Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде искате да отидете ?

Featured Replies

Къде искам да отида ли ?

Искам на плажа , морето и или капанчетата там (биричка и прочее....) ! Там и компания има - поне 6 човека вече по този час , за каре че даже за две.....Ей сега тръгвам ! Само на 7 мин. с велосипед....Ъъъъх ! Колко му трябва на човек ?!......:lol6:

703128.jpg

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...
  • Отговори 689
  • Прегледи 113,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

много ми се иска да направя Сибирският Експрес, но е много скъпо удоволствие и скоро няма да го бъде

• 2 месеца по-късно...

Много ми се иска да отида в Нова Зеландия.Мечта ми е от години, но няма кой да ми върже на акъла и да се организираме. 

• 2 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
на 5/25/2016 в 20:20, capnemo написа:

Е, за догодина ще си пожелая пак в Мароко, само че Танжер и синия град (поне са наблизо един до друг) :)

Речено -сторено. При това не само един град , а почти цяло Мароко.

Казабланка-всичко се запомня в Казабланка. Целувките също . Определено не си тръгнахме с разбити сърца.

Кафенето  " Рик " е същото. Само ,че резервациите да се пие кафе там сега се правят за 2023 година. Дрес кода е задължителен. Отново китайци и японци , къде ли ги няма в изобилие.

]40596744994_b178969a8a_c.jpg.

• 4 седмици по-късно...

Определено в Индия.Красива и интересна страна,с много интересна култура и начин на живот.

Indiya.jpg

• 2 месеца по-късно...
на 25.02.2015 г. в 20:43, henny написа:

Местностите които искам да посетя са няколко на брой - Тибет/по-точно Кайлас/ ,Комплексът Пума Пукто/Боливия/,платото Наска /Перу/...Баалбек/в  Ливан/ ,както и Мохенджо Даро/Пакистан/

Интересите ми с тях са свързани с Древните цивилизации

Много интересни места, които и на мен ми събудиха интереса.

• 5 месеца по-късно...

Кирибати

Израел, Йерусалим, Божи гроб

• 1 месец по-късно...

Здравейте!  През лятото планирам да посетя Халкидики- Ситония или Касандра (Каламици , Посиди). Интересува ме следното: Частни лица предоставят ли квартири като в България? Трябва ми само легло и баня. На какви цени?  И ако има такива как да се свържа с тях?

Благодаря!

преди 11 часа, veleff написа:

Здравейте!  През лятото планирам да посетя Халкидики- Ситония или Касандра (Каламици , Посиди). Интересува ме следното: Частни лица предоставят ли квартири като в България? Трябва ми само легло и баня. На какви цени?  И ако има такива как да се свържа с тях?

Благодаря!

Каламици - https://kalamitsi-studios.com/en/home-2/ - непретенциозно, но тихо, спокойно, чисто и приятно... Близо до плажа... Хазяите са спокойни и приветливи хора... Бабата и дядото въобще не говорят английски...

преди 12 часа, darkterminal написа:

Каламици - https://kalamitsi-studios.com/en/home-2/ - непретенциозно, но тихо, спокойно, чисто и приятно... Близо до плажа... Хазяите са спокойни и приветливи хора... Бабата и дядото въобще не говорят английски...

Благодаря за информацията! От линка не разбрах има ли единични стаи . А единични легла?  Ще бъда сам. Или всички живеят в една стая.  Цените какви са? По какъв начин се превеждат парите? Ще съм Ви благодарен за съдействието!

преди 12 часа, darkterminal написа:

Благодаря за информацията! От линка не разбрах има ли единични стаи . А единични легла?  Ще бъда сам. Или всички живеят в една стая.  Цените какви са? По какъв начин се превеждат парите? Ще съм Ви благодарен за съдействието!

на 21.02.2019 г. в 8:07, veleff написа:

...

Не знам какво ще рече единични стаи... Студиата са от по една стая с едно голямо и едно двуетажно легло, тоалетна/банята е символична, има хладилник и печка... В такава стая може да живее и един човек, а може да живее и малко семейство... За цените нямам спомен... Друг човек се занимаваше с организацията... Най-добре е да пуснеш имейл или да се обадиш на телефоните за контакт...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.