Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НЛО – заплаха във въздуха?

Featured Replies

Моли се оръжията да не съм по-разумни Публикувано изображение

• Отговори 71
  • Прегледи 13,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моли се оръжията да не съм по-разумни Публикувано изображение

Защо все си мислите за оръжия, бойни, убииства и че те са същества които икат да едва ли не да ни изпият мозъците през ухото.

Макар, че ако могат едвали биха го искали Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не мога да разбера защо когато се заговори за извънземни автоматично се смята, че те са по-висш разум. Ако бяха толкоз висши сигурно щяха да ни опнат да им переме чорапите.

Не мога да разбера защо когато се заговори за извънземни автоматично се смята, че те са по-висш разум.

Ако бяха толкоз висши сигурно щяха да ни опнат да им переме чорапите.

Но май бъркаш!Техните кораби стигът до нас!Тоест,технологията е по-добра от наща!Тоест имат по-добър акъл за да достигнат тази технология!

Аз невиждам поне в близките 300год. наш кораб да обикаля в чужди светове!

Но повтарям--Розуел показа,че тяхните кораби могът да се повреждът!Тоест,тяхната технология също може да се повреди!

Случеят Розуел е най-популярния факт за Близки срещи!НАСА и щатските военни крият много неща по случая!

http://www.fenomenibg.com/modules/news/art....php?storyid=99

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

Но май бъркаш!Техните кораби стигът до нас!Тоест,технологията е по-добра от наща!Тоест имат по-добър акъл за да достигнат тази технология!

Аз невиждам поне в близките 300год. наш кораб да обикаля в чужди светове!

E, сигурно и в "техния свят" няма трамвай №9, това означава ли, че аналогично ние сме по-умни от тях?

Да ти кажа някои от нас ги познават тези чужди светове и май доста им харесва там.

Да ти кажа някои от нас ги познават тези чужди светове и май доста им харесва там.

Какво искаш да кажеш?

Какво искаш да кажеш?

Че не ни е необходим страха от извънземни, чиието нашествие може да ни унищожи, пороби и подобни фантасмагории, ние сме си самодостатъчни и можем сами да си ги свършим всичките тези неща.

Всъщност вероятността човечеството да загине на мен ми се струва доста по-голяма, отколкото да пие кафе с някое зелено човече.

Че не ни е необходим страха от извънземни, чиието нашествие може да ни унищожи, пороби и подобни фантасмагории, ние сме си самодостатъчни и можем сами да си ги свършим всичките тези неща.

Всъщност вероятността човечеството да загине на мен ми се струва доста по-голяма, отколкото да пие кафе с някое зелено човече.

Права си за страха!И аз невиждам причини за страх,паника....Но все пак трябва да си имаме едно на ум!Нетрябва да има страх,но и нетрябва да чакаме че ни обичат! Да сме готови за отговор на всяко тяхно действие без капка страх!

А зашо не се замислите малко че случея "Розуел" си е пак просто театър. Защо - защото много се спекулира по въпроса за извънземните, казва се че американците крият неща - вярно, но какви - знаят само учите от Ареа 51. И какво правят братята американци инсцинират си катастрофа с "жалък" космически кораб за да се привлече интерес към това и да се даде оскъдна информация в/у която да може да се пише много и едновреммено с това спада интереса към другите дейности на "тайните" американски учени, които може би ще доведат до края на света. (това го бях чел някаде, къде - не помня, горе долу така беше написано а аз само цитирам и съм напълно съгласен с това което бе написано)

Публикувано изображение

Група военни летци поиска от правителството на САЩ незабавно да възобнови изследването на феномена НЛО – обектите с непонятна природа се превръщат в сериозна заплаха за безопасността на полетите.

Както съобщава Reuters, група от 20 бивши военни летци и официални лица от седем различни страни от света поиска от американското правителство незабавно да възобнови изследването на феномена НЛО – летящи обекти с неизвестен произход. Подчертава се, че невъзможността за еднозначна интерпретация на радарните показания с неидентифициран произход сериозно тревожи структурите за държавна сигурност.

„Особено след събитията от 11 септември 2001 г., - се казва в изявление на групата, - не е възможно повече да се игнорират данните от радарите, които не съответстват на характеристиките на съществуващите самолети и вертолети“.

В рамките на проекта Blue Book (Синята книга) на ВВС на САЩ, в периода от 1947 до 1969 г. са изследвани 12 618 случая на НЛО. Официалните данни от проекта гласят, че НЛО не представлява каквато и да било заплаха и не е свързано с неизвестни на човечеството технологии. Независимо от това, по данни на британски експерти, 5 % от случаите на НЛО не могат да бъдат интерпретирани по никакъв начин.

Източник: Публикувано изображение

НЛО НЕ Е ЗАПЛАХА!

Може би ако не са били тези "чужди" създания и ние нямало да съществуваме!

Като не им пречат НЛО, защо тогава се тревожат, да не би да ги нападат? - НЕ!

Да, доказаха че има НЛО и че са милиони години по-развити от нас и какво от това?

Те трябва да ни служат за пример, не да ни е страх от тях или да им обявим война!

E, сигурно и в "техния свят" няма трамвай №9, това означава ли, че аналогично ние сме по-умни от тях?

Ами да отидем и да видим, може пък и да са по зле от нас. Все пак само едни кораби нищо не правят. Питам се защо не им се остава като дойдат? толкова ли сме лоши, че бягат от нас или ги е страх, че ги превъзгождаме? :)

Понеже не можем да си представим нищо друго и веднага решаваме, че летящите чинии са космически кораби, без които извънземните няма как да се придвижват в космоса.

Понеже не можем да си представим нищо друго и веднага решаваме, че летящите чинии са космически кораби, без които извънземните няма как да се придвижват в космоса.

Да,ето един човек който мисли,че тези чинии може и да не са от извънземен произход.

За мен те са си т.нар. Вимани на атлантите.

Ще публикувам разказа на Ванга за извънземни,но в темата за Ванга.

http://www.ndt1.com/article.php/20080923180556299

НЛО НАД КАМЕН БРЯГ

2008-09-23

Неидентифициран летящ обект (НЛО) заснел с цифров фотоапарат над Камен бряг 35-годишен мъж от Асеновград на 8 септември т.г. За необичайното явление разказа пред “Факел” сам очевидецът Янко Петров, който го наблюдавал заедно със съпругата си – шведката Елин и нейните родители – биохимици по професия.

:P:grimace:

Какво ви пречат-не ми ясно изобщо

Публикувано изображение

Нека си летят и наблюдават

• 2 месеца по-късно...

Какво ви пречат-не ми ясно изобщо

Публикувано изображение

Нека си летят и наблюдават

В случай, че дойдат на Земята със сугурност ще ги нападнем :speak:
  • 3 седмици по-късно...

Те отдавна са тук и нямат намерение да си ходят...

:)

Смисъл ако дойдът тук на Земята! Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

те посто идват да на иследват каква ни е технологията и т.н.И мисля че дори по някога ни помагат знам някакви случки ама нама да ги казвам :question:

:) Докат не ми покажат снимки на извънземните-влечуги, няма изобщо да изпитам удовлетволение от разните му там снимки на "извънземни" Искам да им видя снимките на тези, не само на рисунки да ги гледам. Говоря за тези извънземни-влечуги, които са свързани с американците, които управляват Америка и света!

По темата за извънземните-влечуги, ето какво ми каза един колега-съфорумец от чужбина:

They invited us over for dinner...

"To serve man" ... "Its a cookbook!"

Това много ми харесва! Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

По темата за извънземните-влечуги, ето какво ми каза един колега-съфорумец от чужбина:

They invited us over for dinner...

"To serve man" ... "Its a cookbook!"

Това много ми харесва! Публикувано изображение

И на мен, защото е истина.

НЛО-нямам логично обяснение Публикувано изображение:):D:D

Всъщност, има няколко логични обяснения. Сега ще напиша само няколко от тях.

Първо - обекти, направени от хората и летящи във въздуха, за които някои мислят, че са НЛО.

Второ - нови видове самолети (ако могат да се нарекат самолети), които военните изпробват (но не българските военни естествено Публикувано изображение ), които много приличат на летящите чинии, които всички сме виждали на снимки - наистина има такива самолети.

Трето - природно явление, което някои мислят за НЛО.

Четвърто - масова хипноза или самохипноза - много хора виждат едно и също нещо, което реално не съществува. Всички виждат едно и също нещо, защото в даден момент се намират заедно на едно и също място и са силно развлнувани и става масово заразяване с тези халюцинации.

Пето - наистина си е НЛО на извънземни (или на земни).

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

НЛО - несъществуващ летящ обект. Какви НЛО, какви 5 лв. ?! Това са пълни глупости. НЛО и извънземни не съществуват - те са измислица на човешкия ум, чрез която се постига медийна сензация.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.