Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

... нова инфорамция да имате за туй чудо ?! :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=cyi4TVTYPW8

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

извинявай човек, ама гостовете са доста важна единица, локализират мястото за врив на атомната бомба (атомните бомби), така че бях малко шашнат че не ги знаеш, евентуално си ги забравил... не ми се сърди (или ако искаш сърди ми се...) не съм искал да те обидя...

Най-големите! Публикувано изображение

Оле DT са големи изроди... Ма ако имаха още малко кръвчица щяха са още по-големи изроди... Проблема им е, че веднъж открити умират ма много бързо...

Да ... Нали знаеш как обичат маринари , медици и гостове ? :angry:

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Страхотно! Играта ще върви както трябва... Те бяха казали : ''We'll have more details on specific system requirements closer to the release date.'' => :(

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

15 GB свободно място на харда, стига бе :(

Страхотно! Играта ще върви както трябва...

Те бяха казали : ''We'll have more details on specific system requirements closer to the release date.'' => :(

Дефинирай "closer", месец, два или повече :P

Относно изискванията, не очаквах са са по-големи, все пак, ако искаха да я правят с огромни изисквания нямаше да се бавят толкова години, а щяха да си я направят за няколко месеца :P

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Ако мога да ти дефинирам "closer", месец , то ще бъда най-щастливият геймър на земята :cool: Edit: Какво им става на близард :speak: какви са тези грешки ???

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Близард са направили грешка със статията за изисквания.Страницата вече не работи,а това са били изискванията на уоу.

• 2 седмици по-късно...

Оле, и е в реално време :champagne1: Кот напишеш в чата оня го чете... Суперяко...

PS: Eто ви БЕТА, само че ще ви трябва ключ... ЦЪК...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Дам...бетата е факт и върви с пълна сила.Мен за съжаление не ме избраха, но очаквам да се включа в по-късна фаза на бетата. :rolleyes: Няма ли някой български колега, успял да се добере до бета ключ?

И аз не съм от късметлиите, дано да ми пратят beta-ключ в някое следващо раздаване, понеже не ми се чака - докато излезе по магазините ;(

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Оказа се, че ключове са раздадени само на братята хамериканци, след това ще раздадат на азиатците и накрая сме ние европейците. Все още чакаме. :lol6: Предполагам, че през Март месец може и да ни огрее... ;)

Оказа се, че ключове са раздадени само на братята хамериканци, след това ще раздадат на азиатците и накрая сме ние европейците.

Все още чакаме. Публикувано изображение Предполагам, че през Март месец може и да ни огрее... Публикувано изображение

В чата се говори, че до някоя друга седмица ще излезе свободна версия на SC2 BETA, която да може да се играе без ключ, но от близард се чудят дали да не я спрат тая свободна бета, и направо да пуснат играта, щото свободната бета ще издържи около месец, след което всичко ще е ясно.

Все пак в чата на лайвстрийма пишат и хора от Blizzard, а ключовете са раздадени на хора от цял свят, макар, че повечето са американци.

Оказа се, че ключове са раздадени само на братята хамериканци, след това ще раздадат на азиатците и накрая сме ние европейците.

Все още чакаме. ;) Предполагам, че през Март месец може и да ни огрее... ;)

Не е вярно това, ключовете са раздадени на EU и US. Двама мои приятели вече играят бетата, така че бетата си върви в Европа с пълна сила. За момента са раздадени 10 хиляди ключа и още 20 хиляди ще бъдат раздадени през следващия месец.

Изтеглих и аз бетата. Засега само гледам Replay в самата игра. Както и се влиза без да иска Login. Но все още чакам за да мога да я разцъкам. ;)

Изтеглих и аз бетата. Засега само гледам Replay в самата игра. Както и се влиза без да иска Login.

Replay-те са яки , стават за 'начесване на крастата' :

:cool::cool:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.