Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Служител на НСО блъсна жена с дете, после я преби и избяга

Featured Replies

0000037543-article.jpg

Избягалият шофьор на Опел се оказа служител на НСО. Снимка: БГНЕС

Лек автомобил блъсна жена с дете в столицата. След това, водачът е слязъл и е нанесъл побой на жената. Инцидентът е станал на улица "Народни будители" в квартал "Свобода". Жената с детето е вървяла по улицата, при което водачът на Опел я е блъснал. Към мястото са насочени патрул и екип на Бърза помощ. Шофьорът влязъл отново в колата и изчезнал. Той е служител на Национална служба охрана, съобщиха от МВР. Мъжът вече е задържан от полицията.

dnes.bg

Изверг

Моментално уволнение !

Този охранява нещо-си ! НСО е Национална служба за охрана-подчинена на Президенството !

Познавам служители от това ведомство-съвестни и коректни.За жалост такива "боклуци",рушат репутацията на Службата !

Сигурен съм,че Началника им-генерал-майор Димитър Димитров ще е безкомпромисен !

Моментално уволнение !

На времето една полицейска кола профуча до майка ми, завивайки на червено и тя си разпиля чантата. Един братовчед отиде веднага в полицейското управление, но ония се направиха на ударени и го прикриха. Дано тоя да не се оттърве, щото само петни името на НСО.

Не му петни името, показва го такова, каквото е

Само уволнение няма да го трогне. Тук вече да е осъден за поне 5 год... Не, тук трудно ще си и помисли да го направи.

• Автор

Незнам ... за такива изроди трябва на бесилото biggrin.gif

Не му петни името, показва го такова, каквото е

Ало , нашия... Я пийни едно валидолче и се успокой , че така като ти чета глупостите се притеснявам за здравето ти :clap:

Няма значение кой е, от къде е и какво работи, законите трябва да са еднакви за всички, писнало ми е от хора, дето смятат, че щом работят еди-къде си са голямата работа и всичко им е позволено! А за наглото им поведение да не говорим! Искрено се надявам да не му се размине наказанието!

Бе много е оскъдна информацията. Няма ли някой очевидец в този форум :angry22:. Блъснал я, слязал, понабил я, пак се качил в колата и отпрашил. . . губи ми се логиката нещо.

И аз сам на мнение, че преувеличават. Майката да не е с два отенъка по-тъмна? Защото я имаше и тази простотия по едно време да се хвърлят пред колите циганите и после да те шантажират.

Цялата история е преувеличена. Никой никого не е "пребивал" , а просто служителят от НСО е зашлевил шамар на афектираната жена , която е крещяла по него заедно с придружаващата я жена. Като цяло информацията от новината е изнесена много неподходящо. 1-во : Служителят от НСО не е блъснал жената, той я е закачил съвсем леко и то за количката. 2-ро : Никой не е пребивал никого и самото преувеличение явно с цел умърсяването на иначе блестящото име на службата, е крайно елементарно!

ПП - Toby - Бих си позволил да те помоля да редактираш заглавието на темата, защото в този му вид, то прилича на заглавие от жълт вестник.

Редактирано от AXL (преглед на промените)

Според това, което гледах в "Часът на Милен Цветков" журналистите пак яко са умаскарили цялата история. Както каза AXL не е имало никакво пребиване. Имало е 1-1.5 метра спирачен път. В последствие казаха, че бил 2м. Очевидецът, който беше в предаването явно не беше сигурен какво е видял. Не съм особен експерт, но мисля ,че при спирачен път от 1.5м не можем да говорим за особено висока скорост.

Жената си каза, че тя първа е почнала да блъска служителят на НСО. Не оправдавам човека, че я е зашлевил! Не зная как бих постъпил в такава ситуация и поради това няма да давам никакви квалификации на случилото се. Може би си е напълно в реда на нещата!? Най-обикновен битиен скандал :beer:. Да бяха ни занимавали с по-интересни неща по ТВ-то.

П.П. Ако може все пак да смените заглавието на темата. Ефектно е, но не отговаря на истината:) . Не вървете по акъла на журналистите. Ахах AXL извинявай, че тук се повтаряме. ( Докато си правил редакцията може би съм писал поста )

П.П.П Много цветущи мнения на съфорумците ми :). Кога ли ще се научим, че от изворът на световната пропаганда, четвъртата власт - Телевизията (медиите като цяло де), трябва да се отпива по малко.

Сега пък по БТВ изгледах n по ред версия на случилото се.

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Не знам що за безотговорен журналист трябва да си, за да изнесеш информацията по такъв начин, без въобще да си я проверил, без да си сигурен и най-малко в нея ... Всъщност знам - имайки предвид какво се изнася в българската преса, вече нищо не може да ме учуди. Цитирам самата жена от новините по БТВ - " ... той ме подпдря ..." с ръка зад врата - а мъжът, който е бил с нея, го е отблъснал, за да не я удари. Т.е. - въобще не я е ударил, думата "преби" означава съвсем друго нещо.

Може би я е "подпрял" защото както самата тя каза, е тръгнала да го блъска(бута) с ръце.

Може би я е "подпрял" защото както самата тя каза, е тръгнала да го блъска(бута) с ръце.

Всичко е възможно ...

Но от медиите се очаква да ни кажат не какво е било възможно - а нещо, което е максимално близо до това, което е било наистина. А не според фантазиите на някой, който има да запълни 2 колонки със "супер важна" новина.

Аз вече на медии не вярвам . Новината стана стока която трябва да се продава ,

но за да стане това тя трябва да е скандална ,страшна , трагична или нещо такова .

Никой не го интересува истината , защото тя най - малкото ще е безинтересна и ще се загуби в общия поток от информация .

Самия факт че тук има цяла тема за един банален случай показва какво могат да направят медиите от един инцидент .

Не знам що за безотговорен журналист трябва да си, за да изнесеш информацията по такъв начин, без въобще да си я проверил, без да си сигурен и най-малко в нея ... Всъщност знам - имайки предвид какво се изнася в българската преса, вече нищо не може да ме учуди. Цитирам самата жена от новините по БТВ - " ... той ме подпдря ..." с ръка зад врата - а мъжът, който е бил с нея, го е отблъснал, за да не я удари. Т.е. - въобще не я е ударил, думата "преби" означава съвсем друго нещо.

Новина от кухнята на жълтата преса. Редактора взема 200 лева на новина, така, че ако тя не е вървежна, няма как да се публикува. Става въпрос за вестник 24 часа. Имам представа за един главен редактор - бивш мъж на бившата ми приятелка. Правете си сметка, как се запълват страниците на вестниците. Между другото имам впечатления що за човек е главния редактор( дано не греша, че е такава длъжността, но факт е, че взема 200 лева на новина) в един голям град. Не си заслужава да коментираме подобни журналистически измишльотини, жалко че и аз се вързах.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.