Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит Рожден Ден ^^ANGELSING^^

Featured Replies

Честит Рожден Ден, ^^ANGELSING^^ !!! Желая ти всичко най-хубаво в живота, което ти липсва да ти се случи, защото знам, че го заслужаваш! ЧРД!!! :)

• Отговори 107
  • Прегледи 28,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит рожден ден, ^^ANGELSING^^ !!!! Публикувано изображение

Желая целият ти живот да е един безкраен празник!

И повече добро настроение, повече усмивки и щастие!

http://www.123greetings.com/birthday/birth...es/wishes8.html

Честит рожден ден, Анджи! Продължавай да обливаш със светлина всичко и всички около себе си :) За съжаление вчера не съм влизала в мрежата, но без да знам, че си рожденничка, съм ти изпратила подарък по мейла. Дано да си го получила.

Редактирано от Делфинчето (преглед на промените)

Честито на патерици! Винаги ми е било приятно да поздравявам прекрасни хора... Пожелавам ти една успешна и щастлива година, с много любов и красиви преживявания! До следващата...

С голямо закъснение, но от сърце - най - мили пожелания за много късмет, щастие и любов Публикувано изображение

С голямо закъснение, но от сърце - най - мили пожелания за много късмет, щастие и любов Публикувано изображение

Благодаря ти Инфи Публикувано изображение

И аз май доста съм закъсняла, но това не ми пречи да ти пожелая бъдещи красиви моменти с добри хора, изпълнени с любов! Честит Рожден Ден!

Честит Рожден Ден и от мен!Много късмет и любов.И повече увереност :)

• 11 месеца по-късно...

Честит Рожден Ден Съкровище! Нека всичките ти мечти се сбъднат най-сетне! Ти си най-ценния човек за мен и ще си останеш такъв завинаги! РОЗИЧКАТА е още жива :)

Един танц лейди?

Публикувано изображение

Честит празник на една от най-готините и впечетляващи поне за нен жени в този форум! Пожелавам ти всичко най-хубаво и успехи в живота и любовта!

Публикувано изображение

Мило ангелче, Честит Рожден Ден! Публикувано изображение

И аз ти пожелавам всичките ти мечти да се сбъднат, дори повече, отколкото някога си мечтала! Нека животът ти се превърне в една реална приказка, в която има естествено много, много любов, щастие и чудеса! Много здраве, радост и усмивки!

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Честит Рожден Ден!

Бъди много здрава и такава каквато си-не се променяй!

Нека цялото щастие на този свят да бъде за теб и любовта да е винаги в сърцето ти! ;):cheers:Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит Рожден Ден, бъди най-щастливата и обичана на земята!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.