Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Windows Vista - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Имам проблем с Sidebar.Като е пуснат и процесора е на 100%,неска изникна проблема,освен това забива Sidebar- а и гаджетите забиват.Като го изкл8ча процесора пак си е нормален.Не съм правил нищо кой знае какво на компа.Помощ?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 205,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

кофти шофьор? 9.3 сложи ли?

ей тъй на прима виста ми идват разни необмислени идей.....

кофти шофьор? 9.3 сложи ли?

ей тъй на прима виста ми идват разни необмислени идей.....

Да с 9.3 съм и си бачкаха до сега.Някакви конкретни предложения или да правя с recovery disk на вистата.

слогана на чичо Били последва ли го: "С копчето reset, всичко ще Ви е наред"?

ммммм, е рекавъри чак, още повече че току виж се омазала тотално Палит-а с драйв.

без гаджети пак ли е така?

Без гаджети се оправя по едно там време и след това като настройвам гаджетите те забиват и пак почва да точи доста от процесора,без тях се оправя.Нещо яко са се омазали,има ли начин да се оправят?Мога ли да преинсталирам сайдбара?

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

мммм мисля че не - но все пак се посъветвай с Гошо

мммм мисля че не - но все пак се посъветвай с Гошо

Бахти чудото майна.Като изтрих IE8 Final и се оправи.

"Оправи се като изтеглих програмката наново. Между другото на БТК съм и доста често ми забива нета. Не знам на какво се дължи но това най много ме изнервя в тая Писта."

аз също съм на БТК от пловдив съм и много ме е яд този интернет нестава за нищо много се разпада и постояно си имам проблеми с него на хората които искат да си слагат нет на бтк..... не го правяте защото ще си навлечете големи неприятности sad.gif

Ползвам БТК ADSL от около 3 години и преди 2 дни си преподписах договора за още година напред. Доволен съм на 98% ;)

2% процента недоволство се дължат на факта, че ми се развали модема преди година и ме въртяха близо 3 месеца. Накрая се оправих, след серия заплахи, жалби и разговори. Смениха ми модема и след половин месец пак се получи проблем с модема, странното е, че след като се обадих на поддръжката, на следващия ден по обед ми дойдоха на вратата и ми дадоха нов модем, с който карах до онзи ден (смених го за безжичен с преподписването на договора). ;)

Въпрос на късмет е работата с поддръжката.

Но Интернета е бетон, а цените - нормални, поне за гр. Варна.

ПС. Ползвам Windows Vista Ultimate+SP1

Ползвам БТК ADSL от около 3 години и преди 2 дни си преподписах договора за още година напред. Доволен съм на 98% :rolleyes:

2% процента недоволство се дължат на факта, че ми се развали модема преди година и ме въртяха близо 3 месеца. Накрая се оправих, след серия заплахи, жалби и разговори. Смениха ми модема и след половин месец пак се получи проблем с модема, странното е, че след като се обадих на поддръжката, на следващия ден по обед ми дойдоха на вратата и ми дадоха нов модем, с който карах до онзи ден (смених го за безжичен с преподписването на договора). ;)

Въпрос на късмет е работата с поддръжката.

Но Интернета е бетон, а цените - нормални, поне за гр. Варна.

ПС. Ползвам Windows Vista Ultimate+SP1

spnet варна - 37мбит/с за 29лв. без телефон, без дългосрочен договор, статичен адрес. няма модеми които да забиват. симетрична скорост. оптика до последната миля.

бтк винаги ще бъде най - мизерният интернет, но в малките населени места просто няма алтернатива понякога.

Редактирано от sanddaemon (преглед на промените)

Няма оптика навсякъде, няма покритие точно за района, в който живея и не се предвижда такова.

Като няма оптика, и им висят кабелаците -> я присветне или полъхне ветрец навън и нета е долу :)

Значи проблема със забиването при старт на системата се оправя дори и след 9 и повече часа спрян,като се пусне влизам в биоса и излизам от него,без да променям сефам и пипам нищо в него и не забива тогава.Това може ли да насочи някой към проблема?Иначе ако не влезна при повече от 5-6 часа спрян при пускане забива на зареждането на Windows-а.Може ли този проблем да е от някъква несъвместимост с вистата или от самия Windows Vista,не от релииза?

по-скоро от "накрайника"

все пак в същността си повечето са чисти емулатори на биос..... (силно се съмнявам да си дал 600 долара +/-)

по-скоро от "накрайника"

все пак в същността си повечето са чисти емулатори на биос..... (силно се съмнявам да си дал 600 долара +/-)

Аз потвърждавам че не съм дал laugh.gif .Голяма ли е вероятноста да е от ''накрайника'' при този проблем като пусна обаче преди това биоса и го спра и после не забива?Ако е от него с на MSDN от замундата съм и с накрайника който върви към него.Ако имаш по-добър накрайник който може да оправя този проблем дай да го пробваме де. ohmy.gif

и на мен ми се намира същия някъде из харда

беше само предположение бе човек, но нищо чудно наистина да е в "двойния" биос

а и не е чак толкова страшно да изгубиш нкк секунди за вход/изход в биос

#off-topic: търся спешно 300 лева.....pls off-topic#

и на мен ми се намира същия някъде из харда

беше само предположение бе човек, но нищо чудно наистина да е в "двойния" биос

а и не е чак толкова страшно да изгубиш нкк секунди за вход/изход в биос

#off-topic: търся спешно 300 лева.....pls off-topic#

re:off-topic: ако намериш, кажи къде да потърся и аз.. нужни са ми около 1-2мил. евро

Има вече в замунда Windows Vista sp2 RTM X86„СЛЕД МАЛКО ЩЕ СЕ КАЧИ и X64.Кажи речи това е горе долу финала,ако няма някъкви сериозни бъгове.

тоя escrow трудно би минал за финален според мен, но хайде да ни е честит

Инсталирах го и показва СП2 без някакъв билд,без воден знак,българският език на Windows-а остана.Не пишеше при инсталацията RC,RTM и т.н..Това е възможно най-близкото до финал

всъщност най-близкото до финал е RTM (без Escrow), но да не навлизаме в излишна полемика

честито

препоръка от мен: изчакайте WU да "изквичи" и тогава качвайте сп2 - това би трябвало да стане след около месец +/-

Имам нещо проблем от скоро дори и преди да сложа SP2 и след като го махнах.Windows Explorer-а взе да крашва доста често при стартиране на компа.Почистил съм регистри ,файлове за вируси проверих и си е наред.Не става всеки път.И да попитам нормално ли е да трябва да изчаквам половин-1 минута като се пусне компа без да пипам нищо ,за да зареди всички стартуп програми(които не са много).Защото като се пусне и поедно време се показва син8то кръгче и почва да мисли 1/2-1 минута поне и после се оправя,но понякой път крашва експлорера.Проблема е дразнещ и ще ме кара да преинсталирам или да мина на Windows7 ако няма решение?

пппое?

без нет кабел как е?

иначе ....мииии при 1-2 минути все още е в горната граница на нормалното

а без гаджети пак ли е така?

пппое?

без нет кабел как е?

иначе ....мииии при 1-2 минути все още е в горната граница на нормалното

а без гаджети пак ли е така?

Не съм пробвам без гаджета,но едва ли е от това.Като го пусна и ако не пипан нищо след 1 минута някъде нбяма проблем,да си зареди всичко,но ако цъкам и дава бял екран там да изкл8ча explorer-a Или да го ресна и след това се оправя нещо и скайпа прави мизерии.С най-новия съм.

пробвай без кабела за интернет дали пак ще бави така, макар че се съмнявам

спри излишните стартиращи се процеси и всичко де що не ти трябва при ачалното стартиране

стар, нов - скупе си е мизерия по принцип

но в крайна сметка няма място за притеснение

ако ти се играе да спираш всичко зареждащо се 1 по 1 да откриеш виновника, ма ще е дълъг и мъчителен процес

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.