Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Венета Райкова и Тихомир се развеждат

Featured Replies

Венетка-минетка е крива като коляно-вал на К-701, а и циците и са смотани. Не са накукърджани като на RefreshMe аватара.

А и мъже като вас, тя трябва да ви се моли, не вие да й се предлагате. :)

100 Х ;)

Дали има още жартиери за пращане ;)

• Отговори 71
  • Прегледи 14,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Венетка-минетка е крива като коляно-вал на К-701, а и циците и са смотани. Не са накукърджани като на RefreshMe аватара.

А и мъже като вас, тя трябва да ви се моли, не вие да й се предлагате. ;)

Абе градски,ти направо ме уби. Бе няма ли тука една жина,дет да ме ареса, та аз трябва и се моля ;) Че кат не аресва мен, поне колата да ареса. То са видяло,че за мо********те, колата ми не е арна, ма аз няма са женя за модератори я!

Венета Райкова и Тихомир се развеждат

Според в. "Нощен труд" инициативата е на Тишо, делото ще е на 29 октомври

Водещата на скандалното жълто телевизионно предаване "Горещо" Венета Райкова призна, че се развежда с Тихомир Георгиев, за когото се омъжи преди две години.

Според в. "Нощен труд" инициативата за развода е на Тихомир (Тишо). Вчера сутринта Райкова е получила призовка за бракоразводното дело, което е насрочено за 29 октомври.

"Още не мога да осъзная факта, че Тихомир подаде молба за развод. Мъчно ми е, защото много го обичам", казала пред "Нощен труд" Венета Райкова.

Преди седмица напуснала семейното жилище в центъра на София, недалеч от НДК.

Тв водещата Венета Райкова и годеникът й Тихомир Георгиев (Тишо), нашумелият участник в първото издание на риалити шоуто "Биг брадър", който правеше секс на живо пред камерите със съквартирантката си Мел , сключиха брак през юли 2005 г.

Започнаха да излизат заедно, след като собственикът на индийски ресторант Тишо беше изгонен от къщата на шоуто

Пред съквартирантите си той не веднъж признаваше, че е влюбен във водещата на "Горещо", която бе класирана от сп. "Плейбой" сред най-желаните жени в България.

Мнозина обаче заподозряха, че връзката им е с чисто рекламна цел, тъй като и двете предавания текат в ефира на "Нова телевизия".

Изглежда отношенията им са се изострили след провала на Венета в последната версия на "ВИП брадър", когато тя успя да скъса нервите на всички участници, настрои срещу себе си огромното мнозинство зрители и беше изгонена с рекордно висок резултат.

netinfo.bg

П.П. Едва ли темата е за "Новини от България и света" - затова я поствам тук, дано не съм объркала раздела ;)

Врееме им беше ;)

Разводът на Венета бил по сценарий

Земляците є от Попово я навиват за кметица

Горещата новина за раздялата на Тихомир Георгиев и Венета Райкова шокира хората в Попово. Повечето от тях не вярват, че популярната двойка е в процес на развод.

След кратък размисъл някои допуснаха, че това все пак е възможно, но шумотевицата навярно е един добре обмислен пиар сценарий на доскорошните съпрузи.

"Дори и да се разведат, Венетка е силен човек и ще го преодолее", заяви нейната стринка Наталия.

Жената изрови от личния си архив дневника с т. нар. спомени на племенничката

запрелиства пожълтелите от времето страници и попадна на девиза "Бъди човек, а не човече, гори и никога не тлей". "Това написа Венетка, когато беше само на 8 години", обясни родственичката.

Според нея водещата на "Горещо" е пряма, не заобикаля проблемите, казва това, което мисли и чувства, но понякога тези нейни добри качества й навличат много ядове. "Ако Тишо е поискал развод, сигурно ще го получи, защото Венетка не е свикнала да се моли, тя винаги се бори, за да постигне нещо и никога не пада на колене", казва стринката и допълва, че племенничката й прилича на майка си Цанка, която навремето минавала за една от красавиците в Попово

След развода със съпруга си тя отишла в столицата с малкото си момиченце. Майката, която е фармацевт, работела на по две-три места, за да изучи, отгледа и възпита дъщеричката си. Ваканциите Венетка изкарвала при дядо и баба в Попово и често играела с местните хлапета.

За развлечение на възрастните хора в махалата тя организирала детски концерти. "Първият конкурс за красота в града също е нейна идея", гордо обявява стринката.

След това пояснява, че племенничката й е много състрадателна. "Потвърждение на този факт е, че дари сумата, която спечели от тв предаването "Сделка или не", на дом за сираци", припомня родственичката. По празниците

тяхното момиче винаги се сещало за близките си

поздравявало ги на Коледа, Нова година и Великден. Публичното изказване на Венета Райкова, че ще се кандидатира за кметица на града, стринката характеризира като шега. "Ако наистина се върне и заеме този пост, много неща в града ще се оправят, ние само бихме спечелили от това", убедени са много поповчани. Въпреки противоречивите оценки за представянето на Венета във "ВИП Брадър" те все още са нейни фенове.

Аз пък я харесвам Венета.. жалко, че страда сега. Но си мисля, че Тишо никога не е бил за нея.. него не го харесвам.

Аз пък я харесвам Венета.. жалко, че страда сега. Но си мисля, че Тишо никога не е бил за нея.. него не го харесвам.

Аз нямам нищо против Венета, ами двамата с Тихомир изобщо не ми приличаха на двойка. Мисля, че не си подхождат. А няма да се учудя ако тази връзка е била PR ход ;)

Абе какво казва стринка й е друг въпрос, може да не се е молила досега, а сега да го направи. То ще се разбере дали ще се разведат наистина

И мен Венета ме кефи, явно й се дразнят,защото е нахакана и нагла някой път, но на мен ми харесва, а Тишо ми е безразличен
Този брак май си беше още от самото начало пълен фарс!
То при "звездите" май повечето бракова са такива
И мен Венета ме кефи, явно й се дразнят,защото е нахакана и нагла някой път, но на мен ми харесва, а Тишо ми е безразличенТо при "звездите" май повечето бракова са такива

Даааа, той Тишо е най-ярката "звезда", която някога съм виждала...

А, Венета въобще не ми се коментира...

Венета призна, че Тишо имал проблеми с ерекцията

В предаването си "Горещо" Венета Райкова се разрида горко пред фолкдивата Камелия заради развода с мъжа на живота си Тихомир. Въпреки че беше безкрайно разстроена, тя не пропусна да разкаже, че в началото на връзката им съпругът й имал проблеми с ерекцията. Това карало русата водеща да се чувства потисната и грозна. Венета каза, че причината за раздялата им е, че мъжът й не искал да се чувства обвързан. Всички тези разкрития бяха направени пред Камелия, която е лице на борбата срещу еректилната дисфункция сред българските мъже. Горкият Тишо отново стана жертва на жени.

Венета призна, че Тишо имал проблеми с ерекцията

В предаването си "Горещо" Венета Райкова се разрида горко пред фолкдивата Камелия заради развода с мъжа на живота си Тихомир. Въпреки че беше безкрайно разстроена, тя не пропусна да разкаже, че в началото на връзката им съпругът й имал проблеми с ерекцията. Това карало русата водеща да се чувства потисната и грозна. Венета каза, че причината за раздялата им е, че мъжът й не искал да се чувства обвързан. Всички тези разкрития бяха направени пред Камелия, която е лице на борбата срещу еректилната дисфункция сред българските мъже. Горкият Тишо отново стана жертва на жени.

biggrin.gif После да не се чуди защо той иска развод...Доста я изтърпя мен ако питате. Въпреки, че аз на негово място преди да си тръгна бих и теглила як бой....ама, че злобно и егоистично същество....

biggrin.gif После да не се чуди защо той иска развод...Доста я изтърпя мен ако питате. Въпреки, че аз на негово място преди да си тръгна бих и теглила як бой....ама, че злобно и егоистично същество....

Ай, ай, ай, жено, много бойно го раздаваш :bye1:

Ако теглиш на Венетчето един бой, в следствие на него тя ще предаде Богу дух.

Ай, ай, ай, жено, много бойно го раздаваш :speak:

Ако теглиш на Венетчето един бой, в следствие на него тя ще предаде Богу дух.

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Принципно не одобрявам физическата саморазправа ама тази се моли просто...

biggrin.gif На мен лично няма да ми липсва! biggrin.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

На 100 % съм съгласен с dindi - Венетка е безкрайно злобно и комплексирано създание,страдащо от сума ти мании и неврози. Аз ако бях,и един ден нямаше да я изтърпя. Не харесвам такива жени - нонстоп нервни и недоволни от всичко...

Венета е готина ама може ли така пред цяла България да разказва какви проблеми имал Тишо.Не че него го харесвам кой знае колко,но е свестен тип!;)

Венета е готина ама може ли така пред цяла България да разказва какви проблеми имал Тишо.Не че него го харесвам кой знае колко,но е свестен тип!;)

Е това ли е готина ohmy.gif това е проста,злобна и комплексирана жена-как може да излага съпруга си пред цяла България ;)

Каквото искат да правят, все тая. Важното е да са добре. Ние също.

Епа, голЕма работа, че се развеждат... Това се случва всеки ден в някое семейство...

Е, да де, ама нали са набедени за "звезди" и сега всичко трябва да се афишира!

Може би не точно звезда, защото в България това е малко под въпрос... Но Венета е доста популярна личност. Предаването й го доказва.

За Тишо нямам какво да добавя..

На 100 % съм съгласен с dindi - Венетка е безкрайно злобно и комплексирано създание,страдащо от сума ти мании и неврози. Аз ако бях,и един ден нямаше да я изтърпя. Не харесвам такива жени - нонстоп нервни и недоволни от всичко...

Имам чувството, че тая женка само злобата я е консервирала, то и аз съм зла, ама не чак толкова! Баси злата кучка, е*а майката на още един български мъж, а те горките ни мъже и без друго не ни стигат.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Баси, зла кучка, е*а майката на още един български мъж, а те горките ни мъже и без друго не ни стигат.

Особенно на нас двете :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.