Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте направили за човека, когото обичате?

Featured Replies

Бих... му отворила ресторант... за бг кухня. :clap:

За да го сготвиш,след като го убиеш ли? ;) И по този начин да прикриеш следите си-нали така biggrin.gif

• Отговори 74
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Бих се оженил за нея. :clap:

И още, и още ... бих й направил бебе. :P

Бих... му отворила ресторант... за бг кухня. ;)

А нещо друго освен ресторант?! Че защо точно ресторант, виж колко други интересни неща можеш да му отвориш. ;)

Бих се оженил за нея. :)

И още, и още ... бих й направил бебе. ;)

ХА-ХА-ХА.

Тъй би отговорил 14-годишен тинейджър, какъвто предполагам не си. Ще се ожениш, ще й надуеш корема, и туй ли е всичко?

ХА-ХА-ХА.

Тъй би отговорил 14-годишен тинейджър, какъвто предполагам не си. Ще се ожениш, ще й надуеш корема, и туй ли е всичко?

Шефе това беше грозно от твоя страна! Стериотипно и арoгантно дори. angry.gif:P

Какво лошо има някой да иска да се ожени и да си направят бебе с жена си?!

Какво значи само толкова ли? Ти колко искаш? Да стана космонаФт, Да стана велик пианист, а тя да стане известен сърдечно-съдов хирург?! Къф ти е проблема всъщност?! Ако па намериш 14 годишен тийни дето да ти отговори така, ще те черпя веднага две ракии. cool.gif

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Шефе това беше грозно от твоя страна! Стериотипно и арoгантно дори. angry.gif:P

Какво лошо има някой да иска да се ожени и да си направят бебе с жена си?!

Какво значи само толкова ли? Ти колко искаш? Да стана космонаФт, Да стана велик пианист, а тя да стане известен сърдечно-съдов хирург?! Къф ти е проблема всъщност?! Ако па намериш 14 годишен тийни дето да ти отговори така, ще те черпя веднага две ракии. cool.gif

Не ме разбра. Няма нищо лошо, разбира се, но не е достатъчно. Без да ставаш космонафтин трябва да правиш тъй, че да се чувства щастлива до теб, да решаваш разни проблеми, въобще да й осигуриш един пълноценен и нескучен живот и да сведеш конфликтите до минимум. Тъй задълго ще останеш №1 за нея. Сега съгласен ли си?

Бих... му отворила ресторант... за бг кухня. :P

Бих станал инспектор от хигиенните служби, за да правим ревизия всеки ден...

Не ме разбра. Няма нищо лошо, разбира се, но не е достатъчно. Без да ставаш космонафтин трябва да правиш тъй, че да се чувства щастлива до теб, да решаваш разни проблеми, въобще да й осигуриш един пълноценен и нескучен живот и да сведеш конфликтите до минимум. Тъй задълго ще останеш №1 за нея. Сега съгласен ли си?

Обещавам ти, че това ми е целта. И за миг не съм си представял брака по различен начин от това, което изброи. Но нека спрем с изтъркани клишета от рода на, как жените искали да се женят и как искали да имат деца и как тинейджърите не знам си какво искали. Това са пълни глупости. България е държавата с най-много аборти в Европа, с най-много изоставени деца в социални домове отнесено към населението й разбира се. Имаме над 65% от хората избягващи брак.

Всичко това се дължи на изперкали култур-трегери, които стерилизираха народа ми. Ние сме си просто едно импотентно племе днес. sad.gif В главата му само тъпашки клишета. Ето затова и не приемам повече подобни коментари, като твоите, но да ако можеше да минат за майтап бих ги приел.

Има обаче една стара мъдрост, че в къщата на обесен, не се говори за въже!

Обещавам ти, че това ми е целта. И за миг не съм си представял брака по различен начин от това, което изброи. Но нека спрем с изтъркани клишета от рода на, как жените искали да се женят и как искали да имат деца и как тинейджърите не знам си какво искали. Това са пълни глупости. България е държавата с най-много аборти в Европа, с най-много изоставени деца в социални домове отнесено към населението й разбира се. Имаме над 65% от хората избягващи брак.

Всичко това се дължи на изперкали култур-трегери, които стерилизираха народа ми. Ние сме си просто едно импотентно племе днес. sad.gif В главата му само тъпашки клишета. Ето затова и не приемам повече подобни коментари, като твоите, но да ако можеше да минат за майтап бих ги приел.

Има обаче една стара мъдрост, че в къщата на обесен, не се говори за въже!

Приятелю, аз също мразя клишетата и съжалявам, че тъй си ме разбрал. Аз често си патя от езика, защото стилът ми на изразяване върви по ръба между сериозното и майтапа, често е много остър, и някои хора ме разбират погрешно (или им се иска тъй да ме разберат щото инак не им отърва).

Приятелю, аз също мразя клишетата и съжалявам, че тъй си ме разбрал. Аз често си патя от езика, защото стилът ми на изразяване върви по ръба между сериозното и майтапа, често е много остър, и някои хора ме разбират погрешно (или им се иска тъй да ме разберат щото инак не им отърва).

Ами опитай да започваш друг път по-скоро с:

Извини ме, че съм се изразил подвеждащо, моля! По-добър избор е пред твоето:

"Съжалявам, че не си ме разбрал."

В първия случай показваш, че усещаш вината у себе си, а във втория наричаш учтиво събеседника си глупак. Има разлика. :)

Просто дребни умения за коректно изразяване, които могат да ти помогнат да се разбираш по-лесно с хората.

Успех!

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Ами опитай да започваш друг път по-скоро с:

Извини ме, че съм се изразил подвеждащо, моля! По-добър избор е пред твоето:

"Съжалявам, че не си ме разбрал."

В първия случай показваш, че усещаш вината у себе си, а във втория наричаш учтиво събеседника си глупак. Има разлика. :)

Просто дребни умения за коректно изразяване, които могат да ти помогнат да се разбираш по-лесно с хората.

Успех!

Благодаря ти за съвета и прощавай! Аз като проз машинистин не се движа сред висшето общество и не съм имал възможност да усвоя върховете на изтънчената риторика. Каквото съм научил в университета, съм го отучил в БДЖ...

Я отпуснете парата и кажете какво бихте направили за мен biggrin.gif Знам, че ме обичате и двамата biggrin.gif Виждам вече и предложение за брак имам biggrin.gif weselqk, сериозно мисля по въпроса biggrin.gifШегувкам се, не ми обръщайте внимание, недоспала съм :)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аз ще си пиша по темата.Какво бих направил ли,бих го гушнал силно

Благодаря ти за съвета и прощавай! Аз като проз машинистин не се движа сред висшето общество и не съм имал възможност да усвоя върховете на изтънчената риторика. Каквото съм научил в университета, съм го отучил в БДЖ...
няма нищо, всеки се учи докато е жив, важното е да се пазим от обиждане и да не се дразним на приятелски забележки. Така се създава и толерантно общество. :)

Я отпуснете парата и кажете какво бихте направили за мен biggrin.gif Знам, че ме обичате и двамата biggrin.gif Виждам вече и предложение за брак имам biggrin.gif weselqk, сериозно мисля по въпроса biggrin.gifШегувкам се, не ми обръщайте внимание, недоспала съм ;)

ааа бейби, късно е ваче за нас двамата, аз имам годеница. :) Ама то и ти ми се стори си си намерила пътник.

Иначе за теб ... бих ти купил една ябълка, гледам си им фен. ;)

Аз ще си пиша по темата.Какво бих направил ли,бих го гушнал силно

вааа, ивчо станал праволинеен ;)

• 5 месеца по-късно...

Бих направила всичко по силите си за човека който обичам!Даже бих се опитала да направя и невъзможното!

бих направила много но не и всичко

бих му запалила огън, но не и да се хвърлям в него заради любимия

и най малкото което мога да сторя това е да му казвам че го обичам постоянно

Аз обичам приятелят ми толкова силно, че смятам, че няма нещо което не бих направила за него! Хрумна ми тази тема след като прочетох една статия за Анджелина Джоли, и в нея тя казва : "Ако можех да пия от кръвта му, бих го правила с голямо удоволствие!".

Мога да се съглася с нея :ph34r:

Мога да кажа само какво не бих направила и то е лоши неща!Това не бих направила за него и заради него...

Ще го цункам по моцунката biggrin.gif

Ще се надявам да не мисли за друга муцунка докато ме целува!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.