Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте момичета. От доста време не съм писала във форумчето. Във връзка със списъка, който пусна Lindsey видях, че има една книга ,,Ветрове и скитници" на Катлийн Уинзор. Та въпросът ми е тя някакво продължение ли се явява на "Арабела" или е отделна. Наскоро прочетох Арабела и честно да си кажа въобще не бях доволна от края й. С една дума ужасен :ph34r:

Не, нямат нищо общо помежду си. Арабела е история за принцеса в Средновековието (много особена история), а Ветрове и скитници е за едно семейство или по-скоро две в края на 19 век или нещо подобно, имаше нещо за един който се бъхтял в мините и забогатял, ужасно протяжна история, съжалявам че си купих навремето двете части и едва се справих с тях. Не ми останаха никакви спомени.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета свърших с поредицата на Джули Гаруд "Бюканън". И въпроса ми е дали не се подучува Джулито да продължи поредицата си, защото последната й книга е издавана през 2008. sad.gif

ПП: Мерси за новите книжки. kiss.gif

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

През декември излезе книгата на Гаруд "Sizzle",която е свързана със семейство Бюканън.Главните герои са техни приятели.

Е ся вече ме вкара в приключение пете да го измъдря кой тоз пират.

Оффф Съни аз го измислих, но като ми светна лампичката едва не ревнах от разочарование, дано не съм права!

Мисля си за Ричард, който беше участник в "В плен на моите желания", истински пират, бивш лорд, достатъчно възрастен за да е изоставил годеницата си преди 9 години, плюс това Джоана го описваше като привлекателен и забавен, плюс още нещо - нежелания брак ми изглежда достатъчно добра причина за да духне в морето.

Ако се окажа права, това ще едно от най-големите ми разочарования :angry::down: :down:, исках да видя семейството в целия им блясък, а не просто да споменат няколко пъти Джеймс :P Но все пак тая някаква надежда, трябва да се поразровя в книжката за Дрю и Габи и да видя споменаваше ли се от колко годинки Ричард е в бандата главорези :P

Оффф Съни аз го измислих, но като ми светна лампичката едва не ревнах от разочарование, дано не съм права!

Мисля си за Ричард, който беше участник в "В плен на моите желания", истински пират, бивш лорд, достатъчно възрастен за да е изоставил годеницата си преди 9 години, плюс това Джоана го описваше като привлекателен и забавен, плюс още нещо - нежелания брак ми изглежда достатъчно добра причина за да духне в морето.

Ако се окажа права, това ще едно от най-големите ми разочарования :D :D :D, исках да видя семейството в целия им блясък, а не просто да споменат няколко пъти Джеймс :mad: Но все пак тая някаква надежда, трябва да се поразровя в книжката за Дрю и Габи и да видя споменаваше ли се от колко годинки Ричард е в бандата главорези :P

Ми пете по логично от това здраве му кажи, но не забравяй че едно от многото достойнства на тази поредица е, че не спира да ни изненадва. знаеш бойд. та може и там да е забъркала някоя манжа с много подправки, която да ни остави будни цяла нощ. поне на мен толкова ми стига да глътна джоана.

момичета няколко дни ме няма и сте се развихрили,благодаря много за новите книжки,с удоволствие започвам да ги чета :D:D:D

Ами Сънчо, какво да ти кажа... Аз май само се чудя какава излишна работа да си създам, че след това и на теб. ;) Само накрая да няма ;)

П.С. Най-накрая днес и аз успях да отида да си взема Бъки! Страхотна корица, невероятна хартия, чак ме е страх да я отворя, за да не я намачкам! И си имам едно хубаво посланийце... Препоръчвам на всички, които не са си я взели още да не се бавят. Със сигурност няма да съжаляват.

Момичета, искам да ви попитам- някъде мернах, че имало и трета книга от поредицата "Шеринг крос". Знаете ли дали е преведена? И кои са главните герои? Направо не можах да мигна при мисълта, че Джоана е написала и друга книга от поредицата, а аз да не знам :cool:;)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Момичета, искам да ви попитам- някъде мернах, че имало и трета книга от поредицата "Шеринг крос". Знаете ли дали е преведена? И кои са главните герои? Направо не можах да мигна при мисълта, че Джоана е написала и друга книга от поредицата, а аз да не знам :cool:;)

Книгата се казва "The Pursuit" от 2002 г. и естествено не е преведена.

Ето направо резюмето, защото не съм чела "Разбойникът и зеленооката" и няма да успея да ти кажа кои точно герои засяга, но ако не бъркам засяга щерката на главните от "Разбойникът и зеленооката", поне фамилията й е същата:

What was to be a grand adventure for Melissa MacGregor -- an escape from the wilds of her Scottish home into the whirl of the London social scene -- seems to pale before the promise in the passionate gaze of Lincoln Ross Burnett. Though they exchange but a few words before parting after a chance encounter on her grandfather's lands, Melissa instantly knows this bold stranger is her destiny, while Lincoln realizes his heart has been claimed forever and he will never be complete until Melissa MacGregor is his bride.

But there are serious obstacles impeding the well-smitten Viscount Cambury's pursuit of glorious romance: sixteen of them -- all big and brawny, six named Ian and all named MacFearson. The bane of Lincoln's youth, Melissa's stifling, disapproving uncles are now determined to rob him of his newfound happiness. Yet he is equally resolved to confront the peril -- and to pursue his exquisite obsession all the way to London. . . and to the ends of the earth, if necessary.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Книгата се казва "The Pursuit" от 2002 г. и естествено не е преведена.

Ето направо резюмето, защото не съм чела "Разбойникът и зеленооката" и няма да успея да ти кажа кои точно герои засяга, но ако не бъркам засяга щерката на главните от "Разбойникът и зеленооката", поне фамилията й е същата:

What was to be a grand adventure for Melissa MacGregor -- an escape from the wilds of her Scottish home into the whirl of the London social scene -- seems to pale before the promise in the passionate gaze of Lincoln Ross Burnett. Though they exchange but a few words before parting after a chance encounter on her grandfather's lands, Melissa instantly knows this bold stranger is her destiny, while Lincoln realizes his heart has been claimed forever and he will never be complete until Melissa MacGregor is his bride.

But there are serious obstacles impeding the well-smitten Viscount Cambury's pursuit of glorious romance: sixteen of them -- all big and brawny, six named Ian and all named MacFearson. The bane of Lincoln's youth, Melissa's stifling, disapproving uncles are now determined to rob him of his newfound happiness. Yet he is equally resolved to confront the peril -- and to pursue his exquisite obsession all the way to London. . . and to the ends of the earth, if necessary.

Да допълня. резюмето, което отдавна съм превела е в блога на гането. междувпрочем по книгата се работи и ако не ме набиете вече за поредния зов за търпение ще и се радваме живот и здраве. А ето го и на български:

Голямото приключение, което предстои на Мелиса Макгрегър, а именно да избяга от дивата пустош на родната Шотландия и да се потопи в бляскавия свят на светския Лондон, като че ли бледнее пред страстното обещание, което съзира в горещия поглед на Линкълн Рос Бърнет. Независимо, че успяват да разменят само няколко думи, когато случайно се срещат в земите на дядо й, Мелиса веднага разбира, че този дързък странник е нейната съдба, а самият Линкълн осъзнава, че сърцето му е откраднато завинаги и никога няма да си го върне, докато Мелиса Макгрегър не стане негова жена.

Съществуват обаче сериозни препятствия по пътя на Виконт Кембъри в страстния му стремеж към голямата любов: шестнадесет, ако трябва да сме точни - всичките големи и с кестеняви коси, шест от тях с името Иън, всички с фамилия МакФърсън. Проклятието от младежките му години, вечно недоволстващите, избухливи чичовци на Мелиса са твърдо решени да го лишат от новооткритото щастие в живота му. Той обаче е също толкова упорит и поема риска да преследва своята любов чак до Лондон... и до края на света, ако се наложи.

През декември излезе книгата на Гаруд "Sizzle",която е свързана със семейство Бюканън.Главните герои са техни приятели.

Благодаря за информацията :yanim: В FantasticFiction я има като новела. И ако не ми беше казала изобщо нямаше да я видя.

А дали има някакъв шанс Хермес да я преведе също като Лед и Огън. sad.gif

Да допълня. резюмето, което отдавна съм превела е в блога на гането. междувпрочем по книгата се работи и ако не ме набиете вече за поредния зов за търпение ще и се радваме живот и здраве. А ето го и на български:

Голямото приключение, което предстои на Мелиса Макгрегър, а именно да избяга от дивата пустош на родната Шотландия и да се потопи в бляскавия свят на светския Лондон, като че ли бледнее пред страстното обещание, което съзира в горещия поглед на Линкълн Рос Бърнет. Независимо, че успяват да разменят само няколко думи, когато случайно се срещат в земите на дядо й, Мелиса веднага разбира, че този дързък странник е нейната съдба, а самият Линкълн осъзнава, че сърцето му е откраднато завинаги и никога няма да си го върне, докато Мелиса Макгрегър не стане негова жена.

Съществуват обаче сериозни препятствия по пътя на Виконт Кембъри в страстния му стремеж към голямата любов: шестнадесет, ако трябва да сме точни - всичките големи и с кестеняви коси, шест от тях с името Иън, всички с фамилия МакФърсън. Проклятието от младежките му години, вечно недоволстващите, избухливи чичовци на Мелиса са твърдо решени да го лишат от новооткритото щастие в живота му. Той обаче е също толкова упорит и поема риска да преследва своята любов чак до Лондон... и до края на света, ако се наложи.

ЕЕеее Съни това е едно невероятно резюме!!! Направо....много ми харесва и изгарям от желание да я прочета....живот и здраве 2178....има време :-)))

Здравейте момичета!

Значи имам леко глупав въпрос,ама.. ;д

Та.. някаква идея дали тази картинка е от някакви книга(корица) или просто е картинка..И ако е от книга,коя е книгата? sad.gif

Здравейте момичета!

Значи имам леко глупав въпрос,ама.. ;д

Та.. някаква идея дали тази картинка е от някакви книга(корица) или просто е картинка..И ако е от книга,коя е книгата? sad.gif

Със сигурност е от книга, мисля, че я имам цялата корица някъде. Ще поровя и ще пиша...

ПП: Ето я и нея: "Lord Braybrook's Penniless Bride"

lord+braybrook.jpg

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Мерси много! Една от малкото корици които са ми хващали окото :д

Та..невърмайнд..а има ли я преведена на бг или сканирана?

Извинявам се за невежеството и ако притеснявам някой =]

За жалост е непреведена, даже доколкото ми е известно тази авторка изобщо не е издавана у нас sad.gif

Аууууууууууууу Съни, ние ще търпим колкото е нужно ти само продължавай да ни радваш с труда си.

Не, доколкото знам няма нито една преведена книга на авторката. И не притесняваш никого :baby:

Благодаря, мила, за инфото :baby: Живот и здраве, ще дочакаме :baby: Ние сме си търпеливи :)

Благодаря ти,Съни за резюмето kiss.gif И преди искаш да я прочета,но сега още повече :baby: и няма проблем когато имаш време го направи,както казаха другите ние сме търпеливи хора,защото знаем,че ни чака нещо страхотно :cool:

• Автор

Джейн Ан Кренц - Изборът:

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4932

Ау мерси, Джейн Ан е страхотна :):P :P :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.