Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

инсталирах го

Еми щом и тогава не става кажи каква е грешката точно и какво ти дава да не сме гадатели?Драйвери на видео инсталирани са,програмите към игрите,драйвери на звуковата карта на даното?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 205,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

сташ - ако си спомняш истерията преди СП1 - тука ще е същото (дори си мисля че и номера на КБ е същия, да не кажа че нищо не е променено) - мисля че в дата някой спомена че са го шипнали вече за сваляне

ама ако е същото КБ, колкото хвана тогава, толкова ще хване и сега (демек чушки)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

сташ - ако си спомняш истерията преди СП1 - тука ще е същото (дори си мисля че и номера на КБ е същия, да не кажа че нищо не е променено) - мисля че в дата някой спомена че са го шипнали вече за сваляне

ама ако е същото КБ, колкото хвана тогава, толкова ще хване и сега (демек чушки)

Прав си, същото КБ е, но този път е по-ефективно и хваща.

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

аз имам проблемче. От време на време ми излиза съобщение Windows Must Be Repaired ама да да. Просто съм свалил някой ъпдейт без и идея да си нямам и ми засича крака sad.gif прикачил съм и снимчица да се разбере по подробно>>>

Благодаря предварително на отзовалите се!!!

post-25800-1235891941_thumb.jpg

Редактирано от ™cecko™ (преглед на промените)

махането на КБ-то което засича измамите, няма да ти помогне особенно

махаш и качваш наново

или просто се снабдяваш с оригинален номер

он: ремикс, хмм говорим за различни неща....нещо проблем с резолюция, рефреш рейт, жълти чуденки?

изпоти ли ATi по форума (макар че с тия пиратски ОС къде сме тръгнали хихх)?

клок? 9.2?

он: ремикс, хмм говорим за различни неща....нещо проблем с резолюция, рефреш рейт, жълти чуденки?

изпоти ли ATi по форума (макар че с тия пиратски ОС къде сме тръгнали хихх)?

клок? 9.2?

Ако това се отнася към мен да има клок на видеото но е стабилно при него и съм с 9.2,но с 9.1 имаше същия проблем поне в началото.Иначе картата си бачка нормално и дава добри резултати.При sleep мод няма проблем при спиране до 5-7 часа пак няма проблеми.

странно и в release notes на 9.2 не пише нищо

еми остава ти само да го приспиваш (пък дано като малките деца, да порасне голям като спинка:P )

и все пак захрани ати в техните си форуми - може пък и да изкочи нещо

странно и в release notes на 9.2 не пише нищо

еми остава ти само да го приспиваш (пък дано като малките деца, да порасне голям като спинка:P )

и все пак захрани ати в техните си форуми - може пък и да изкочи нещо

Може,но проблема май е в техните драйвери.Но щом приспиването не хаби много ток няма проблем,а и е по-удобно и много по-бързо се изкл8чва и вкл8чва.Ще чакаме Windows 7 RC на 10-ти април и ще видим при него как е работата.Пък и тогава май ще излиза и Vista SP2 Final.

г/д да, - уж по едно и също време,

поживеен - увидим

кажете има ли смисъл да слагам виста на celeron 3.2Ghz,ati radeon 256 mb, 2 gb ram, харда ми е достатъчен, но незнам на моя глупав процесор как ще върви и доста по-бавна ли ще е сравнение с хп

кажете има ли смисъл да слагам виста на celeron 3.2Ghz,ati radeon 256 mb, 2 gb ram, харда ми е достатъчен, но незнам на моя глупав процесор как ще върви и доста по-бавна ли ще е сравнение с хп

Слагай,приятел с 766 мб рам май и 2.4Ghz му вървеше що годе добре,но на тебе и без туй това с този процесор и видео няма да играеш най-новите игри предполагам така че за останалите неща ще ти върви добре примерно 32бит виста ултимате.

Здравейте, имам въпрос (проблем) със windows vista... та той е:

Реших да си променя снимката на акаунта, но не ми е "активно" полето "browse for more pictures" - като цъкна върху него нищо не ми отваря и няма как да си задам собствена снимка

Какво е решението на проблема? Как може да се оправи? ;);)

послепис: Тези които са стандартните мога да ги избирам...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

бе на мен си ми изглежда активно, но ти си пред монитора....

някъде из %windir% мисля че се складираше картинката ама не се сещам дали е там или се бъркам и къде е точно

Моя проблем пък е че немога да си сменя темата, опитах се да сменя uxtheme.dll фаила и нещата се омазаха още повече, сега всеки път когато стартирам уиндоуса, ми зарежда със темата класически изглед, някой може ли да ми помогне?

Имам 5-6 теми качени, но неможе да ги отвори Вистата.

vista glazz

върши всичко по правилния начин без омазване

не работи на СП2 (засега)

после само слагате темата в директорията

А*********************************

Редактирано от pit
2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива. (преглед на промените)

Редактирано от pit
2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива. (преглед на промените)

Редактирано от pit

бе на мен си ми изглежда активно, но ти си пред монитора....

някъде из %windir% мисля че се складираше картинката ама не се сещам дали е там или се бъркам и къде е точно

Не се отваря нищо след като го натисна... (тва имах предвид с "неактивно").

е па чак толкова ли да са ти я резнали?

я чакай, аз сега се позагледах - тва цвете дето ти е избрано (като го инсталира пак ли беше с него - предпоследното?) по принцип на това място се явява къстъм аватара

демек тва предпоследното не е оригиналното цвете а е некво добавено

1 експеримент за да сме сигурни: избери последното цвете 9или някоя друга от оригиналните картинки) и виж дали едното цвете ще изчезне

офф: вааааааааа - всички са полудели - дори и ремикс почна да нарушава правилата

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

е па чак толкова ли да са ти я резнали?

я чакай, аз сега се позагледах - тва цвете дето ти е избрано (като го инсталира пак ли беше с него - предпоследното?) по принцип на това място се явява къстъм аватара

демек тва предпоследното не е оригиналното цвете а е некво добавено

1 експеримент за да сме сигурни: избери последното цвете 9или някоя друга от оригиналните картинки) и виж дали едното цвете ще изчезне

офф: вааааааааа - всички са полудели - дори и ремикс почна да нарушава правилата

Тая снимка не е моята...(която съм постнал, при мен са си оригиналните картинки) просто я намерих в интернет (като си направя друг акаунт няма проблеми - явно някоя програма прецаква)

добре де дай твойта

ееее сега - това си е подвеждащо - аз гадая само по снимката

някои мениджър да си слагал? Vista manager или подобна? бърникане по регистри?

добре де дай твойта

ееее сега - това си е подвеждащо - аз гадая само по снимката

някои мениджър да си слагал? Vista manager или подобна? бърникане по регистри?

ами същата е снимката (само с оригиналните снимки) кво да давам моя... Никакъв мениджър не съм слагал и нищо в регистрите не е бутано... (инсталирана е виста на "чисто")

послепис: Оправих се... намерих проблема cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.