Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за местните избори

Ще гласувате ли на тези избори? 87 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на тези избори?

• Да
      63%
      52
    • Не
      30%
      25
    • Още се чудя
      6%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Представете си го само на дебатите с Бате Бойко алелелл ще се дига шум за трима biggrin.gif

• Отговори 254
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Не е от злоба, но май е по-добре да загуби. Така поне баскетбола ни ще има някакъв шанс.

Не се знае,де мен Тити си ме кефи,ама за точно за кмет не знам дали става.Айде изборите ще покажат :P

Учудвам се на Папазов ! Дали не се усеща в какво го забъркват !

От страх по Б.Б.,разни партии са готови и Азис да предложат,ако се наложи !

Много харесвам Тити Папазов, но защо на президентските избори подкрепи Георги Първанов, а сега кандидатурата му се издига май от ДСБ. Нещо се обърквам...

Бе поне да беше класирал националите ни за европейското, можеше да го изберат тогава, ама сега няма да стане.

Може и да го изберат,щото нали на скоро осинови дете,това ще му е в голям плюс :)

Не бързайте да го подценявате. Вероятно мнозина ще гласуват именно за него на принципа за подкрепа на най-невероятния кандидат и току виж осъмнал кмет... :-D

Ето за кого ще гласувам, по метода на изключването...

Ако го изберат за кмет трябва да си назначи преводач biggrin.gif

Ако го изберат за кмет трябва да си назначи преводач biggrin.gif

Да! Аз не разбрах, че е кандидат-кмет от него, щото не го разбрах, а от медиите! laugh.gifbiggrin.gif

Това си е недъг, за който човека не е виновен, така че спирам! Но не може постоянно неспециалисти да се шляят в пространството на политиката!

Тити е готин пич,да ви кажа и аз се двоумя за кой да гласувам.

Какво мислите ще се промени в София ако изберат Тити за кмет... Нищо... До следващата гръмотевична кандидатура... Хората от които зависи облика на столицата отдавна си работят по план... и никой не може да ги спре... Щом Бойко не успя, мислите ли, че Тити ще успее... Бедни сме... няма пари... и като дойдат пачките, приемаш условията, щото трябва да закърпиш дупките...

Ууу, "щом Бойко не успя".. той какво, да не е ангелче?

Тити за кмет biggrin.gif ужас,Праматарски просто утрепа коча с лопатата.

То хубаво-популярно лице,обичан от всички ни,покрай баскетбола,ама за кмет :speak:

Да,Бойко е фаворита и ще спечели на първия тур(най-вероятно).Спортистите(какъвто е и Бойко) доказват че са кадърни.За пример кмета на Сливен.

Сигурно ще стане като на президенските избори "Първанов vs. Сидеров" biggrin.gif Сега " Борисов vs Папазов"

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Едно не мога да разбера, защо разни хора се кандидатират за разни постове, при все че са напълно наясно, че нямат никакви шансове да се класират...

Ей го поредния пример - Константин Папазов - после ще има изказвания от рода на "Борихме се със всички сили, но противника беше твърде мощен и ни надви". Имам чувството, че някои хора се кандидатират за разни постове (кметове, президенти, за парламент), защото имат психични проблеми (демек не могат да осъзнаят какви са им шансовете), защото просто искат да им се чуе името по телевизията, защото искат да направят малко сеир... То все едно аз да отида на интервю за гинеколог - нямам никакви шансове, но ...

Не подценявам ролята на Тити, но нека и не я надценяваме...

Редактирано от Arcopix (преглед на промените)

Тити Папазов ще обединява десните

256x250.jpg

Убеден съм, че ще бъда последната частица от пъзела, който ще обедини всички десни сили.

Това заяви в ефира на Би-Ти-Ви кандидатът за кмет в столицата Константин Папазов, по-известен като Тити Папазов.

Не успях да оставя силна следа в баскетбола, но в политиката ще успея, категоричен бе Папазов.

Искам и ще участвам в този пъзел, съставен от сериозни политически единици, допълни един от най-обсъжданите в последните дни бъдещи кандидат-кметове.

Той уточни, че се е срещнал с лидера на СДС Пламен Юруков и е изключително впечатлен от него.

Запитан дали е готов на среща с Иван Костов, Папазов беше категоричен, че подобна среща трябва да се състои.

Длъжен съм да убедя господин Костов, че аз съм реален кандидат и че чрез участието си в кметската надпревара, се превръщам в нужния за сините обединителен елемент.

Припомняме, в началото на седмицата лидерът на ДСБ заяви, че първо Папазов трябва да накара тъмносините да повярват в него и след това ще се мисли за подкрепа. Ние не го познаваме, подчерта Костов.

Проблемът на всички десни лидери е, че всеки от тях е тръгвал по свой самостоятелен път, а сега вече е назрял моментът дясното да се обедини и аз съм сигурен, че съм способен да го направя, категоричен беше Папазов.

Относно питането на столичния кмет, отправено към него, дали знае за общинските съветници и фирми, свързани с Демократическата партия, която издигна кметската му кандидатура за София, Папазов заяви, че е запознат, но това е част от миналото.

Сега е нужно едно ново начало, което да създаде „голямото синьо", този път - завинаги, заяви баскетболният спец.

Припомняме, появиха се предположения, че чрез кандидатурата на Папазов Праматарски и ДП искат отново да вкарат в столичния парламент бившия шеф на „Софийски имоти" Тошко Добрев, който в момента е общинар с мандат от ДП.

Той добави, че има желание да се срещне със столичния кмет, защото е отворен към всякакви приятелски съвети и разговори.

Като конкуренти, ние сме длъжни да проведем дискусия и аз съм готов за разговор с Бойко Борисов, отбеляза Папазов.

Миналото е нещо, което се е случило и няма как да се върнем назад, категоричен бе Папазов.

Той разказа, че семейството му лично е пострадало от репресивния апарат, а баща му е бил четири години в затвора в Белене.

Когато баща ми се прибра у дома, майка ми не можа да го познае и попита кого търси.

Не мога да опиша каква драма бе това за семейството ми, допълни Папазов, като - верен на своята емоционалност - не скри сълзите си.

Що се отнася до подкрепата му в кампанията на президента Георги Първанов, Папазов заяви, че именно оказаната подкрепа на настоящия президент, говори за неговата независимост.

Факт е, че Първанов е един от най-добрите президенти на България, а това означава, че аз съм длъжен да го подкрепя.

Силните червени, означават нужда от силни сини - още един повод за обединение на десните, добави Папазов.

На въпрос дали очаква подкрепа от БСП, Папазов отговори, че подобна подкрепа е почти невъзможна.

Макар, че аз бих искал подкрепа от всички, но знам, че това няма как да се случи. Въпреки това, съм сигурен, че който не ме е подкрепил сега, ще ме подкрепи следващия път, добави Папазов.

Източник:news.bg

Тити Папазов ще обединява десните

............

Смях в залата само при загалваието :angry:

какви "десни",какви пет лева?кого ще обединява Тити Папазов? :wors: Слушах го и bTV-ами той май си вярва,че наистина ще обедини някого и има някаква кауза,зад която да застане.Тъжно,но май само той си вярва sad.gif

ББ няма конкуренция. Опонентите в лицето на партиите се чудят се какво да измислят.

Кой ти каза, че няма! Той не е Бойко , той е Мухобойко - една муха може да бие само!

ББ като инициали е футболен клуб Бате Борисов от Молдова, който наистина няма конкуренция, ако опонентите са му Левски и ЦСКА!

А Бойко Борисов има конкуренция, но няма как да пробие тази конкуренция, заради ВИС,СИК и икономическите претенции! Кадърен човек как може да бъде издигнат и да си върши работата, като някои не могат да не лапат! ohmy.gif:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.