Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Индия ще изнася бездомни кучета за ресторанти

Featured Replies

Индия ще изнася бездомни кучета за ресторанти в Южна Корея

zx490370588zw6.jpg

Общинският съвет в Делхи разглежда няколко варианта за справяне с огромния брой глутници бездомни кучета шляещи се из улиците на града, предава ahn.com.

Едно от предложените решения е кучетата да бъдат изнасяни за Южна Корея, където да бъдат използвани за приготвянето на Босинтанг - традиционна корейска супа от кучешко месо.

Според оригиналната рецепта, супата би трябвало да се приготвя от специално отгледани за целта кучета, но случай за неспазване на това правило са засечени от журналисти и активисти за защита на животните.

Кучешката супа е изключително популярна не само в Корея, но и в цяла Югоизточна Азия.

Според местните вярвания, консумирането на Босинтанг повишава потентността при мъжете.

в. "Дневник"

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Най-гадната кучешка съдба : да си граничарско куче на границата между Северна и Южна Корея !

Според местните вярвания, консумирането на Босинтанг повишава потентността при мъжете.

Дали да не накарам жена ми да сготви мителшнауцера ни? :speak:biggrin.gif

Дано им приседне на "Цивилизованите" Южни корейци.

Дано им приседне на "Цивилизованите" Южни корейци.

Защо пък да им приседне? Не виждам нищо лошо в това, че дадена цивилизация яде кучета...

Ние пък ядем крави, които за други общества са свещени животни, дали и ние ги отвращаваме?

Честно казано, не ми пука колко е вкусна кучешката супа, нито пък ми пречат тези, които са нейни почитатели, а вече почва и да не ми пука какво се случва с бездомните кучета. Само не искам всеки ден да се стряскам от злобни улични псета и да се чудя от коя страна на улицата да мина, и коя изобщо улица да избера. За мен Индия е намерила решение.

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

Защо пък да им приседне? Не виждам нищо лошо в това, че дадена цивилизация яде кучета...

Ние пък ядем крави, които за други общества са свещени животни, дали и ние ги отвращаваме?

Прав си.Плюс това кучешкото месо казват било доста питателно cool.gif

Прав си.Плюс това кучешкото месо казват било доста питателно cool.gif

Панаира\лунапарка му е майката...Наред с всички джунджурии като седнеш да ядеш кебапчета и да пиеш бира...осъзнаваш колко малко бездомни псета са останали в града след като си замине и се питаш дали не си спомогнал затова... :whist:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Докато работех в Червен бряг,един ден ходихме до един циганин за кайма.Тоя ром си ни беше редовен доставчик-много умен,културен и чист циган беше.

Та отиваме за кайма-и видях една кожа,смотана отстрани на цехчето му-викам "Това от куче ли,бе?!" А оня вика"Не бе,не-от агне е..."

До ден деншен си мисля,че си беше кучешка,и си мисля колко ли псета сме изяли,ама найсе cool.gif

Казват, че е вкусно. Ама аз си обичам кучето как да го изям тва е все едно да изям майка си... ohmy.gif Не мога да си го обичкам, да си гушкам, да си го храня и в един момент аре в тенджератааааа... ohmy.gif

• Автор

Добре, че кучета ядат, щото тук, в Китай не само кучетата са изяли, ами и човешки плаценти от бебета ядат. Ако, тези кучета специално се отглеждат, значи тук съм виждала кожи от такива и са много красиви. Жалко за животинките!

Бляяя отяде ми се sad.gif

Помня 1989 година,живеех в гетото Ботунец-2,с виетнамските общежития.

Казвам ви нямаше ни куче,ни коте по улицата.

Всичко на манджа sad.gif

• Автор

И тук е така, няма даже паяци, хлебарки и мравки, а за по-големи твари да не говорим, всичко отдавна е изядено!

Скоро идва и нашия ред, нали знаете всичко се върти и няма нищо ново... :)

Жалко, че сме толкова далеч от Корея. Иначе можеше и ние да позакърпим някое перо от бюджета biggrin.gif

• Автор

Дааа, определено ще го позакърпим с кучешко месо, пържени врабчета, гълъби на грил, сварени морски червеи, какавиди на пеперуди, тестиси и член от бик/щото повишават потентността/, както и абортирани човешки ембриони...

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Бляяя отяде ми се sad.gif

Помня 1989 година,живеех в гетото Ботунец-2,с виетнамските общежития.

Казвам ви нямаше ни куче,ни коте по улицата.

Всичко на манджа sad.gif

ахахах ми за какво да пазаруват , като манджата им щъка по улиците

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.