Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жени Калканджиева сменя 4 рокли на сватбата си

Featured Replies

Баси, само аз ли не знам коя е тази? ohmy.gif

Нищо не си загубила,споко :gift:

Някаква мутреса дето я бият чат-пат се жени за 11 години по-млад от нея ohmy.gif

Що излъга момчето бре biggrin.gif

Баси, само аз ли не знам коя е тази? ohmy.gif

Евгения Калканджиева - Шестата най-красива жена в света за 1995 г.

Биография

Евгения Калканджиева е президент на модна агенция "Визаж моделс груп".

Тя е носителка на титлата “Мис България” 1995 г. и същата година се класира на шесто място в най-престижния конкурс за красота "Мис свят", който тогава се провежда в Сън сити, ЮАР.

Рекламно лице е на модна къща "Жени стил" и на "Арома колор".

Засрами се Би, това е единствената ни миска влязла в десетката на конкурса Мис Свят...След това се прочу обаче предимно с разпасаното си поведение, доколкото помня май няква мутра и беше разпорил корема по една време. Не помня точно какъв беше "инцидента".

Тук има някви нейни снимки

Ехееее, Диди - 95'та мацо, аз съм била на 6 годинки тогава и съм оцветявала книжки на Барби, ти къде ме прати biggrin.gif

Ето защо не я знам. biggrin.gif

Засрами се Би, това е единствената ни миска влязла в десетката на конкурса Мис Свят...След това се прочу обаче предимно с разпасаното си поведение, доколкото помня май няква мутра и беше разпорил корема по една време. Не помня точно какъв беше "инцидента".

Тук има някви нейни снимки

Да не забравяме, че щеш- не щеш се налагаше да общуваш с такива .

Най - вече през втората полувина на 90-те.

Инечe всички мутри почнаха да трупат пари в края на 80-те.

Но като ти дойдат на крака и ти кажат подписвай договор да съм ти импресарио , ти как ще реагираш?

Почваш да търсиш други мутри които да се зъстъпят за теб.

И сега не е по- различно положението май. Само дето се легализираха и се правят на почтени.

Мнението ми е, че за жена бизнес мен се е справила. Да не забравяме колко изгърмяха.

То трябва да си малко простак в тия среди за да оцелееш.

Да не забравяме, че щеш- не щеш се налагаше да общуваш с такива .

Най - вече през втората полувина на 90-те.

Инечe всички мутри почнаха да трупат пари в края на 80-те.

Но като ти дойдат на крака и ти кажат подписвай договор да съм ти импресарио , ти как ще реагираш?

Почваш да търсиш други мутри които да се зъстъпят за теб.

И сега не е по- различно положението май. Само дето се легализираха и се правят на почтени.

Мнението ми е, че за жена бизнес мен се е справила. Да не забравяме колко изгърмяха.

То трябва да си малко простак в тия среди за да оцелееш.

Съгласна съм! Но човек когато продава себе си, продава и достойнството си не е нужно да летиш в облаците като на всички им е ясно, че особено в модния бизнес всичко става с разтворени крака, който каквото и да приказва. Аз известна манеканка с бедняк не съм видяла да се хване.

Съгласна съм! Но човек когато продава себе си, продава и достойнството си не е нужно да летиш в облаците като на всички им е ясно, че особено в модния бизнес всичко става с разтворени крака, който каквото и да приказва. Аз известна манеканка с бедняк не съм видяла да се хване.

Как бе? Една такава бръмчи с мен и ми се кълне във вечна лИбов, даже и пари ми дава за харчене. :huh:

Как бе? Една такава бръмчи с мен и ми се кълне във вечна лИбов, даже и пари ми дава за харчене. :huh:

А тоя малкия с теб ли е :P Внимавай, да не те издаде на жена ти ;). За по-сигурно , оная дето ти бръмчи , я прехвърли няколко пресечки насам :P

biggrin.gif Хммммм Макс време е да ставаш, стига сънувал - богати манекенки biggrin.gif
  • Автор
biggrin.gif Хммммм Макс време е да ставаш, стига сънувал - богати манекенки biggrin.gif

:huh: Макс, внимавай, братче, че около тия каки все някой е бит и е..... Да не пострадаш някъде по пътищата на родна България, приятелю !

А тоя малкия с теб ли е ;) Внимавай, да не те издаде на жена ти :lol6:. За по-сигурно , оная дето ти бръмчи , я прехвърли няколко пресечки насам :P

Аааа, ти тая де бръмчи я остави на нас, а я кажи, от де го вадиш тоя... (слагай к'вото ти хареса)

А това на снимката е малката пичеловка. Вземам го под наем от брат ми и после ела да видиш каките манекенки как ми се радват и сменят по четири рокли. :P

dindi, ти остави другата, ама верно те сънувах. Дефилираше ми... само по парфюм. ;)

;) Макс, внимавай, братче, че около тия каки все някой е бит и е..... Да не пострадаш някъде по пътищата на родна България, приятелю !

На бой не знам дали нося, ама на другото хич. Добре, че имам пълно каско.

Мойта работа - гладна кокошка просо сънува. Ама айде, то тук е разрешено да се послъгва малко. :rolleyes:

Вчера гледах едно интервю с Жени Калканджиева и каза,че тоалетите,които си е поръчала за сватбата са 6

• 4 седмици по-късно...

Жени Калканджиева се омъжи

Шефката на модна агенция 'Визаж' Жени Калканджиева се врече във вечна вярност на възлюбения си Стефан Манов в столичната църква "Св. Георги". Миската и избраника и слязоха от шест-метрова лимузина "Линкълн" придружени от двадесет шаферки сред които и последните четири носителки на титлата Мис България Гергана Гунчева, Роси Иванова, Славена Вътова и Юлия Юревич. Тържеството след венчавката ще продължи в ресторант "Лебед" в Панчарево.

Снимки / Видео

Източник: Bulphoto

Нали щяла да смени незнам колко си рокли ако не ме лъжат очите беше само с една рокля крайно неподходяща и като цвят за сватбена:speak:

Леле...Модела на роклята е хубав,но цвета...Без коментар!Но пък младоженеца и шаферките са много хубави!:speak:

Все едно са майка и син :):angel19: .Колко ли време ще издържи това момченце с тази лелка?След година-две като му омръзне ще я замени с някоя по-млада,по-красива и по-секси мадама.

Все едно са майка и син :wors::) .Колко ли време ще издържи това момченце с тази лелка?След година-две като му омръзне ще я замени с някоя по-млада,по-красива и по-секси мадама.

Мда,тя очебийна разликата,дано е успешен брака им щото много гадно да те заменят след време с по-младо biggrin.gif

Ужаст! Аз различих три рокли общо взето е ясна общата гама и не са кой знае колко различни. Накратко да не бъда гадна - тая булка не мЪ кефи!

• Автор

Гледах снимките и не съм очарована от булкат...

За венчавката поне една стилна бяла рокля да беше избрала :)

Гледах снимките и не съм очарована от булкат...

За венчавката поне една стилна бяла рокля да беше избрала ;)

Чи кво й е-кат розово фламинго дето си взело и завесата от будоара за украса

:speak:

VIP - very important person - какво ѝ е важното на таз пача?

• 2 седмици по-късно...

Abe и аз харесвам розово и лилаво,ама на сватбата си бях с бяла рокля.......Е,ся не съм миска и не правя показност за никой,а и мъжа ми не е дете още...Аз още от времето когато спечели 6 място не я харесвам...много ми е безлична и надута...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.