Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

geneviev благодаря за книжките!

Момичета имам едно питане, значи вчера съвсем случайно се сдобих с "Докосване на жена" на Джейн Ан Кренц, и тъй като не съм особено запозната със сканираното до момента от съвременните романи, въпроса ми е дали е мината през скенера вече, защото на няколко пъти вече успях да се прекарам и да дублирам някоя и друга книга (ама като съм толкова разсеяна... :huh: )

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Пете, доколкото знам не е сканирана и не е поета от никого.

Пете, доколкото знам не е сканирана и не е поета от никого.

Гане мисля да ти се доверя, и ще помоля Хеси да я прибави в списъка ми :wors:

И сега още нещо, не знам защо, но съм се зарибила на вълна съвременни романи, не че съм ги зачела, ама просто ми се прийсква да ги имам и си направих едно скромно списъче, за което ако работех две заплати поредни сигурно нямаше да ми стигнат за да го изпълня :cool: и ми се ще да чуя нечие мнение (предварително благодаря за което) за няколко заглавия, преди да се юрна да ги купувам:

"Синеокият дявол" - Лайза Клейпас, не знам как е стила на авторката, не съм чела историческите й книги, но като цяло има доста добри отзиви за нея, а тази книжка специално има много интересно резюме, определено звучи като нещо което бих прочела...

И 4 заглавия на Джудит Макнот - "Гордост", "Съвършенство", "Нощни шепоти" и "Всеки мой дъх" - преиздадени са и ако си заслужават направо е грехота да ги подмина, тук вече съм запозната с историческото творчество, ама въпроса ми е - то изобщо доближава ли се като стил в тези книги. Наясно съм или поне предполагам, че освен любовна история е заложено и на солиден криминален елемент и с него нямам проблем, но не искам да чета само защото романа е съвременен как главните сменят половинките по-често от носните си кърпи :nono:

"Синеокият дявол" - Лайза Клейпас, не знам как е стила на авторката, не съм чела историческите й книги, но като цяло има доста добри отзиви за нея, а тази книжка специално има много интересно резюме, определено звучи като нещо което бих прочела...

Пете, не съм и чела съвременните, но моето мнение за тази авторка е много добро и ако аз видя нейна книга като изпълзя от бърлогата си ще я купя веднага.

Гане мисля да ти се доверя, и ще помоля Хеси да я прибави в списъка ми :wors:

И сега още нещо, не знам защо, но съм се зарибила на вълна съвременни романи, не че съм ги зачела, ама просто ми се прийсква да ги имам и си направих едно скромно списъче, за което ако работех две заплати поредни сигурно нямаше да ми стигнат за да го изпълня :cool: и ми се ще да чуя нечие мнение (предварително благодаря за което) за няколко заглавия, преди да се юрна да ги купувам:

И 4 заглавия на Джудит Макнот - "Гордост", "Съвършенство", "Нощни шепоти" и "Всеки мой дъх" - преиздадени са и ако си заслужават направо е грехота да ги подмина, тук вече съм запозната с историческото творчество, ама въпроса ми е - то изобщо доближава ли се като стил в тези книги. Наясно съм или поне предполагам, че освен любовна история е заложено и на солиден криминален елемент и с него нямам проблем, но не искам да чета само защото романа е съвременен как главните сменят половинките по-често от носните си кърпи :nono:

Мога да се изкажа само за "Синеокият дявол" - Лайза Клейпас,добър стил,но "дали я четох в кофти период"

не повярвах на разказаната любовна история.Ще ми се да обясня повечко,но ще разваля удоволствието ти.

Лично аз предпочитам "Захарче" която е всъщност 1 част

"Синеокият дявол" на Лайза Клейпас е много хубава книга.Заслужава си да се прочете.Много по-силна в психологичен аспект е от първата книга в поредицата за фамилия Травис "Захарче".

Относно книгите на Макнот - "Гордост" и "Съвършенство",която е в поредица с "Рай", са типично в неин стил.За мен те са едни от най-хубавите й книги.Докато "Нощни шепоти" и "Всеки мой дъх" са написани по-суховато и останах разочарована.

Относно книгите на Макнот - "Гордост" и "Съвършенство",която е в поредица с "Рай", са типично в неин стил.За мен те са едни от най-хубавите й книги.Докато "Нощни шепоти" и "Всеки мой дъх" са написани по-суховато и останах разочарована.

Напълно съм съгласна с теб! Прочетох "Всеки мой дъх" и честно казано, бях много разочарована sad.gif А по принцип харесвам стила на Джудито, но с точно тази книга... :) Всичко ставаше прекалено рано, кажи речи, може да се сетиш какво става, не ме присвиваше стомаха, като я четях ;) А иначе е страхотен автор- поне на историческите- каквото съм прочела от тях, съм оставала запленена :(;)

Напълно съм съгласна с теб! Прочетох "Всеки мой дъх" и честно казано, бях много разочарована sad.gif А по принцип харесвам стила на Джудито, но с точно тази книга... :P Всичко ставаше прекалено рано, кажи речи, може да се сетиш какво става, не ме присвиваше стомаха, като я четях ;) А иначе е страхотен автор- поне на историческите- каквото съм прочела от тях, съм оставала запленена :);)

Абсолютно съм съласна с вас момичета , нещо й липсваше на тази книга /"Всеки мой дъх"/ Някъде бях чела, че книгата е издадена втори път със разширен сюжет /само, че в Щатите , не тук/. Миналата година писах на издателство "Плеяда", което издава Джудит Макнот у нас и те ме увериха , че ще преиздадат всички нейни стари книги плюс последната й книга, но уви нещо се бавят. Стискам палци да я видим скоро издадена, ужасно е да чакаш някой автор с години да му се издадат книгите.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Момичета благодаря за бързите отговори! Страхотни сте :P

Ето и едно книжле от мен"

"Докосване на жена" - Джейн Ан Кренц

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4903

И разбира се благодарности за Тихи, която качи книжката в тракера kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Абсолютно съм съласна с вас момичета , нещо й липсваше на тази книга /"Всеки мой дъх"/ Някъде бях чела, че книгата е издадена втори път със разширен сюжет /само, че в Щатите , не тук/. Миналата година писах на издателство "Плеяда", което издава Джудит Макнот у нас и те ме увериха , че ще преиздадат всички нейни стари книги плюс последната й книга, но уви нещо се бавят. Стискам палци да я видим скоро издадена, ужасно е да чакаш някой автор с години да му се издадат книгите.

В допълненият вариант на "Всеки мой дъх" са добавени още 6 глави,като от 45 глава книгата е преработена.Някои събития,които мимоходом са обрисувани в първия вариант,във второто издание са по-подробно описани и като цяло преработения вариант на книгата е по-добър.

Момоичета здравейте днес се регистрирах във форума,аз съм почитател на историческите любоени романи изчела съм доста от тях .Ще ми бъде приятно да дискутирам впечатленията си с вас както и да обменям информация

Момоичета здравейте днес се регистрирах във форума,аз съм почитател на историческите любоени романи изчела съм доста от тях .Ще ми бъде приятно да дискутирам впечатленията си с вас както и да обменям информация

Здравей, добре дошла, с нетърпение очаквам да се включиш във всички дискусии :biggrin:

Разглеждах темите ,тъй като търся една книга ,която съм чела преди доста време ,не я намерих в къщи .Може би съм я взела от някой или просто е изгубена.Книгата се казва Пламъкът и цветето на Катлий Удиуиз.Предполагам всички сте я чели,видях че споменавате героите.Има ли някой идея как мога да я намеря за да си я купя.Току що си я свалих от нета но тръпката не е същата ,просто не мога да чета на компа не е същото.Благодаря предварително

Разглеждах темите ,тъй като търся една книга ,която съм чела преди доста време ,не я намерих в къщи .Може би съм я взела от някой или просто е изгубена.Книгата се казва Пламъкът и цветето на Катлий Удиуиз.Предполагам всички сте я чели,видях че споменавате героите.Има ли някой идея как мога да я намеря за да си я купя.Току що си я свалих от нета но тръпката не е същата ,просто не мога да чета на компа не е същото.Благодаря предварително

Ох, направо ме уцели в сърцето - това ми е много любима книга, обожавам я и съм я чела безброй пъти. Сега относно проблема ти с намирането на книжен вариант - чисто нова абсурд да я откриеш, затова ти остават два варианта - по електронен път, да скиваш книжлето в някой аукцион, и вторият вариант - по сергиите за книги втора ръка, търсиш и обикаляш докато изкочи...

Ох, направо ме уцели в сърцето - това ми е много любима книга, обожавам я и съм я чела безброй пъти. Сега относно проблема ти с намирането на книжен вариант - чисто нова абсурд да я откриеш, затова ти остават два варианта - по електронен път, да скиваш книжлето в някой аукцион, и вторият вариант - по сергиите за книги втора ръка, търсиш и обикаляш докато изкочи...

Охх ,ами да аз знам ,че нова няма да я намеря.Със сигурност ще ми отнеме доста време да я открия ,благодаря ти все пак.Ако излезе някой,който да може да се раздели с нея ,аз ще я взема с удоволствие хаха.Току що приключих за пореден път Роза през зимата може би я чета за 4 път ,искам да ги изчета всичкиите отново.Разглеждах вашите класации за героите и героините от романите на мен определено Кристофър ми е на първо място в сърцето .

Дами,някои все пак успяли да намери "Дамата с меча" и ако да нека сподели

впечатления.

И друго,можете ли да теглите?Питам щото проблема може и да е в компютърчето

да се ориентирам,де Благодаря

Дами,някои все пак успяли да намери "Дамата с меча" и ако да нека сподели

впечатления.

И друго,можете ли да теглите?Питам щото проблема може и да е в компютърчето

да се ориентирам,де Благодаря

Книгата вече може да се намери на пазара. Аз лично си я купих вчера и не съм я прочела /а и не знам кога ще имам време/.

Колкото до акаунт, в момента няма връзка със сайта, така че е нормално тегленето да е възпрепятствано. Няма да е за дълго.

Ох, момичета, МалОри или МалЪри? :clap: Аз като превеждах Бойдчо, първо го написах целия с Малъри, после видях тук , че все Малори им казвате и го поправях целия на Малори, а сега гледам, че Тихи е писала Малъри :) Вече съвсем се обърках.

Ох, момичета, МалОри или МалЪри? :eek: Аз като превеждах Бойдчо, първо го написах целия с Малъри, после видях тук , че все Малори им казвате и го поправях целия на Малори, а сега гледам, че Тихи е писала Малъри :clap: Вече съвсем се обърках.

Ети, първите книги от поредицата фамилията е преведена като малори и повечето момичета така са си свикнали. само че аз нали съм си проклетия и реших да си го пиша както си е, а именно малъри и така съм написала името в джеремето и дрю. междувпрочем сега ти го поправям пак в бойд хихи.

И 4 заглавия на Джудит Макнот - "Гордост", "Съвършенство", "Нощни шепоти" и "Всеки мой дъх" - преиздадени са и ако си заслужават направо е грехота да ги подмина, тук вече съм запозната с историческото творчество, ама въпроса ми е - то изобщо доближава ли се като стил в тези книги. Наясно съм или поне предполагам, че освен любовна история е заложено и на солиден криминален елемент и с него нямам проблем, но не искам да чета само защото романа е съвременен как главните сменят половинките по-често от носните си кърпи nono.gif

На мен лично и четирите книги, много ми харесват. Толкова са завладяващи, все си ги препрочитам. Може би само Нощни шепоти и Съвършенство имат криминален елемент. И няма смяна на партньорите в никоя от тях. Абе за мен книгите са фантастични.super.gif

Дами, пускам редактирания списък с книжки за продажба от Поля. Предполагам, няма нужда от повече обяснения, телефона за връзка е във файла. :)

Ети, първите книги от поредицата фамилията е преведена като малори и повечето момичета така са си свикнали. само че аз нали съм си проклетия и реших да си го пиша както си е, а именно малъри и така съм написала името в джеремето и дрю. междувпрочем сега ти го поправям пак в бойд хихи.

Еми почти 7-8 години си ги знам като Малори, а старите навици умират трудно...Но да опитам все пак:

След нечовешко ровене намерих едно единствено изречение, което е нещо като резюме на последната книга за Малъри:

"A delightful new Malory novel featuring an English lord-turned-pirate who must marry the fianc - e he abandoned nine years ago. "

Изоставена годеница и лорд-пират, не знам кои ще са, но залагам твърдо на пирата че е Малъри!

И понеже някъде снощи споменах колко досадна мога да бъда, момичета очкавайте тези дни нова тема специално за книгата, ще си спретнем една анкета там и ще я обсъдим едно хубаво!

Здравейте момичета. От доста време не съм писала във форумчето. Във връзка със списъка, който пусна Lindsey видях, че има една книга ,,Ветрове и скитници" на Катлийн Уинзор. Та въпросът ми е тя някакво продължение ли се явява на "Арабела" или е отделна. Наскоро прочетох Арабела и честно да си кажа въобще не бях доволна от края й. С една дума ужасен :withballoon2:

Еми почти 7-8 години си ги знам като Малори, а старите навици умират трудно...Но да опитам все пак:

След нечовешко ровене намерих едно единствено изречение, което е нещо като резюме на последната книга за Малъри:

"A delightful new Malory novel featuring an English lord-turned-pirate who must marry the fianc - e he abandoned nine years ago. "

Изоставена годеница и лорд-пират, не знам кои ще са, но залагам твърдо на пирата че е Малъри!

И понеже някъде снощи споменах колко досадна мога да бъда, момичета очкавайте тези дни нова тема специално за книгата, ще си спретнем една анкета там и ще я обсъдим едно хубаво!

Е ся вече ме вкара в приключение пете да го измъдря кой тоз пират.

Здравейте момичета. От доста време не съм писала във форумчето. Във връзка със списъка, който пусна Lindsey видях, че има една книга ,,Ветрове и скитници" на Катлийн Уинзор. Та въпросът ми е тя някакво продължение ли се явява на "Арабела" или е отделна. Наскоро прочетох Арабела и честно да си кажа въобще не бях доволна от края й. С една дума ужасен :clap:

До колкото съм запозната романите са й самостоятелни, в смисъл всеки си е сам за него си. И аз не съм фен на авторката, а момента с кофти финалите явно й е запазена марка - говоря за "Вечната Амбър" и "Арлет", само тях съм чела, но на този етап не възнемерявам да се обогатявам повече с нейното творчество :withballoon2:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.