Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каръци висяха 30 мин с главата надолу от влакче

Featured Replies

Каръци висяха 30 минути с главата надолу от високоскоростно влакче

0000037422-article.jpg

Hещастните хора висели 30 минути с

главата надолу. Снимка: БГНЕС

Десетина ентусиасти изкараха половин час, висящи с главата надолу във влакче в увеселителен парк в Арканзас, след като електричеството внезапно спряло, съобщи Асошиейтед прес.

„На пожарникарите им трябваха цели 30 минути, за да свалят на земята хората, използвайки подвижна стълба“, заяви Одри Креъри, говорителка на парка Springs & Crystal Falls.

Тълпата долу посрещнала горещо нещастниците, които, въпреки че висели от най-високата точка, се държали мъжки по време на инцидента.

Все пак, един от спасените не успял да се въздържи и повърнал, след като бил свален на твърда земя.

„Много лесно можеше да различиш кой е бил там горе, лицата им бяха мораво червени“, коментира една от посетителките в парка.

Един от спасените – 37-годишният Джей Плъмър, е отведен в болница поради оплаквания от болки във врата и силно главоболие.

„Беше ужасно страшно. Обожавам този парк, но никога повече няма да се кача на това влакче“, каза приятелката му Кони МакБрайд.

Източник dnes.bg

Оле, това е ужасно. Аз, както обичам такива забавления, и да вися така цели 30 мин., малииии

Потребител, как ще коментираш това изказване?

Мен лично ме подразни, понеже пожарникарите са успяли да свалят 10 души от да речем 20-30 метра височина само за 30 мин - по 3 минути на човек, а говорителката на парка казала: Трябваха им Цели 30 мин, все едно са се туткали....

Еми ,човек, който не се занимава със спасяването на човешки живот и зяпа само отстрани, може да говори така, ама ,ако почне тя да се мъчи да ги спаси, да я видим какви ще ги дрънка angry.gif Иначе, както казах, аз обичам такъв вид забавления, но не знам след такава случка дали ще имам смелостта да се върна пак там!!!

И да ми се случи такова нещо пак ще се кача. Аз просто обожавам такива забавления особено влакчетата. Във София Ленд имаше едно такова и все обичах на него да се качвам. Обожавах го. Между другото работи ли още София Ленд защото ми казаха че не реботило и че щяло да се строят някъкви сгради там. Вярен ли е този слух защото толкова много ми се ходи там.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И да ми се случи такова нещо пак ще се кача. Аз просто обожавам такива забавления особено влакчетата.

Тъкмо щях да пиша същото. И аз много ги обичам влакчетата :wors:

Сетих се как мистър Бийн заспа,сигурно нямаше и да разбере че е висял 30 минути надолу и щеше да си хърка ли

:wors:

А аз на това чудо не се качвам ;)

Tия са половин прилепи вече. Некой от тя ще участва в следващия батман.

:wors:

А аз на това чудо не се качвам ;)

Защо знаеш ли какво е яко. Особено тръпката която изпитваш.

...А аз на това чудо не се качвам :nono:

И аз, по-добре да чакаме долу.

И аз, по-добре да чакаме долу.

Чакайте, но не знаете какво пропускате

Не благодарим! По-добре няколко кръгчета и маневри с изтребител. :nono:

Представям си какво е,човек една минуа седи и му прималява пък на тия...

По-скоро е точно обратното - стъпили стабилно на твърда земя ще гледаме как висите като прародители на Батман.

По-скоро е точно обратното - стъпили стабилно на твърда земя ще гледаме как висите като прародители на Батман.

Е, това е нещо, което не се случва всеки ден, и да не дава Господ. Но, ако всичко си е ок, е супер изживяване :jumping11:

Не бих казал, че са точно "ентусиасти". Може би нещо като мъченици

Да, това "ентусиасти" хич не си е на мястото angry.gif Горките хора :offtopic_s:

Ето защо си обичкам форума на Калдата. Като постнах същата тема и във датата и като почнаха да пишат някъкви щорутии. Пример: К'ва е тая тъпа тема. Ми аз к'во да ги направя да ги ****** ли. Просто без коментар. Абе дечковци които се правят на големи батковци. Не че аз съм голям де но такова ми е впечатленито.

Няма да седнат да се поинтересуват от нещо ми си гледат само там игричките и нищо не ги инересува от външия свят.

Едит: Съжалявам че се отклоних от темата

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Абе 30 минути...не са ли много за висене надолу с главата? Все пак кръвта ти се стича в главата, не е ли малко живото-опасно?

Иначе това е ебаси ужаса. Аз в Щатите се бях намъкнала в един тгакъв парк - Fix Flags America и цял ден се качвах по подобни щуротии и като знам какво е чувтвото да си с главата надолу за няколко секунди не знам какво ще да е за 30 минути...

Не благодарим! По-добре няколко кръгчета и маневри с изтребител. :yanim:

И аз така-и на изтребител,и на ракета се качвам-само не на такава центрофуга laugh.gif

Като ще е-да е-да излитам,кво тука ще ме въртят :yanim:

Абе 30 минути...не са ли много за висене надолу с главата? Все пак кръвта ти се стича в главата, не е ли малко живото-опасно?

Докторе, били ни осветлил малко повече по този въпрос?

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

И да ми се случи такова нещо пак ще се кача. Аз просто обожавам такива забавления особено влакчетата. Във София Ленд имаше едно такова и все обичах на него да се качвам. Обожавах го. Между другото работи ли още София Ленд защото ми казаха че не реботило и че щяло да се строят някъкви сгради там. Вярен ли е този слух защото толкова много ми се ходи там.

Аз живея срещу него, от половин година не работи и няма да проработи. Скоро няма да се строи, чакат да се вдигне цената и да се намери купувач за съоръженията.

Аз на 10тата минута ще съм умряла, никога не съм искала да се кача на такова влакче, особено, ако има такива обръщания с надолу главата-само от ужаса ще си умра. Горките хора, бих съдила парка за чудовищно обезщетение.

Представям си какво е,човек една минуа седи и му прималява пък на тия...

Никога не ми е ставало лошо или да ми е ставало нещо особено на такива забави. А за хората които са висяли им свалям шапка че се издържали цели 30 мин. защото като си със надолу главата кръвта много бързо ти влиза във главата. То на нас които се возим на такова нещо само докато ни кач и завърти със надолу главата всичко ни отива там пък камоли 30 мин.

Аз живея срещу него, от половин година не работи и няма да проработи. Скоро няма да се строи, чакат да се вдигне цената и да се намери купувач за съоръженията.

Аз на 10тата минута ще съм умряла, никога не съм искала да се кача на такова влакче, особено, ако има такива обръщания с надолу главата-само от ужаса ще си умра. Горките хора, бих съдила парка за чудовищно обезщетение.

Те хората не са виновни. Виновно е Енергото че са прекъснали тока.

Самия натиск на въздуха те залепва назад и е мноооого яко. Направо се учудвам, че от това те е страх, като се има предвид, че обичаш да експериментираш :baby: Само трябва да се престрашиш, супер е!

Това надолу с главата е яко - аз след 3-тия път по тези влакчета ми беше яко само да крещя :baby:

Голяма е лудница, ама само да няма повреди и да ми се налага да вися 30 минути надолу с главата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.