъде ако проявите интерес към творението ми когато живот и здраве се появи на бял свят.

Желая успешен и усмихнат ден на всички!

Абе,хора какви са тия напъни от съвременните автори да мешавят крими(повечко от необходимото) с любов.Ето например Нора се справя в повечето случаи добре,но Елизабет Лоуел доста ме разочарова.Чета аз листи и листи със заговори и разговори между лошите,а готините,дето са и главна двойка остават настрана.Да не говорим,че не разбирам и как се влюбват при всички тези разследвания и подобни.А и "Алибито" на Сандра Браун-много хубава книжка,но да бяха развии повечко отношенията между главните.А и свърши малко ряс-прас!

• Автор

Абе,хора какви са тия напъни от съвременните автори да мешавят крими(повечко от необходимото) с любов.Ето например Нора се справя в повечето случаи добре,но Елизабет Лоуел доста ме разочарова.Чета аз листи и листи със заговори и разговори между лошите,а готините,дето са и главна двойка остават настрана.Да не говорим,че не разбирам и как се влюбват при всички тези разследвания и подобни.А и "Алибито" на Сандра Браун-много хубава книжка,но да бяха развии повечко отношенията между главните.А и свърши малко ряс-прас!

Ами да ти кажа, и аз не съм очарована от повечето напъни на някои автори, да родят някое крими, но много ми харесват кримитата на Нора Робъртс, Джули Гарууд и Джейн Ан Кренц. Незнам какво ти е мнението, но на мен много ми допадат. Така е съчетано всичко, че се получава без проблем и напрегнатата криминална ситуация, и нежната и красива любов, зараждаща се между героите. Просто авторките са майсторки :)

Също Бевърли Бартън, има две книги от поредица които съм чела, и са просто страхотни. Крими елемента те държи на тръни до самия край, а главните които се мъчат да разплетет случая, се влюбват.

Наздраве за най-новото издателство на българския пазар!

Да ви върви по мед и масло, за да обичате още повече работата си!

Ами да ти кажа, и аз не съм очарована от повечето напъни на някои автори, да родят някое крими, но много ми харесват кримитата на Нора Робъртс, Джули Гарууд и Джейн Ан Кренц. Незнам какво ти е мнението, но на мен много ми допадат. Така е съчетано всичко, че се получава без проблем и напрегнатата криминална ситуация, и нежната и красива любов, зараждаща се между героите. Просто авторките са майсторки :wors:

Също Бевърли Бартън, има две книги от поредица които съм чела, и са просто страхотни. Крими елемента те държи на тръни до самия край, а главните които се мъчат да разплетет случая, се влюбват.

Джули Гаруд не съм я чела,но Кренц ми харесва.

Като писах на ума ми бе "Никога не е късно а умреш" на Елизабет Лоуел.Така и не си спомням да е имало някаква любовна история.Кримито бе горе-долу,но централно внимание се обръщаше на семейната история която издирваше главната.

Много бях харесала "Да бягаш от страх" и като почнах,та си накупих една камара нейни книги.Никоя не ми се стори изключителна,а някои едва прочетох.Вече не смея да купувам нейни книги.Има къде-къде по-приятни книги.

Джули Гаруд не съм я чела,но Кренц ми харесва.

Като писах на ума ми бе "Никога не е късно а умреш" на Елизабет Лоуел.Така и не си спомням да е имало някаква любовна история.Кримито бе горе-долу,но централно внимание се обръщаше на семейната история която издирваше главната.

Много бях харесала "Да бягаш от страх" и като почнах,та си накупих една камара нейни книги.Никоя не ми се стори изключителна,а някои едва прочетох.Вече не смея да купувам нейни книги.Има къде-къде по-приятни книги.

На Джули поредицата Бюканън-Ренард е много добра, точно съчетание между романтична история и крими са, изчела съм ги половината и определено ми харесаха, а и от този тип на Кренц съм чела Коралова целувка също много приятна книга.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Съни,мила чак сега видях и направо ми ощастливи вечерта ;) първо да ти пожелая много успех и честито

Аз наскоро прочетох "Среднощни тайни" на Кренц но нещо не ми допадна. Не знам може би аз не съм уцелила правилната книга, но ми се стори доста плоска и някак си не ме грабна. Сега си намерих една книжен формат на Норчето да видим дали ще ми хареса, толкова много я хвалите че не се сдържах.

Някой може ли да каже нещо за Даниел Стийл щото гледам че има доста книжки на английски та се чудех дали да купя нещо нейно.

Аз наскоро прочетох "Среднощни тайни" на Кренц но нещо не ми допадна. Не знам може би аз не съм уцелила правилната книга, но ми се стори доста плоска и някак си не ме грабна. Сега си намерих една книжен формат на Норчето да видим дали ще ми хареса, толкова много я хвалите че не се сдържах.

Някой може ли да каже нещо за Даниел Стийл щото гледам че има доста книжки на английски та се чудех дали да купя нещо нейно.

Лично аз смятам,че книгите й са дълги и тежки.

Четох една за деца,които катастрофират тежко и в последствие общата драма е причина родителите да се съберат(ама и това не става лесно).Катастрофа,смърт,мъка.Тежка работа.

Всъщност чела съм само още една-без катастрофи,но с тежки лични драми.Така,че не бих потретила,стигат ми две.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Чела съм доста книжки на Даниел Стийл и всъщност са много интересни, но тя набляга на драмата, така че историите обикновено са доста тежички, такива случки им се случват на геройте, че може доста да си поплачеш докато четеш, но обикновено са с хубав край.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Аз лично много харесвам Даниел Стийл. Ще го формулирам така - преди да "срещна" Норчето, тя ми беше любимка, а сега е на второ място. Имам доста нейни книги и не мога да се сетя нещо да не ми е харесало. Действително са много тежки, но прекрасни. Драми с голямо Д.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.