Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е вашата първа мисъл когато се събудите ?

Featured Replies

"По дяволите кой звъни по това време???" :shock11::huh:

• Отговори 316
  • Прегледи 26,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

не всяка понякога седя гол или по пижама  но до една минута след събуждане натискам бутона за старт на компютъра и докато зареди съм се облякъл  имам 2-3 други дейности в интернет преди

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

мисли за пресни мозъци

• Къде е кафето?

Мисъл ли... това не се появява и до края на деня biggrin.gif

конкретно тая сутрин,с огромно извинение : "ох,трябва да пикая..."

по принцип: "ох,колко неща имам да правя днеска..."

Напоследък се събуждам с тази мисъл:

Поредният слънчев ден... Жегааа... :rolleyes:

Тази сутрин се събудих с ясно изразена терористична мисъл,да се кача горе и да убия,обеся,отровя,застрелям,прегазя с валяк,залея с киселина,пусна граната,разчекна,разкъсам и изям психясалите садистични дебили,които в 10 сутринта ми бяха надули Азис и трополяха като тиранозаври точно над главата ми.Даже бих им пуснал самия Азис да ги оправи и довърши...накриво ми тръгна,и още не ми е минал яда..то кога ли ми е вървяло в сряда че и сега..

Защо??????? :ph34r::);)sad.gifsad.gif

кое защо?защо не ми върви в сряда ли?защото е със с,а на тая буква не ми върви изобщо,първото ми гадже се казваше Сиса и за два месеца успя да ме докара дотам,че да искам да обърна резбата,едвам успях да се отърва жив и с нормална що годе психика,брат ми се казва Стилиян и откакто съм се родил съм му трън в очите,и не забравя да ми го припомня това ежедневно,я да ме буди със запалени хартийки между пръстите,я да ми пyска вряла вода в банята,нарочно,да ме ощави,и такива подобни...даскалката,заради която не си взех поправителния по химия се казваше Стоева,като се напия,ми казват свиня,като съм трезвен-смотаняк,на 9 години се бях задавил със солети,и това ако е съвпадение...

кое защо?защо не ми върви в сряда ли?защото е със с,а на тая буква не ми върви изобщо,първото ми гадже се казваше Сиса и за два месеца успя да ме докара дотам,че да искам да обърна резбата,едвам успях да се отърва жив и с нормална що годе психика,брат ми се казва Стилиян и откакто съм се родил съм му трън в очите,и не забравя да ми го припомня това ежедневно,я да ме буди със запалени хартийки между пръстите,я да ми пyска вряла вода в банята,нарочно,да ме ощави,и такива подобни...даскалката,заради която не си взех поправителния по химия се казваше Стоева,като се напия,ми казват свиня,като съм трезвен-смотаняк,на 9 години се бях задавил със солети,и това ако е съвпадение...

Няма нищо случайно на тази земя!!!

Ами моите мисли когато се събуда зависат от това дали трябва да ходя на училище или съм почивка biggrin.gif

начи ако трябва да ставам за даскало - Оф, пак ли... не искам да ходя а да спяяя :help:

а когато си почивам - Ооо днес ще си праа кФот си искам :help::lol6:

Какво съм сънувал толкова, че отново се е надигнал....:lol6:

:help:

Изби рибата :help:

Щом се е надигнал, значи не е било еротичен сън, а направо перверзияяяяяяяяяя :Pbiggrin.gif

План А: уф тая стая танцува прекалено бързо, шо тряяше да пия токоз

План Б: мааму на работа/лекции съм, а ми се спииии

План В: кои по-дяволите звъни толкоз рано ( туй стана днес да му ***)

Ох, защо ми трябваше снощи да се мотам пак до 4 часа! Искам да спяяяяя! Дееба, сега трябва да стигна до Х на работа, да се варя цял ден като скумрия в доматено-собствен сос и после пак да не се наспя! Е естествено всичко това ми минава като образи през главата рано сутрин, просто не ми е толкова буден мозъка, че да състави смислен израз.

"Кой ден сме днеска...кой месец..коя година..кой съм аз,какъв съм и защо съм,и какво прави тоя тръбозъб в леглото ми!?"

Вариант А(конфигурация "трябва да се става рано,алармата на телефона звъни"):"Ако още миг я послушам как звъни тая аларма,ще я накарам да замлъкне веднъж и завинаги по неконвенционална методика"

Вариант Б(конфигурация "ваканция и сън на воля"):"Колко е хубаво,че съм жива и мога да видя и днес как слънчевата светлина залива всичко навън" :offtopic_s:

;) Ега ти главоболието!кой ме кара снощи да се наливам с тая бира sad.gif

:offtopic_s: Казах ли ти? :)

"Бах мааму, пак закъснях... Дали да се бръсна?"

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

тази сутрин се събудих с мисълта че трябва да си къпя косатааааааа

толкова мъки ми отнемаааа направо....

Сутрин не мога да мислям, действам по инерция. Около половин час само издавам звуци като ъхъ, ох, уф, тц, ъ-ъ... Всъщност, чак като се качим в колата на път към работа, сивото ми вещество почва да се нагъва под действието на погълнатата доза кафе.

Трябва да седна на компютъра преди батко да се събуди ;);):):):)

"Дали ще ми стигнат джобните за строшените часовници..."

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.