Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Служителка съди колега заради парфюм

Featured Replies

Служителка съди колега заради парфюм

fragrance.jpg

/не е оригиналната снимка на Парфюма/

Служителка в службата по планирането в Детройт, която твърди, че е много чувствителна към парфюмите и другите видове козметика, е завела дело срещу градските власти, уверявайки, че благоуханието на неин колега й пречи да работи, съобщи Асошиейтед прес.

Сюзън Макбрайд е завела делото в районен съд в Детройт. Тя настоява да бъдат забранени подобни аромати на работното й място, както и да получи обезщетение, чиято сума не се съобщава.

Макбрайд, която била назначена на работа във въпросната служба през 2000 г., заяви, че проблемите започнали преди година, когато колегата й, чиято самоличност не се съобщава, бил преместен в нейния отдел.

Говорител на градските власти отказа коментар. Той заяви пред в. "Детройт нюс", че градските власти обикновено не коментират спорни въпроси. БТА

Източник:ACTUALNO.COM

Хе хе и мен ме дразнят 90% от женските парфюми, каквито и да са те, добре, че около мен мирише на масла :whist: Защо трябва да правят толкова гадни парфюми за жени, а и за мъже работата е подобна, но е много по-добре.

Тя ако дойде да рзботи тук,и около нея се носи аромат на некъпани тела,чесън,изпарения от изпитата вчерашна бира,и неизмити гениталии-сигурно ще се побърка,горката...тц-тц-тц biggrin.gif

Тя ако дойде да рзботи тук,и около нея се носи аромат на некъпани тела,чесън,изпарения от изпитата вчерашна бира,и неизмити гениталии-сигурно ще се побърка,горката...тц-тц-тц biggrin.gif

Конструктивно се съмнявам... Може би точно от това има нужда дамата, ама в оня щатски стерилитет, къде да си намери средата горката...

Най-вероятно всичко от идва от това, че тя обича небесносини оттенъци.

Най-вероятно всичко от идва от това, че тя обича да обича, но никой не отговаря на хормоналното й развитие... като премине овулацията, нещата ще се поуспокоят...

:friends1::friends1::lol6: За какво се съдят само хората, което е най - смешното ще го осъди, а ние тук не можем да осъдим една мутра!

Брава на дамата!!! :P Нека си търси правата! :)

Май имаше някаква песен "... ще остана само по парфюм" или нещо подобно.

Оф, тея па и тея....

Всъщност има резон...ако ми дуфне на Dune или Cool Water или Acqua Di Gio може и да получа припадък, ама чак па да го съдя... не - ще му подаря някой хубав парфюм и ще му кажа - "Колега, мисля, че този аромат по- ще ви пасне на същността и натюрела" :)

;) Емаааааааааааааа, бива ли в тия жеги да се нацикаш с тежък, уж марков парфюм и да си мислиш, че ще избиеш рибата....Аз умирам от гадост в градския транспорт в София - бога ми не се живее, като решат някои дами на средна възраст да се напръскат в 40 градуса жега с някой модерен според тях парфюм :) Ад под небето! И аз съм жена, и аз съм суетна, ама в жегите лусионче за тяло кака иначе... ;););)

И на мен ми се ще да осъдя източниците на аромати в маршрутката сутрин. Да не говорим, че не всички се дължат на парфюми...

И аз се чудя за какво да осъдя колегата. Ама не се сещам за нещо дето ще ми донесе много кинти, като спечеля делото.

И аз се чудя за какво да осъдя колегата. Ама не се сещам за нещо дето ще ми донесе много кинти, като спечеля делото.

Ами пробвай с чорапите му, особено ако ги събува като ботуши - би трябвало при 40 градуса на сянка да няма живи организми в радиус от поне 3-4 метра :) .

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Тая би трябвало да се радва, че все пак колегата й използва някакъв парфюм... защото някакъв е по-добре от никакъв biggrin.gif

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Тая би трябвало да се радва, че все пак колегата й използва някакъв парфюм... защото някакъв е по-добре от никакъв biggrin.gif

Има и друго нещо. Като студент реших да ползвам мускалчета - българска роза. Напръсквах се точно по врата. Беше ми доста дискомфортно. Веднъж даже, щях да припадна,докато стигна до таванската стаичка на братовчедките ми, които следваха медицина. Измериха ми кръвното, защото не се чувствах никак добре. Беше 220 на 15 . Всъщност долната граница не се ловеше и братчедката го мери няколко пъти. Това е инсултово състояние, добре, че бях на 20-21 само. От тогава знам,че определени миризми не ми понасят и съм алергичен към тях. Представям си някоя колежка или колега да е с подобна миризма до мен! Че аз мога да пукалясам! Не само ще го/я съдя, ами и свирки ще я/го карам да ми прави :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

:blink:Емаааааааааааааа, бива ли в тия жеги да се нацикаш с тежък, уж марков парфюм и да си мислиш, че ще избиеш рибата....Аз умирам от гадост в градския транспорт в София - бога ми не се живее, като решат някои дами на средна възраст да се напръскат в 40 градуса жега с някой модерен според тях парфюм :blink: Ад под небето! И аз съм жена, и аз съм суетна, ама в жегите лусионче за тяло кака иначе... :blink::blink::blink:

Е нали пак я избиваш,само че в буквален смисъл,пък в градският транспорт около теб се освобождава доста място ;)

Пък тия американци от скука и от ограничение на мозъчната дейност се съдят за какво ли не.На една такава глезла ще и оскубя перушината ако ми спретне такъв номер

Пък тия американци от скука и от ограничение на мозъчната дейност се съдят за какво ли не.На една такава глезла ще и оскубя перушината ако ми спретне такъв номер

То вярно се чудят какво да измислят, а на тази явно не й се обръща внимание и си проси такова

Не само ще го/я съдя, ами и свирки ще я/го карам да ми прави :speak:

Това значи ли, че когато съм с теб, мога спокойно да се пръскам с българска роза? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.