Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бирата поскъпва

Featured Replies

bira.jpg

С 16% се е увеличила консумацията на бира в България за първото полугодие на 2007 г.. Това обяви председателят на Съюза на пивоварите в България Владимир Иванов на пресконференция, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Тази година се отбелязва ръст и на износа на български марки бира. Иванов обясни, че българската бира е на изключително високо ниво, но въпреки това се предлага на ниски цени. Увеличението на потреблението в България се дължи освен на ниските цени и на добрата реколта ечемик, добрата икономическа среда и други предпоставки.

Очаква се цените на бирата у нас да се увеличат, но това няма да стане шоково, а постепенно, заяви Иванов. Той добави, че въпреки наличието на световни лидери от пивоварната индустрия в България, българските марки остават предпочитани от потребителите и през настоящата година са се появили още нови марки.

Тази година пивото е поскъпнало със 7-10% в сравнение на миналата година.

Консумацията на бира на глава от населението в България е 69 литра годишно. За сравнение в Чехия тя е 158 литра, а в Турция – 11 литра.

Агенция Фокус

Все едно няма да пием,да бе

:beer:

Който пие бира да му мисли;)

Аз нямам ткива проблеми:beer: - ай наздраве!

И ти ще се пропиеш покрай нас. Нали знаеш - с каквито се събереш,с такива си се събрал biggrin.gif:beer:

Неееее, само не и това biggrin.gif

С 16% се е увеличила консумацията на бира в България за първото полугодие на 2007 г..

Агенция Фокус

Защо мислите, че се е увеличила консумацията на бира с 16%, а? Еми щото аз я пия тая бира biggrin.gif

Ако вдигнат цените, преди да са ни увеличили заплатите, ще им намалее консумацията на пивото.

Три литра бира заменят обяда, четири - събеседника, а пет - жената ...
И ти ще се пропиеш покрай нас. Нали знаеш - с каквито се събереш,с такива си се събрал biggrin.gif;)

Аз пия, бе мъжо, ама не пия бира cool.gif

Аз държа на алкохолец, в ДНК-то ми е заложено. Кажи само кога ще ме черпиш и ще се убедиш :beer:

Защо мислите, че се е увеличила консумацията на бира с 16%, а? Еми щото аз я пия тая бира biggrin.gif

:hush:

Те на теб с отстъпка трябва да ти я дават cool.gif

;) Аз от всички питиета, само бира не пия... ;)

Та за мен не е страшно, ама тия дето за водя я пият...да му мислят !!! :P

Точно така колежке;)

Ние ще пием джин с тоник или чаша хубаво вино, пък който иска да пие поскъпналата бира :P

П.П: Баси да не са се увеличили разходите по производство на хмел, че вдигат така цените, или просто са решили да последват примера на Западна Европа и да увеличат цените на алкохола и цигарите....

Точно така колежке:help:

Ние ще пием джин с тоник или чаша хубаво вино, пък който иска да пие поскъпналата бира :help:

П.П: Баси да не са се увеличили разходите по производство на хмел, че вдигат така цените, или просто са решили да последват примера на Западна Европа и да увеличат цените на алкохола и цигарите....

:hush: Така, така, мацка, за винцето съм ЗА! Иго обичам и му разбирам, а и от него не се прави коремче! biggrin.gif

Ще го преживеем някак. Не мисля, че това ще спре почитателите на бирата. Все пак сега и е сезона и е нормално цените да се вдигнат. Аз лично залагам на твърдия алкохолец :help:

И ти ще се пропиеш покрай нас. Нали знаеш - с каквито се събереш,с такива си се събрал biggrin.gif;)

ХаХаХа, браво колега! И който не те познаваше вече е наясно на къде те влече :help:biggrin.gif

Наздраве :hush:

Голем праз, нека си поскъпва, пак ще си имаме за бира :hush:

Такива като мен които работим в загорка поскъването не ме бърка.

Бира бира всеки ден.

Вече като седна на някое заведение и ми се свиди да дам 1.60-1.70 за бира

като знам че на др. ден съм на работа и ще пия колко ми се пие.

cool.gif

Точно така колежке;)

Ние ще пием джин с тоник или чаша хубаво вино, пък който иска да пие поскъпналата бира :P

И аз се присъединиявам към джина с тоник :cheers:

А който пие бира да му мисли. Ама то как не им писна на тия хора да поскъпват продуктите, който ползваме, а за заплатите все забравят

джина е сигурно единсвения алкохол които не мога да пия.все едно пия одеколон

Добре де, за ракията разбрах, ами не ги ли е срам на пивото да посягат? Грехота!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.