Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Излезли са субтитрите са последно пуснатия епизд 19 на Stargate: Atlantis

Stargate Atlantis 02x19 - Inferno

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за инфото!

Току що изгледах 13ти на SG-1,a за Atlantis си мислех,че Insaneboy не ще успее тази вечер! :speak:

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази вечер, в съботната премиера на Sci-Fi : SWARMED.....

С участието на Michael Shanks .....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Да се надяваме, че скоро филмът ще може да бъде намерен по torrent сайтовете. :rolleyes:

Не знам дали съм публикувала вече някой от долупосочениет линкове... Но все пак... Това са филми за сериалите, спешали и дискове правени от фенове .... Наслаждавайте им се

StarGate SG1 - Behind the Stargate Secrets Revealed (XSVCD)

Stargate Infinity Interactive CD Rom, created by The Wraith 517

William Henry - StarGates Of The Gods DVD avi

Stargate - video preview of all 5 Interactive CD roms to come, created by The Wraith 517

OST - StarGate ~ David Arnold

Stargate SG-1 Interactive CD Rom, created by The Wraith 517

Stargate Atlantis Interactive CD Rom, created by The Wraith 517

Blue Apples (Stargate 2012 Wormholes) by William Henry

StarGate SG1 - From Stargate to Atlantis A Sci-Fi Lowdown (XSVCD)

Stargate SG1 Extras

stargate atlantis theme.avi

Stargate SG-1 Music Video - Neverending Story

За сега това... Следва продължение ....

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Добър ден на всички....

Вече може да се насладите на финалния епизод на 2ри сезон от Stargate: Atlantis

Stargate.Atlantis.S02E20.HDTV.XviD-TvD

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не че искам да ви разочаровам или нещо подобно, но така като гледам по план проект, следващия епизод на Stargate: Atlantis ( първия от Сезон 3-ти) би трябвало да пуснат по Sci-Fi на 16 Юли 2006г. Публикувано изображение

Здравейте всички :offtopic_s: Казаха ми за този форум и реших да погледна и се радвам че има толкова фенове на този сериал. Аз за 2 седмици изгледах 7 сезона на SG1 и всички пуснати епизоди на Stargate Atlantis и мога да кажа, че това е един от любимите ми sci-fi сериали. Жалко наистина, че 3 сезон на Атлантис ще го видим лятото, но нека изчакаме и видим новите приключения :)

Пак пфу :offtopic_s: Току-що хвърлих един поглед на серията на Атлантис. Да им се не види, защо все така трябва да свършват сезоните? :) Може би от гледна точка да гледаме продължението, като че ли иначе нямаше да го гледаме :):angry::angry: ПП. Здрасти, Анубис :) Хубаво е, че се появи още един фен :)

Хммм.... аз като се замисля ... това с лятото не е много сигурно, защото реално по Sci-Fi премиерната дата на 20-ти епизод на Stargate: Atlantis е чак в края на Февруари..., така че има надежда, че и 1-вата серия от 3-ти Сезон ще е по-рано от очакваното.

Не се отчайвайте, поне Stargate SG-1 ще продължи без прекъсване за сега. :offtopic_s:

Вярно. Те го пуснаха първо по някаква друга телевизия, не мога да се сета коя беше. Дано пак така стане.

Разработва се MMORPG* базирана по Stargate SG1 и Atlantis. Компанията Cheyenne Mountain Entertainment не е обявила още официална дата но се говори евентуално за месец септември. Играта ще включва важни исторически моменти, извънземни обстановки и космически локации. Играчите ще могат да сключват съюзи, търгуват,разнищват древни мистериии защитават земята от силите на Гоа'улд и Ори.Също така играчът ще може да си избира дали да е на страната на "добрите" SGC или към "лошите" Лордове на системата (System Lords). *за тези които незнаят -МMOPRG - Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - игра,която се играе изцяло в интернет заедно с други играчи(няма соло игра).

Изключително много благодаря за информацията, която даваш.... сега няма да мога да спя до излизането 'и.... :angry:

И така ето една тема за разискване и за размисъл...., която снощи Anubis ми даде като идея, а днес аз реших да реализирам :angry:

Той разбира се даде не едно или две предложения, но аз реших като за начало да пусна само едно от многото.

И това е : Кой е любимият Ви герой или коя е любимата Ви героиня? Защо?

Естествено отговори ще се приемат всякакви, както няма да се откажат и критики или доводи, които показват с какво даден герой/героиня е по - добър, интересен и т.н. от друг.... В крайна сметка с това целя дори да направя кратка статистика, която по - късно да приложа към така дългоочаквания сайт, за който вече смея да се похваля, намерих и технически съмишленици....

Еми приятно четене и писане драги приятели...

Надявам се да се забавлявате!

P.S. Разбира се темите Stargate SG-1 и Stargate: Atlantis са напълно разделени.

Т.е. ако имате любим герой и от двете продукции, трябва или поне се надявам да пишете и за двамата.

Също така може да направите и своя лична класация, примерно от 1 до 10, в която да класифицирате героите от двата сериала по критерий : Кой Ви е по-любим....

Съвсем скоро и аз лично ще напиша моя отговор .... :huh:

Ето новите субтитри за последния епизод на Stargate: Atlantis

Stargate Atlantis 02x20 - Allies

Ето и субтитрите за 14-ти епизод на Stargate SG-1

Stargate SG-1 - Season 9 - Episode 14

Наслаждавайте им се.... :)

CSI: Miami

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Michael Shanks in Stargate SG-1

Promotional (Individual)

Публикувано изображение

Michael Shanks in Stargate

Promotional (Cast)

Публикувано изображение

Кои са любимите ми герой ? Всички :) Засега ми харесва др. Даниел Джаксън в SG1 и майор Шепърт от Atlnatis. В Даниел Джаксън ми допада неуморният изследовател,както и това че един цивилен засенчи всемогъщите военни експерти на САЩ. В Шепърт ме привлича сценария за обикновенния човек забъркан в голямо приключение.А и управлява всичко което лети :)) . Това е засега - сигурно има и още но не ми идва изведнъж. Хареса ми и Джонас Куин в SG1 - добър дебют направи (още не съм догледал сериалите докрай).

Уеааа, Най-после след цял ден занимание успях да си сменя аватара...Снищо незнайно защо ми забиваше и отказваше да го промени :angry:

Както и да е ...

Сега директно по темата....

Кой герой или коя героиня ми харесват? Защо?

С чиста съвест си признавам, че от Stargate SG-1 това е Др. Даниел Джаксън.

Изключително естествен и непринуден, той наистина както каза Melmak, доказа че Военните специалисти на САЩ не са най-великите и всеможещи....и всезнаещи :clap: Което лично мен мноооого ме радва ... :hush:

Харесва ми и този негов ентусиазъм, който никога не стихва и който успява да изнерви О'Нийл до краен редел....

Такъв ентусиазъм за открития може да се наблюдава и у Картър, но този на Даниел е по детскиму чист. Мен лично ме кара да се усмихвам широко докато гледам сериала :)

Харесва ми и факта, че когато иска и се налага може да бъде също толкова сериозен, колкото и засмян.

Страхотно е и че в героя имаше голямо развитие от сезон 1-ви до Сезон 9-ти, което го тласкаше само напред....

Давай все така Даниел :) :) :)

Публикувано изображение

Що се отнася до Stargate: Atlantis

Поне за сега нямам любим герой или героиня.... Макар че полковникът ( младия имам предвид :P ) си го бива... Кефи ме, че не спазва много много заповедите .....

Публикувано изображение

Това за сега от мен :)

Явно др. Даниел Джаксън е фаворит засега, защото е и моя любим герой от SG1.Той гледа различно на света и се стреми винаги да даде най-доброто от себе си, целенасочен и отдаден на всичко и най вече да помогне на изпадналите в беда.Този персонаж извървява дълъг път в своето развитие и дори поне с малко променя мирогледа на обкръжаващите го (военни най вече (полковник О'ниил)) дори и да не си го признават.Също така интелигентен и пуска много остроумни намеци и шеги :angry: От Atlantis не мога да си избера засега, понеже персонажите все още търпят развитието си,но др. Маккей не е за подценяване. Макар и много самонадеян и понякога силно надценаващ се винаги измисля някакъв брилянтен план който да спаси всички.

Аз лично предпочитам О'Нийл (с двойно л Публикувано изображение). И вида му и чувството му за хумор абе всичко. След това са Картър и Тилк и след това Даниел. Дотук са 4-ма. Продължавам, въпреки че не знам дали ще ги докарам до 10 - Джанет, Селмак/Джейкъб, Хамънд... в момента не се сещам. А, харесвам също и Камерън и Вала и новата лекарка (ама това може би е заради сериала Андромеда). Ами не се сещам повече... засега пък и вече са десет.

ПП. Подлежи на редакция :wors:

:bye: :bye: :bye:

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Тази нощ явно съм в много добро настроение и затова ви поздравявам със следната песничка :)

Where My Heart Will Take Me

It's been a long road, getting from there to here.

It's been a long time, but my time is finally near.

And I can feel the change in the wind right now, nothings in my way.

And they're not gonna hold me down no more, no they're not gonna hold me down.

Cause I've got faith of the heart.

I'm going where my heart will take me.

I've got faith to believe. I can do anything.

I've got strength of the soul. And no one's gonna bend or break me.

I can reach any star.

I've got faith.

I've got faith. Faith of the heart.

It's been a long night, trying to find my way.

Been through the darkness, now I finally have my day.

I will see my dream come alive at last. I will touch the sky.

And they're not gonna hold me down no more, no they're not gonna change my mind.

I can reach any star.

I've got faith.

I've known a wind so cold and seen the darkest days.

But now the winds I feel are only winds of change.

I've been through the fire and I've been through the rain.

But I'll be fine.

I can reach any star.

I've got faith.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Жалко, че повече няма да имаме възможност да гледаме Connor Trinneer в ролята на Michael Kenmore....

Мерси, а какво стана със смешното нещо дето щеше да разказваш :speak:

Е приятели ето и още една серия в актира на Stargate SG-1 :

stargate.sg-1.915.ws.dsr-loki.avi

Приятно гледане :)

Ами сакито ми в момента прави проект, който трябва да предава в понеделник и не мога да я хвана на къс пас ... да я запиша :clap:

Така че ще се наложи дапочакаме ....

Но аз искам да попитам какво мислите за новия Michael....?

Ето така .... моята скромна класация..... :clap:

Stargate SG-1

Публикувано изображение

1.

Публикувано изображение

Dr. Daniel Jackson

2.

Публикувано изображение

Major General Jack O'Neill

3.

Публикувано изображение

Lt. Col. Samantha Carter

4.

Публикувано изображение

Teal'c

5.

Публикувано изображение

Dr. Janet Fraiser

6.

Публикувано изображение

Jonas Quinn

7.

Публикувано изображение

Lieutenant General George Hammond

8.

Публикувано изображение

Anubis

9.

Публикувано изображение

Hathor

10.

Публикувано изображение

Lt. Colonel Cameron Mitchell

Ейййй успя да ме изпревариш.....:rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.