Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL - част 2

Featured Replies

Максимална скорост на Метро download (локален трафик) - 12 Мbps

искам да попитам тва означава че има някъв локален сървар или какво ? ще ми дадете ли разяснения ... благодаря

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 266,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

искам да попитам тва означава че има някъв локален сървар или какво ? ще ми дадете ли разяснения ... благодаря

Да не те излъжда, но аз го приемам така, ако примерно си от София и теглиш нещо от Замунда, и ако същото нещо го сиидват и други хора от София, които също са на БТК ти ще можеш да достигнеш заветните 12МБ, защото ще сийдват един вид локално. :wors:

Редактирано от life_alert (преглед на промените)

Да не те излъжда, но аз го приемам така, ако примерно си от София и теглиш нещо от Замунда, и ако същото нещо го сиидват и други хора от София, които също са на БТК ти ще можеш да достигнеш заветните 12МБ, защото ще сийдват един вид локално. :wors:

аха мерси ;)

според мен Метро е скоростта с която можеш да теглиш от ADSL потребители от населеното място в което си и ти.

но към момента тестовете ми показват, че няма такова ограничение нито в БГ нито с международния стига линията да ти е читава

264499332.png

Честито Възкресение Христово на всички!

Основното предназначение на Метро трафика ще стане факт когато в основните точки на свързване бъдат създадени Мултимедийни центрове.Чрез тях спектъра от услуги ще бъде разширен още,а през есента се очаква да тръгне и цифрова телевизия.

Абонат съм на БТК от 2 години. Преди няколко дни си смених модема с безжичен и ми се появи малък проблем. Обичам да слушам интернет-радиостанции. Сега с новия модем радиото прекъсва след 5-10 минути работа и трябва да го пускам ръчно. Безжичната мрежа е забранена. Останалите опции на модема са оставени както са си по подразбиране. Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.

Здравейте! Първо искам да ви кажа ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

Преди седмица техници са идвали в нас докато съм бил на училище и са ми сложили нов вид модем на бтк с отговор ,че старият неможел да поддържа новата скорост 12 мбпс..само че има малък проблем...седмица преди да донесат новия модем много често почва ей така от само себе си да ми спира интернет-а и не само когато се говори по телефона , ами най-вече когато съм в някоя игра... Може ли да ми помогнете защото е адски изнервящо

Редактирано от slipknot (преглед на промените)

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Днес не се ражда, а възкръсва!!! => ...возкресение христово

В началото и аз имах подобен проблем с интернета. Смениха ми кутийката, която разделя сигнала към модема и телефона. Може да пробваш да я махнеш и да свържеш модема директно към линията. Така телефон няма да имаш, но поне ще разбереш там ли е проблема.

чета сега мнението на човека преди мен и се чудя аз сега като съм май на 1 мбпс и си подадох заявление да бъда прехвърлен на 12 ще трябва ли и модема да си сменям ?

чета сега мнението на човека преди мен и се чудя аз сега като съм май на 1 мбпс и си подадох заявление да бъда прехвърлен на 12 ще трябва ли и модема да си сменям ?

най-вероятно да.до преди година даваха само от вече старите модеми.

Някой знае ли какъв беше мейла на хелпдекс... не го намирам в сайта на бтк, нито в портала my.contact.bg ?

Някой знае ли какъв беше мейла на хелпдекс... не го намирам в сайта на бтк, нито в портала my.contact.bg ?

Този трябва да ти свърши работа..

[email protected]

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

Здравейте! Първо искам да ви кажа ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

Преди седмица техници са идвали в нас докато съм бил на училище и са ми сложили нов вид модем на бтк с отговор ,че старият неможел да поддържа новата скорост 12 мбпс..само че има малък проблем...седмица преди да донесат новия модем много често почва ей така от само себе си да ми спира интернет-а и не само когато се говори по телефона , ами най-вече когато съм в някоя игра... Може ли да ми помогнете защото е адски изнервящо

Причините за прекъсването са 2.Първата е че вероятно имаш свързан тел.апарат преди сплитера , затова ти е прекъсвало при телефонен разговор.Това влошава много параметрите на линията ти и задължително трябва да го оправиш.Втората причина е в стария ти модем , който поддържа до 8 МБ,но със смяната проблема би трябвало да е отпаднал.

Преди 2 дена ми смениха модема, теглих с 1.2 mb , но вчера ми падна нещо скороста и сега тегля с 80кб и все още е така, рествах модема, но не помогна. Пробвах да влезна в 192.168.1.1 и да рестна рутера да видим дали ще стане, но нямам парола само знам, че user-а е root, щото техника това написа като ми донесе модема.

Преди 2 дена ми смениха модема, теглих с 1.2 mb , но вчера ми падна нещо скороста и сега тегля с 80кб и все още е така, рествах модема, но не помогна. Пробвах да влезна в 192.168.1.1 и да рестна рутера да видим дали ще стане, но нямам парола само знам, че user-а е root, щото техника това написа като ми донесе модема.

Проблема ти е по-скоро в новия профил.Звъни на хелпа и ако имаш късмет да попаднеш на някой компетентен може да ти го препрофилира веднага.Ако не - настоявай за техници.Иначе от софта на модема не моеш да си вдигнеш скоростта,а както пишеш си го ресетвал.Желая ти успех ;)

Аз нещо май неможах да те разбера :) Първо си ресетвал рутера и не е помогнало, после пък си се опитвал да влезеш в рутера, за да го РЕСЕТНЕШ, обаче не си успял защото знаеш само user-а и незнаеш паролата. Това според мене си беше тънък намек някой да ти даде паролата за модема biggrin.gif

Аз нещо май неможах да те разбера :ph34r: Първо си ресетвал рутера и не е помогнало, после пък си се опитвал да влезеш в рутера, за да го РЕСЕТНЕШ, обаче не си успял защото знаеш само user-а и незнаеш паролата. Това според мене си беше тънък намек някой да ти даде паролата за модема biggrin.gif

Той направо си я поиска, така да се каже :baby:...

И все пак ако си направи труда да прочете из форума със сигурност ще я намери..

Рестнах модема само за 1-2 секунди го оставих изключен и го включих веднага и взе че се оправи.

265078577.png

Да ви питам :Какво представляват външно новите модеми и ако може някой да го снима ? В момента при нас ги сменят със едни сини ...а четох и гледах едни светло жълти или по скоро бели .

Новият дет ми го сложиха на мен е бял и е модел Huawei SmartAX MT882, техника ми каза, че сините подържали само до 6mbit, а тия белите повече.

За да се придържам към темата: очаква се в най-скоро време във Варна да пристигне пратка с безжични модеми, в момента такива няма. С безжичен модем може да се сдобие само нов клиент, подписващ договор към един от партньорите на БТК.

След два месеца опити за намиране на решение на проблем с липса на предоставяни постоянни услуги от страна на БТК, 1000 разправии с хелпдеск и звънене на горещата линия. В най-кратък срок отивам да пиша оплакване на място и да видим дали ще се получи нещо.

Междудругото тези белите модеми не бяха ли с дефектните сплитъри?!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.