Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ревюта, рецензии и препоръки

Препоръчан отговор

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 155
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

ДВЕ НОВИ КНИГИ И ЕДИН РОЖДЕНИК

Здравейте, приятели! Настъпи сакралната дата - 11.11.
И аз остарях. Не чак толкова де - само с една година. Какво е една година сред приятели? Минава като лек повей на морския бриз. Забързано махване с ръка на стар познат. Писък на гларус, скрит в чернилката на безлунна нощ. Не усетих как си отиде и поръси с фин бял прашец не чак толкова буйната ми грива. Вече официално ставам зрял човек. Иска ми се да си пожелая да се усмихвам повече, да се ядосвам по-малко и да гледам философски на нещата. В крайна сметка ние сме активни, а не реактивни същества, тук сме да се учим, а не да се захласваме по хорската глупост. Мирът първо идва отвътре. Аз никога не съм спирал да се уча. Твърдо обаче отказвам да порасна. Веселите разкази се раждат така, с детска усмивка пред клавиатурата и леко сърце.
Сборникът разкази ЗАБРАНЕНО ЗА ДРАКОНИ вече е на бял свят. Започва с премеждията на вашия любимец Тошко, общо петнадесет на брой. Тук можете да намерите хитовите ГОЛЯМОТО ПИЛЕ и ЛЕЛЯ ТИ ТОТКА ГОВОРИ С ОТВЪДНОТО, както и куп неиздавани още разкази за находчивия младеж, който уж е продукт на съвремието ни, но носи и малко от онова старомодно рицарско чувство за справедливост, дето казват, че било безвъзвратно изчезнало.
В сборника има десетки забавни разкази, хитовете В ТАКСИТО, СКЪПО ДНЕВНИЧЕ, емблематичният ЗАБРАНЕНО ЗА ДРАКОНИ и много, много други.
По-сериозните включват небезизвестните вече СЪРНА, ЛУДАТА СЪСЕДКА и една новела, ПЪРВАТА ВЛАСТ. За нея казват, че е страхотна.
Ако сте харесали предишните ми книги, ще се влюбите в ЗАБРАНЕНО ЗА ДРАКОНИ. Неколцината чели я твърдят, че е най-добрата, най-зрялата от всички.
И сега няколко думи за първия ми самостоятелен роман - КУЦУЛАН. Идеята за него се роди точно преди година, на рождения ми ден - 11.11 - Денят на Свети Мина. Първият ден от Вълчите празници. В навечерието на Вълча Богородица. Започвах го и го спирах, търсех пътя, знаейки, че правя нещо различно, нещо ново. И една нощ ми се яви в пълния си блясък. Събудих се разтреперан.
КУЦУЛАН е историята на жените от един род.
КУЦУЛАН е история за предателство и възмездие.
КУЦУЛАН е любовна история.
КУЦУЛАН съживява стари български легенди и предания.
КУЦУЛАН е историята на един вълк. Мистичен вълк. Единственият вълк, на когото Бог е дал правото да убива.
КУЦУЛАН ще ви промени. Ще ви разтърси из основи. И като всяка хубава книга ще ви накара да се върнете към нея след години, за да откриете вътре нови послания, лични послания към вас самите.
Аз отивам да празнувам рождения си ден в тесен семеен кръг. От всички вас очаквам много пожелания и поръчки. Двете нови книги се продават в промоционален пакет - цена до офис на СПИДИ в България 25 лева. Можете да ги поръчате на:
Или на телефон 0884929112
Пакетът е валиден само до 30.11.2020! Не отлагайте!
Можете да вземете пълния пакет от шест книги на Луи на промоционална цена от 48 лева, вместо на корични цени от 84,50 лева от тук:
Бъдете здрави, бъдете щастливи и усмихнати. Другото само ще се нареди...
Поискайте си посвещение! За мен ще е чест!
Искрено ваш – Луи.

124376398_1284082355309539_4045588403428
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Този декември очаквайте👇
#ОтМенДоДруготоБезсмъртие, новата поетична книга на , вече под печат.
Изданието се реализира с финансовата подкрепа на #МинистерствоНаКултурата, Програма "Помощ за книгата".
Редактор: Камелия Кондова.
Художник: .
~~~
~ От мен до другото безсмъртие“ е любовна книга. Но не само. Откровена книга. Но не само. Смела книга. Но не само. Това „още нещо“, което я прави безспорен литературен факт, е точно този респект от думите – много близко до призванието, до неизбежната потребност да се разголиш до сричка и до… душа. ~
Камелия Кондова, редактор

127653708_997765304049122_85652890156674
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Четенето е приключение, нали?❤️
П.П. Чакаме Ви зад Ъгъла..📚
📍ул. "Найден Геров" 6

127260879_6219851251868_9906089889018051
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...
На 25 април се навършват 59 години от рождението на незабравимата Петя Дубарова!
----------------------------------
Наричат я “детето-чудо” на българската поезия. Пише стихове от съвсем малка. Едни от най-чувствителните, лирични и нежни стихотворения в българската поезия са плод на нейния талант. “Полита” от Земята едва на 17 години. Петя Дубарова! Остава някак неразбрана от съвременниците си, не успява да се слее с тълпата.
Поклон!

177447318_947625439306684_68102909983228
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...