Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Венета Райкова и Тихомир се развеждат

Featured Replies

Според в. "Нощен труд" инициативата е на Тишо, делото ще е на 29 октомври

Водещата на скандалното жълто телевизионно предаване "Горещо" Венета Райкова призна, че се развежда с Тихомир Георгиев, за когото се омъжи преди две години.

Според в. "Нощен труд" инициативата за развода е на Тихомир (Тишо). Вчера сутринта Райкова е получила призовка за бракоразводното дело, което е насрочено за 29 октомври.

"Още не мога да осъзная факта, че Тихомир подаде молба за развод. Мъчно ми е, защото много го обичам", казала пред "Нощен труд" Венета Райкова.

Преди седмица напуснала семейното жилище в центъра на София, недалеч от НДК.

Тв водещата Венета Райкова и годеникът й Тихомир Георгиев (Тишо), нашумелият участник в първото издание на риалити шоуто "Биг брадър", който правеше секс на живо пред камерите със съквартирантката си Мел , сключиха брак през юли 2005 г.

Започнаха да излизат заедно, след като собственикът на индийски ресторант Тишо беше изгонен от къщата на шоуто

Пред съквартирантите си той не веднъж признаваше, че е влюбен във водещата на "Горещо", която бе класирана от сп. "Плейбой" сред най-желаните жени в България.

Мнозина обаче заподозряха, че връзката им е с чисто рекламна цел, тъй като и двете предавания текат в ефира на "Нова телевизия".

Изглежда отношенията им са се изострили след провала на Венета в последната версия на "ВИП брадър", когато тя успя да скъса нервите на всички участници, настрои срещу себе си огромното мнозинство зрители и беше изгонена с рекордно висок резултат.

netinfo.bg

П.П. Едва ли темата е за "Новини от България и света" - затова я поствам тук, дано не съм объркала раздела ;)

• Отговори 71
  • Прегледи 14,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не се учудвам,просто не знам как Тишо я изтрая толкова време :angry:

Тя се показа в най-лошата си,може би истинската си светлина в Брадъра,представям си какво му е коствал този брак sad.gif

Да го заключва заради мач laugh.gif да спи отвън а sad.gif

Крайно време беше Тишо да се усети!?!Тя таз Венета само го манипулираше!Само така Тишо ,махни тая лицемерка от живота си!!!

п.п.въпреки това не съм 100% сигурна за достоверността на тази информация,защото в."Нощен труд" май си пада малко жълт!На 29-ти октомври ще видим!!! :angry:

Абе хубава е Венито, може да се пробвам да видя дали ще издържа 2 години с нея, ама като се ядоса.... :angry:

И аз да съм и аз ще я оставя... циците й са смотани.

И аз да съм и аз ще я оставя... циците й са смотани.

Тя няма цици. Само заради това бих я оставила. Всъщност като се замисля, аз и не бих я взела поради тази причина. И съответно освен в циците й, аз не виждам друг проблем в нея. Мен не ме дразни.

Като гледам източника на тая "новина",нещо мисля да се въздържа от коментар :wow: Досега "Нощен труд" и другите жълти вестници на няколко пъти ги развежедаха biggrin.gif

След брадъра в който беше тая се чудя наистина Тишо как я търпи.

На мен ми изглеждаха хубава двойка, ама не съм гледала брадъра и нямам наблудения като вашите за отношенията им. Но в крайна сметка те са големи хора и си знаят какво правят

Явно иаистина всичко е било реклама. Венета Райкова си е типична клюкарка и лицемерка просто нейния живот не може без интриги затова и се провали...

...Водещата на скандалното жълто телевизионно предаване "Горещо" Венета Райкова призна, че се развежда с Тихомир Георгиев, за когото се омъжи преди две години.

Според в. "Нощен труд" инициативата за развода е на Тихомир (Тишо)...

netinfo.bg

Тъкмо подходящ повод да го покани в "Горещо".

Браво!!! :) Лекинко не ми дреме! Като са се врекли няма да ги спираме я!

Е жалко аз много харесвам Венета ама май малко клюкарско ми изглежда това за развода иначе ме радват дваматаsad.gif

Пак си правят реклама :)

Според в. "Нощен труд" инициативата е на Тишо, делото ще е на 29 октомври

Водещата на скандалното жълто телевизионно предаване "Горещо" Венета Райкова призна, че се развежда с Тихомир Георгиев, за когото се омъжи преди две години.

Според в. "Нощен труд" инициативата за развода е на Тихомир (Тишо). Вчера сутринта Райкова е получила призовка за бракоразводното дело, което е насрочено за 29 октомври.

"Още не мога да осъзная факта, че Тихомир подаде молба за развод. Мъчно ми е, защото много го обичам", казала пред "Нощен труд" Венета Райкова.

Преди седмица напуснала семейното жилище в центъра на София, недалеч от НДК.

Тв водещата Венета Райкова и годеникът й Тихомир Георгиев (Тишо), нашумелият участник в първото издание на риалити шоуто "Биг брадър", който правеше секс на живо пред камерите със съквартирантката си Мел , сключиха брак през юли 2005 г.

Започнаха да излизат заедно, след като собственикът на индийски ресторант Тишо беше изгонен от къщата на шоуто

Пред съквартирантите си той не веднъж признаваше, че е влюбен във водещата на "Горещо", която бе класирана от сп. "Плейбой" сред най-желаните жени в България.

Мнозина обаче заподозряха, че връзката им е с чисто рекламна цел, тъй като и двете предавания текат в ефира на "Нова телевизия".

Изглежда отношенията им са се изострили след провала на Венета в последната версия на "ВИП брадър", когато тя успя да скъса нервите на всички участници, настрои срещу себе си огромното мнозинство зрители и беше изгонена с рекордно висок резултат.

netinfo.bg

П.П. Едва ли темата е за "Новини от България и света" - затова я поствам тук, дано не съм объркала раздела :rolleyes:

Удивена съм....не съм очаквала такова нещо... :speak:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Пак си правят реклама :rolleyes:

Възможно е и да е така, знае ли някой...може да се чудят как да провлекат внимание върху себе си

Аз пък смятам,че това не е слух,а истина.Вече дори и по телевизията се говори,че ще се развеждат.Колко жалко,защото двамата много ми харесват като двойка sad.gif

Клюки...Никой незнае дали е истина или не.В BigBrother показаха противоположното на тази статия,но всичко се случва все пак :angry:

Въйййй ..... каква футболна , упс ...грешка ...каква "звездна" драма ....направо няма да спя довечера .... :wub: С две думи - не ми дреме , ама сега ще падне едно обсъждане и философстване .... мани,мани ... ;)

Е тя го призна тази вечер в предаването си "Горещо",само дето намерила за психоаналитик Камелия уаааа ohmy.gif

И се разплака даже - Тишо искал бил да бъде ерген :P

Венетка ако търси човек,аз съм нейния тип {}

Абе и аз не съм за изхвърляне.... ;)

Вени, ако прочетеш това, пиши ми ЛС cool.gif

Венетка-минетка е крива като коляно-вал на К-701, а и циците и са смотани. Не са накукърджани като на RefreshMe аватара.

А и мъже като вас, тя трябва да ви се моли, не вие да й се предлагате. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.