Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Петък, 13 число

Вярвате ли, че петък - 13-ти, носи нещастие? 110 гласували потребители

1. 1. Вярвате ли, че петък - 13-ти, носи нещастие?

• Да
      6%
      7
    • Не
      30%
      33
    • Адски много ми "върви" в петък 13-ти
      7%
      8
    • Ден, като всеки друг
      55%
      59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не вярвам в суеверия.Пълни глупости.Ден като всеки друг.

• Отговори 72
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ем не вярвам да носи някакво нещастие. В даскало съм 13 номер, имаме два апартамента и двата са номер 13... xD

Защо ли в главата ми зазвуча тази песен!?!?

Ловен Сезон - Петък 13 Ти Е На Клуб Нло

Публикувано изображениеПубликувано изображение

УАУУУУУУУУУ Публикувано изображение 222 МИ ПОСТ Е ЗА ПЕТЪК 13-ТИ :speak: КАКВО ЛИ ОЗНАЧАВА ТОВА :scared:

П.П. Майко мила все на мен ще ми се случи Публикувано изображение:P;)

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

Ден като всеки друг.

О, не! Не е като всеки друг този ден! Това е най-красивият и необикновен ден!

Денят на прераждащата се из вълните на океана Венера. Денят на магията, наречена любов.

Петък е денят на богинята Венера. А числото 13, според нумерологията, е числото на духовното прераждане и промяна. Не тленното, а духовното прераждане - има огромна разлика.

УАУУУУУУУУУ 222 МИ ПОСТ Е ЗА ПЕТЪК 13-ТИ КАКВО ЛИ ОЗНАЧАВА ТОВА

Означава 6-ца от тотото. :scared: 3х2=6 - числото на Венера. Знак си е.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Ден като всеки друг.

О, не! Не е като всеки друг този ден! Това е най-красивият и необикновен ден!

Денят на прераждащата се из вълните на океана Венера. Денят на магията, наречена любов.

Петък е денят на богинята Венера. А числото 13, според нумерологията, е числото на духовното прераждане и промяна. Не тленното, а духовното прераждане - има огромна разлика.

Здравей Maat това което казваш е интересно :speak: Не знам много за това, но веднага се сетих че сбора от 3-те 2-ки прави 6 :PПубликувано изображение Доколкото знам 6 е числото на Любовта. Така поне съм чела някъде и направих връзка с това което си написала ;)

Ооооооооооо но ти вече си ми отговорилааааааа :scared: хайде някой да ми каже че не е магично всичко това Публикувано изображение:PПубликувано изображение

оооооооооо шестица от тотото не искам хихиххииииииииии предпочитам...вълшебните неща :)

Петък, 13 число, Какво мислите за тези дни?

Носи ми положителна енергия, любимото ми число е това! :scared:

Да, човек не може да остане безразличен към такъв ден :scared: Ехххх присетих се за разни интересни неща които са ми се случвали на питък 13-ти Публикувано изображение Например да тръгнеш с приятелче за хижа късно след обяд, да стигнете по нощите, да тропате и да блъскате и да няма кой да ви отвори въпреки че в хижата свети, а преспите са чааак до покрива Публикувано изображение . Като прибавим един огромен плъх умрял геройски хвърлен на стълбите нагоре с краката хахахааааааааа В момента в който счупихме прозореца за да влезем, подпийналия дребничък хижар се изниза през една врата крещейки, че всъщност не е заключено и че е трябвало просто маалко по-силно да натиснем бравата Публикувано изображение Спомени Публикувано изображение

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Мен тазгодишното нещастие около Петък 13ти ме пропусна и денят беше по-скоро скучен ... за сметка на това, ми го върна на 14ти Публикувано изображение

Мен тазгодишното нещастие около Петък 13ти ме пропусна и денят беше по-скоро скучен ... за сметка на това, ми го върна на 14ти Публикувано изображение

Какъв е този страх от 13 число? Като си се родила кой ти е казал че е лошо, демоните? Човек се ражда с чист ум, готов за живот, кой ви обърква мозъците? Нали знаете че човек сам прави доброто да е лошо? 13 е хубаво число запомнете го! Единственото което ви спира да го запомните е страха! Освободете сърцата си, отворете духовните си очи, вижте истината и тя ще ви направи свободни!

Ми ... на калпавия майстор пироните му криви...

Това към мен ли беше насочено? Ако да-не го разбирам. Ако не... пак не го разбирам. :speak:
  • 6 месеца по-късно...

В по-ново време ясно се откроява датата 13 октомври 1307 година, когато по нареждане на френския крал Филип IV и папа Климент V биват арестувани Жак дьо Моле, Великият Магистър на Ордена на тамплиерите, и хиляди рицари от ордена. Подложени на ужасни изтезания, те направили самопризнания по обвиненията в ерес, содомия и всякакви други престъпления. Стотици били изгорени на клада, други били екзекутирани по-късно. От този ден нататък петък, 13-и е смятан за лош и нещастен ден от последователите на тамплиерите. извадка от Википедия.

Ми ... на калпавия майстор пироните му криви...

И на калпавата ракета космоса и пречи - също

И на калпавата ракета космоса и пречи - също

На объркан космос - всички ракети са калпави. Публикувано изображение

И така става, тя българската приказка всякак може.

Ааа, това много ми хареса.

Днес беше превъзходен ден, вечерта се очертава и тя така. Публикувано изображение:magnifier:

Ааа, това много ми хареса.

Днес беше превъзходен ден, вечерта се очертава и тя така. Публикувано изображение:wub:

Знаех си аз! На вещиците им върви на петък 13-ти. :rolleyes:

Да не ме разбереш погрешно. ;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Знаех си аз! На вещиците им върви на петък 13-ти. :rolleyes:

Да не ме разбереш погрешно. ;)

Че аз съм вещица, ти не знаеш ли - самият Луцифер съм, ти даже ме произведе по-нисък чин. :wub:Публикувано изображениеПубликувано изображение

Че аз съм вещица, ти не знаеш ли - самият Луцифер съм, ти даже ме произведе по-нисък чин. :rolleyes:Публикувано изображениеПубликувано изображение

За мен "вещица" не е лоша дума и не бива да се подвеждаме по филмите, които ги представят като грозни, злобни и вършещи лоши работи. :wub:

Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.