Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НЛО – заплаха във въздуха?

Featured Replies

Публикувано изображение

Група военни летци поиска от правителството на САЩ незабавно да възобнови изследването на феномена НЛО – обектите с непонятна природа се превръщат в сериозна заплаха за безопасността на полетите.

Както съобщава Reuters, група от 20 бивши военни летци и официални лица от седем различни страни от света поиска от американското правителство незабавно да възобнови изследването на феномена НЛО – летящи обекти с неизвестен произход. Подчертава се, че невъзможността за еднозначна интерпретация на радарните показания с неидентифициран произход сериозно тревожи структурите за държавна сигурност.

„Особено след събитията от 11 септември 2001 г., - се казва в изявление на групата, - не е възможно повече да се игнорират данните от радарите, които не съответстват на характеристиките на съществуващите самолети и вертолети“.

В рамките на проекта Blue Book (Синята книга) на ВВС на САЩ, в периода от 1947 до 1969 г. са изследвани 12 618 случая на НЛО. Официалните данни от проекта гласят, че НЛО не представлява каквато и да било заплаха и не е свързано с неизвестни на човечеството технологии. Независимо от това, по данни на британски експерти, 5 % от случаите на НЛО не могат да бъдат интерпретирани по никакъв начин.

Източник: Публикувано изображение

• Отговори 71
  • Прегледи 13,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

САЩ няма какво да се притесняват, имат си Джак Бауър, Брус Уилис , Том Круз и сенатор Шварценегер да ги вардят от всякакви заплахи било то и космически :P А и тези официални лица от седем различни страни от света не знам какво се шашкат като извънземните нападат винаги Ню Йорк и Лос Анджелис Публикувано изображение ние сме последна дупка на кавала.

• 5 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Група военни летци поиска от правителството на САЩ незабавно да възобнови изследването на феномена НЛО – обектите с непонятна природа се превръщат в сериозна заплаха за безопасността на полетите.

Много интересно това ли е НЛО?! :):)

Това е облак,май.

Да, прав си повече на облак прилича от колкото на НЛО...големи глупости!

Това е облак,май.

Да, прав си повече на облак прилича от колкото на НЛО...големи глупости!

Не ви се вярва да има такова нещо, така ли?

Ами .. потърсете си (ако има останали) секретните доклади на НАСА за "Зона 51". Въпросът ми е - защо и човекът, който ги публикува в Интернет и докладите изчезнаха? Истина или не, такива гледки не са рядкост! Правете си сами изводите ...

Ами .. потърсете си (ако има останали) секретните доклади на НАСА за "Зона 51". Въпросът ми е - защо и човекът, който ги публикува в Интернет и докладите изчезнаха? Истина или не, такива гледки не са рядкост! Правете си сами изводите ...

Аз коментирах единствено снимката която видях,откъде си напряви останалите заключения ,не знам. Публикувано изображение:speak:Публикувано изображение

Истината е някъде там, а?! ;)

Аз коментирах единствено снимката която видях,откъде си напряви останалите заключения ,не знам. Публикувано изображение;)Публикувано изображение

И аз това коментирах-снимката според мен си е фотошопър... Публикувано изображение
  • 3 седмици по-късно...

На мен ми прилича на паницата на моето куче Публикувано изображение може и да съществуват,но за сега са си просто облачета.

На мен ми прилича на паницата на моето куче Публикувано изображение може и да съществуват,но за сега са си просто облачета.

еми то паница, чиния все тая Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ама това е паничката за Уискас-а на Хари Мата Хари-само дето нейната е бяла ама фотошоп,карай

А Хари е и изключително добра и възпитана та не я обръща наопаки

;)

• 2 седмици по-късно...

Добре е да ги притежаваш и двете, но те могат да действат разрушително, ако станат завладяващи.

Публикувано изображение

• 7 месеца по-късно...

Извънземните съществуват аз съм сигурна в това, не че съм ги видяла, не съм ги видяла, но моят духовен учител Йехова ми каза, че те боговете са създали не само нас хората, но и тях извънземните същества, само че те били по-могъщи от нас и има и лоши и добри и от тях също така. Даже за боговете от митовете и легендите на древните народи ми казва за всеки за който го питам и той ми казва кой е от извънземните и кой е от бившите земни раси.

В Розуел се разби една от тяхните! НАСА и Пентагона крият много тайни за инцидента Розуел! Розуел показа че техните кораби(чиний)могът да се повреждът!

Рейгън в ООН каза че СССР и САЩ трябва да се обединят срещу извънземно нападение!

Моето мнение че може да ги победим!!!Стига да няма страх!!Ако се обединят САЩ,Китай,Русия и Индия срещу тия ,бих казал ,че ще ги смачкаме! Като чета някои статий за секретни оръжия на американците...препоръчвам на тия да неидват тука на Земята!!! Публикувано изображение Или ако дойдът,вероятноста да си отидът е малка! Публикувано изображение

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

В Розуел се разби една от тяхните! НАСА и Пентагона крият много тайни за инцидента Розуел! Розуел показа че техните кораби(чиний)могът да се повреждът!

Рейгън в ООН каза че СССР и САЩ трябва да се обединят срещу извънземно нападение!

Моето мнение че може да ги победим!!!Стига да няма страх!!Ако се обединят САЩ,Китай,Русия и Индия срещу тия ,бих казал ,че ще ги смачкаме! Като чета някои статий за секретни оръжия на американците...препоръчвам на тия да неидват тука на Земята!!! Публикувано изображение Или ако дойдът,вероятноста да си отидът е малка! Публикувано изображение

Ха така! Шъ ги смачкаме! Откъде накъде ще идват тука да си развяват малките зелени антенки... :) Да си стоят в Алфа Кентавър и да си пият извънземната бира!

Смисъл ако дойдът тук на Земята! Публикувано изображение

Ами да де...И аз не ги ща! Започвам да се въоръжавам!

Абе ще ги биеме :)Публикувано изображение

Това си е мое мнение

Съгласен съм с теб на 100% :)

Ми те, нали затуй не идват. То и аз няма да дойда при вас, дето си размахвате първобитните боздугани. По-скоро ще отскоча до Алфа-Кентавър, ама се съмнявам, че ще ми налеят...

Ми те, нали затуй не идват. То и аз няма да дойда при вас, дето си размахвате първобитните боздугани. По-скоро ще отскоча до Алфа-Кентавър, ама се съмнявам, че ще ми налеят...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Нали!

Аз пък изкам да дойдат, даже ще ги почпя с една домашна :speak: Може пък да са по-разумни от нас, знам ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.