Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Дами, ремонтирала съм всички списъци за сканиране, но, моля ви, проверете и вие дали не съм пропуснала нещо.

Премахнала съм и постовете, чиито списъци са вече изпълнени.

аз ся гледах за моя списък и някой ми ги няма от арлекините си оставила само 4

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Искам да събера всички издадени от Ирис любовни романи.Ако някой има нещо от тях и има възможност да ги скенира ще съм много щастлива и благодарна. :rolleyes:

Липсват ми тези...

Провери в списъците за сканиране, мила, някои от тях вече са поети. :)

Искам да събера всички издадени от Ирис любовни романи.Ако някой има нещо от тях и има възможност да ги скенира ще съм много щастлива и благодарна. :rolleyes:

Липсват ми тези:

Аз съм започнала да сканирам Време за рози на Илейн Кофман

Имам и

ТАМАРИСК - КЛЕР ЛОРИМЪР (Tamarisk)

ПАРФЮМЪТ НА РАЯ - ДЖЕНИФЪР БЛЕЙК (perfume of paradise

АМЕРИКАНСКАТА НАСЛЕДНИЦА - ДОРОТИ ИДЪН (the american heiress)

ПРЕДАТЕЛСКИ ЦЕЛУВКИ - МАРИ КОРДОНИЕ

ВЕНЧАНА ЗА РИСКА - КАТРИН 0'НИЙЛ (bride of the danger)

ДЪЛГО ПОТИСКАНА СТРАСТ - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (bound by desire)

ТЕМЕНУЖКИ В СНЕГА - ПАТРИША ГРАСО

Мисля,че и още две ,три ,но не съм сигурна .След няколко дни ще зная със сигурност.

Много ти благодаря :speak::down: :down: ще чакам с нетърпение да скенираш каквото можеш

Слава "Дълго потискана страст" на Розмари Роджърс я има сканира.

Ан8 цялата поредица за Джини и Стив, между които е и "Дълго потискана страст", я има сканирана. Сравни си списъка с вече сканираните,защото може и да има и други книги, които си изтървала да си изтеглиш.

Ами аз сверих списъка, но папката с романите на Розмари вчера я свалих и явно не съм видяла,че и този роман го има там. Благодаря

Ами аз сверих списъка, но папката с романите на Розмари вчера я свалих и явно не съм видяла,че и този роман го има там. Благодаря

Провери в списъците за сканиране, мила, някои от тях вече са поети. :bedtime2:

Искам да събера всички издадени от Ирис любовни романи.Ако някой има нещо от тях и има възможност да ги скенира ще съм много щастлива и благодарна. :)

Липсват ми тези:

АРАБСКИ НОЩИ - ЛОРА ПАРКЪР (arabian nights) ПОЕТА ЗА СКАНИРАНЕ

ПАРФЮМЪТ НА РАЯ - ДЖЕНИФЪР БЛЕЙК (perfume of paradise ПОЕТА ЗА СКАНИРАНЕ

ВРЕМЕ ЗА РОЗИ - ИЛЕЙН КОФМАН (a time for roses) ПОЕТА ЗА СКАНИРАНЕ

КРЪСТОНОСЕЦЪТ - МИРИАМ МИНГЪР (captive rose) ПОЕТА ЗА СКАНИРАНЕ

ЗАГУБЕНА ЛЮБОВ, ПОСЛЕДНА ЛЮБОВ - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (lost love, last love) СКАНИРАНА

ДЪЛГО ПОТИСКАНА СТРАСТ - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (bound by desire) СКАНИРАНА

ДОКОСНИ ЗОРАТА - ШЕЛИ МИЛЪР ( touch the dawn) СКАНИРАНА

От списъка на тези, които търсиш, може да махнеш оставените в карето... :bedtime2:

Ех, как да не ти завиди човек за късметите (особено за втория). А и не само на теб. :nono:

На мен също ми се паднаха два - "Голям бизнес, малки данъци" и "Да видиш данъчен само във вестника".

Направо не знам как ги уцелих, а и двата ги сложихме в баницата заради баща ми. Уж на него да му се паднат евентуално, пък то бива ли двата на мене?

Не се оплаквай , то това данъчните са голям кошмар, радвай се че имаш такъв късмет и няма да се разпрявяш с тях. Имаше един лаф - от смъртта и данъците никой не може да избяга. На мен ми се падна "Щастие".

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Искам да събера всички издадени от Ирис любовни романи.Ако някой има нещо от тях и има възможност да ги скенира ще съм много щастлива и благодарна. :nono:

Липсват ми тези:

ГОСПОДАРЯТ НА ЗАМЪКА - АН ЛОУРЪНС

Ако превилно разбрах от коментарите книгата не е сканирана и не е поета за сканиране. Аз я имам, но уви, нямам време. Мога да я сканирам, но не давам обещание за време, защото не уцелих късмета, така че ще си общувам с данъчните повече от колкото ми се иска. Няма да се "сърдя" ако някой ме изпревари със сканирането, но ако няма кой и някой много, много я иска ще се опитам да намеря време.

Дами, ремонтирала съм всички списъци за сканиране, но, моля ви, проверете и вие дали не съм пропуснала нещо.

Премахнала съм и постовете, чиито списъци са вече изпълнени.

Хеси, махни от моя списък "Парфюмът на Рая" на Дженифър Блейк и го пиши на сметката на Слава, защото видях че има желания да я сканира, пък моята е супер бледа и скана няма да излезе добре.

И в моя списък добави "Малката стопанка" на Джоан Лейн, тя е в списъка на Мариана (Saintcat), но аз си писах с нея и тя ми каза че е прекалено ангажирана и няма да сканира, така че нейния пост можеш директно да го махнеш.

И ти благодаря предварително kiss.gif

"Кръстоносецът" на Мириам Мингър е поета за сканиране, но както спомена Петя, Мариана е ангажирана, така че ако някой друг я има може да я поеме. За съжаление, не присъства в моята колекция.

А от изброените като цяло имам:

ВЕНЧАНА ЗА РИСКА - КАТРИН 0'НИЙЛ (bride of the danger) / вече поета /

ТЕМЕНУЖКИ В СНЕГА - ПАТРИША ГРАСО (violet in the snow) / вече поета /

АРАБСКИ НОЩИ - ЛОРА ПАРКЪР (arabian nights) / вече поета /

АМЕТИСТОВАТА КОРОНА - КАТРИН ДЬОВИЛ / пишете я на моя сметка, имате късмет, че е при мен книгата /

ГОСПОДАРКАТА НА ЛАЙЪН ХАУС -ДЖЕНИФЪР УАЙЛД (the lady of Lyon house) / ако никой не я поеме, ще мога да я сканирам чак края на февруари /

СРЕДНОЩНА ГЪЛЪБИЦА - РОКСАНА БЕКНЪЛ (a dove at midnight) / пишете я на моя сметка, под ръка ми е /

ЦИГАНСКИЯТ ЛЮБОВНИК - КОНИ МЕЙСЪН (gypsy lover) / ако никой не я поеме, ще мога да я сканирам чак края на февруари /

Ами като проверих в темата "Линкове към любовни романи" останалите номера ги имаше там. Освен ако нещо съм объркала, погледни и ти за всеки случай.

Понеже не си написала от коя серия на Арлекин са номерата, предполагам Хеси ги е тръкнала, защото е помислила, че се дублират. Номерата 26, 44, 87, 125, 136 и 116 от серия романс са сканирани. Явно си имала намерение да сканираш от серия Страст... :biggrin:

Аз съм започнала да сканирам Време за рози на Илейн Кофман

...

Имам и

...

Пиши ми кои ще поемеш за сканиране, като преди това направиш справка в темите "Списъци.." и "Линкове.." дали няма да се получат дублажи.

Или направо си пусни нов списък, а аз ще прехвърля нещата от стария ти пост и ще го махна.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Понеже не си написала от коя серия на Арлекин са номерата, предполагам Хеси ги е тръкнала, защото е помислила, че се дублират. Номерата 26, 44, 87, 125, 136 и 116 от серия романс са сканирани. Явно си имала намерение да сканираш от серия Страст... :biggrin:

ами няма проблем,ще сканирам тези от списъка, че после ще гледам какво да е следващо...не е голямо чудо,не се притеснявайте

ами няма проблем,ще сканирам тези от списъка, че после ще гледам какво да е следващо...не е голямо чудо,не се притеснявайте

Не става въпрос да е чудо, мила, просто списъците се пускат, за да не се получат дублажи и двама души да сканират едно и също. Все пак не си струва да се полага излишен труд, нали? :biggrin:

Не става въпрос да е чудо, мила, просто списъците се пускат, за да не се получат дублажи и двама души да сканират едно и също. Все пак не си струва да се полага излишен труд, нали? :yanim:

ами да права си, начи аз след 2-3 дена се прибирам и ще видя какво съм предвидила,щото сега ги нямам тука

"Кръстоносецът" на Мириам Мингър е поета за сканиране, но както спомена Петя, Мариана е ангажирана, така че ако някой друг я има може да я поеме. За съжаление, не присъства в моята колекция.

На мен Кръстоносеца ми е на една ръка разстояние и с Тихи се разбрахме да и я дам, за сканиране, за да я видим качена скоро. Моля Хеси да я сложи в списъка на 'Lindsey', че я поема.

Благодаря ви, момичета за бързите реакции. Ще чакам с нетърпение да си попълня колекцията :cool:

Списъците са обновени :cool:

Уф, дойде ли началото на годината е направо смъртоносно натоварено в работата. sad.gif Направо почивката ми излезе през носа. Чак сега успях да се докопам до компа, за да си почивам в любимия ми клуб kiss.gif Милички, от всички анонси за сканиране на книги от списъка дето е дала an8, здраво се ошаматих кой какво е поел, гледах и в темата със списъците, но може пак да съм изтървала някоя. Затова погледнете моля книгите дето мисля да поема от списъка на an8 да не би някой вече да ги е поел, за да не стават дублажи. Става въпрос за следните книги:

МУЗИКАТА НА НОЩТА - ЛИДИЯ ДЖОЙС (the music of the night)

ВКУСЪТ НА ГРЕХА - КОНИ МЕЙСЪН (a taste of sin)

ПОКЕР НА СЪРЦАТА - ДЖЕНИфЪР УАЙЛД (the call ner Dana)

ПЛАМЪКЪТ НА ВЕРНОСТТА - САНДРА ДЮБАЙ (the flame of fidelity)

СЛАДКИЯТ БЯС НА ЛЮБОВТА - ДЖЕНИФЪР УАЙЛД (loves tender fury)

Xesi, мила, за да не те тормозя в скайпа, направо тук лепвам новия ми списък за сканиране,към който добавям и горепосочените книги:

Списък за сканиране:

1."Ема Уотсън", Джоан Ейкън

3. "Време да обичаш отново", Флора Спиър

5. "Невъзможна любов",Барбара Картланд

6. "Кръстът на любовта",Барбара Картланд

7. “Далечна звезда”, Ан Авари

8. “Грешница на любовта”, Барбара Смит

9. “Луна на желанията”, Палм Рок

10. МУЗИКАТА НА НОЩТА - ЛИДИЯ ДЖОЙС

11. ВКУСЪТ НА ГРЕХА - КОНИ МЕЙСЪН

12. ПОКЕР НА СЪРЦАТА - ДЖЕНИфЪР УАЙЛД

13. ПЛАМЪКЪТ НА ВЕРНОСТТА - САНДРА ДЮБАЙ

14. СЛАДКИЯТ БЯС НА ЛЮБОВТА - ДЖЕНИФЪР УАЙЛД

Японски загадки - Лора Джо Роуланд:

4. Иредзуми

5. Китанката

6. Якешину

7. Кейсей

8. Сиуши

9. Цуамоно

10.Дим Мак

11.Кикунохана

12.Окаеши

13.Мейреки

Пол Дохърти:

Египетски загадки:

1.„Маската на Ра”

2.„Храмът на Хор”

3.„Жертвите на Анубис”

4.„Убийците на Сет”

Средновековни загадки:

1.Сатанинско сборище

3.Шпионинът на краля

9.Огньовете на сатаната

10.Звънарят от Оксфорд

11.Стрелецът демон

12.Сянката на греха

14.Смъртта на магьосника

15.Корабът на страха

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Готово, Боби, лепнах ги в твоя списък. И отсега знам кой ще те разцелува специално за Египетските.. :D

P.S. Да се похваля - получих си "Бък" по пощата от Съни директно, че и с лично пожелание.. Приятно е да имам нещо, което е надписано лично от нея.. :cool: (За тези, които не знаят, уточнявам - Съни е една от най-старите участници в този форум и същевременно собственик на издателство "Гепард 2178", което пусна на пазара "Бък", като при това тя е и преводача на книгата)

Дами, не си играйте да търсите "Бък" по борси, пазари и книжарници; направо я поръчайте на Съни (cheetah) и ще Ви я изпрати до вратата директно (май е излишно да уточнявам, че при директна поръчка, коричната цена пада) :cool:

След справка ,установих ,че Тамариск ми е изчезнала ,но имам Шантал .Като ,че ли не я видях в линковете .

P.S. Да се похваля - получих си "Бък" по пощата от Съни директно, че и с лично пожелание.. Приятно е да имам нещо, което е надписано лично от нея.. :speak: (За тези, които не знаят, уточнявам - Съни е една от най-старите участници в този форум и същевременно собственик на издателство "Гепард 2178", което пусна на пазара "Бък", като при това тя е и преводача на книгата)

Xesi, извинявай мила, предполагам, че тъй като съм отскоро в този форум, пък и доста рядко пиша по темата, си пропуснала да отбележиш, че преводачите на "Бък" сме две, както и тези, които отговаряме за работата и добрия подбор на книжките в "Гепард-2178". Не отричам, че първоначалната идеята беше на Съни, но движещите я сили сме две.

Което означава, че възможностите за поръчки, мили дами, се увеличават и който желае, може да си поръча книгата и от мен. И моля, бъдете така добри да уточните дали искате автограф от нас или не! :cool:

Редактирано от shemett (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.