Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Виж кво пич,айде ако обичаш не ме наричай "моето момче",не всички можем да бъдем "умни" като теб. :P

Напълно ми е ясно какво пише в описанието и коментарите на даден торент "приятелю",исках просто да разбера дали мога да интегрирам бг езиков пакет в посочения Windows.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 205,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

vista msdn релиизите по принцип се доставят без код (или пре-активация) и съдържат в себе си инсталационни файлове за всички версии на виста: хоум, бизнес, ултимейт

определи си ти кое издание искаш да качиш и ще ти кажем

принципно: да, можеш, но само за ултимейт версията - за хоум и бизнес е малко по-различно

плюс: не се разбира от въпроса ти, дали искаш да го интегрираш в инсталационния диск или в последствие.....

Здравейте с Vista съм от скоро и при инсталиране на SP1 za Виста ми излезе грешка скод 80070020 ohmy.gif . Някой може ли да ми каже какво трябва да направя за да си реша проблема. Предварително БЛАГОДАРЯ!! :rolleyes:

Редактирано от plamenionkov (преглед на промените)

а можеше просто да попиташ Чичо Гошко: http://support.microsoft.com/kb/883825

Благодаря за савета но не стана по начините описани там . преинсалирах Вистата и тогава инсталирах SP1 . Тогава стана :lol6: .Благодаря все пак ;)

• 2 седмици по-късно...

Искам да питам за6то субтитрите на филмите са на маимуница. И на някои програми с бг интерфеис съ6то излиза на маимуница. Накакла кирилизация ли трябва?

1. не мога да разбера защо заради една провалена инсталация на СП1 се преинсталира цялата ОС, но явно изоставаме от тенденциите

2. относно горния пост: мойто момче, това е действие което се прави от уин 95 насам: в регионалните и езикови настройки се избира България

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Здравейте някои може ли да ми каже откъде да си истегля Windows Vista Home Premium имам си валиден сериен номер но си скапах моята и сега не знам какво да правя

замунда или арена - Ultimate MSDN издание без код със СП1

при инсталация въвеждаш ключа с който разполагаш

проверено

ако мислиш че няма да се справиш и не си си направил рекавъри диск, по-добре я занеси на сервиз

Здравйте!

Има ли идея някой как да ги оправя иконите?

Поздрави,

А3

post-47672-1234554226_thumb.jpg

Ам разрових се, но не можах да открия т' ва което ми требе та... от някъде два месеца съм с виста ултимейт (6.0 мисля... старичка :yanim: ) и имам следния проблем:

От скоро забелязах, че свободното пространсвто в локалния С намаля все повече и повече, без аз (или който и да е друг) да прави нещо. Просто се стопява без видима причина sad.gif

Свободното пространство намалява,тъй-като системата си прави restore point.Около 8-9 Гб. ежедневно.Това си го чистя с Tune Up 2009 редовно.

Здравейте имам същия проблем като горния пост с натрупването на ресторните точки и запазването на резервни копия на UpDate-тите на Windows.До скоро държах ТuneUp 2009 точно заради тази и функция,но ми писна от нея и я разкарах.

Нито чистачката на registry нито дефрагментирането е добро при ТuneUp и дефакто държа програма от 30мб заради 1 функция.

Моля ако някой знае как става това почистване от самия Windows да ми обясни или някаква програмка която прави точно това а не още 100 неща непотребни.

Мерси

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Здравейте имам същия проблем като горния пост с натрупването на ресторните точки и запазването на резервни копия на UpDate-тите на Windows.До скоро държах ТuneUp 2009 точно заради тази и функция,но ми писна от нея и я разкарах.

Нито чистачката на registry нито дефрагментирането е добро при ТuneUp и дефакто държа програма от 30мб заради 1 функция.

Моля ако някой знае как става това почистване от самия Windows да ми обясни или някаква програмка която прави точно това а не още 100 неща непотребни.

Мерси

http://translate.google.com/translate?hl=b...history_state0=

Мерси не знаех ,че го има на български :friends1:

Добър превод сега ще го разгледам ;)

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Мерси не знаех ,че го има на български :rolleyes:

Добър превод сега ще го разгледам ;)

http://translate.google.com/translate_t?hl=bg# Гугле превежда.Запомни този сайт.

да не се опитваш да преинсталираш от виртуално цд?

лаптоп? слагай 220в

Здравейте,при мен се получава следния проблем.Както си работи компа независимо дали си в интернет дали работи плеара или играеш някоя игра спира всичко (десктопа стои все едно е на пауза) и не работи нито клавиатурата нито мишката,и до като не рестартираш ръчно не тръгват мишката и клавиатурата.Някои сблъсквал ли се е с такъв проблем и от къде може да е проблема?

Редактирано от aldin (преглед на промените)

Здравейте,при мен се получава следния проблем.Както си работи компа независимо дали си в интернет дали работи плеара или играеш някоя игра спира всичко (десктопа стои все едно е на пауза) и не работи нито клавиатурата нито мишката,и до като не рестартираш ръчно не тръгват мишката и клавиатурата.Някои сблъсквал ли се е с такъв проблем и от къде може да е проблема?

Според мен ти прегрява нещо ( процесора )

Мерси

http://pcworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=6465

Здравейте.Имам един въпрос или по-точно ще кажа май някой бисер.Вчера купуваме лаптоп който съответно е съвместим само с Вистата,но инсталационен диск няма.Като взехме с моя мъж да чудим за някой ,който да помогне за инсталацията,той реши да прескочи до доставчика ни на интернет.Там му казали,че .....вкарваш в компютъра кабела на интернета и той бил имал такива инсталирани програми,че сам започвал да търси от интернета операционната си ситема и драйверите.Да се смея ли на това ,защото за пръв път чувам такова нещо,или някой го е взел на подбив?

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

Има дял, с инсталационните файлове на Вистата. Нищо не ти пречи да си изтеглиш драйверите от сайта производител на лаптопа ти за Виста. Да си изтеглиш и от замунда примерно един mdsn рейлийз (чистичък и непипан). За преинсталация - рестарт, буут от диска с въпросния рейлийз на вистата, като ти поиска код в процеса на инсталация посочваш, този, който ти е написан на лепенката (ще я видиш залепена някъде по лаптопа biggrin.gif). Когато инсталацията приключи -> слагаш си диска с драйверите, инсталираш си ги и пей сърце. Даже по този начин няма и да ти се натресат разните "екстра" досадни програми, които се включват by default :)

я чакай малко, сега лапа с ОС ли е или без ОС въобще?

и няма такива шмекерии като "съвместим само с Виста"

е то пък голямата файда като има

толкова добре е обяснено как е прави рекавъри диск (ако имаме ОС) или как се слага ОС различна от ХР (ако нямаме ОС въобще), че няма кой да види

междуанродна гаранция, инструкции за безопасна работа (в стил: "не го удрряйте и т.н."), описание на по-важните настройки и евентуално 1(2) CD за recovery

това е в много общи линиии - +/-

няма много неща които да се използват.....към което и да се насочиш, сваляш MSDN SP1 и преинстал с кода от лепенката - слънце

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.