Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсказания и пророчества

Featured Replies

Третата световна война всъщност ще е психотронна революция. Ще посъберем пари, пък ще видим... :hush:

Публикувано изображение

Психотронно оръжие, САЩ - «Active Denial System»,

микровълнова система за неутрализиране на противника

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dmuyLIrSjxI

Редактирано от ПАРАПСИХОЛОГ (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...
  • Отговори 274
  • Прегледи 55,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Омръзна ми да чета в нета спекулации от името на Ванга. Вече какво ли не й приписват, че е казала.Защо просто не оставят жената на мира, а разни шарлатани трупат популярност чрез името й!

• Пророчество, което вече е факт!   "Ще дойде време, когато умните ще мълчат, глупаците ще говорят, а разсипниците ще забогатеят.” Иво Андрич

Ето едно предсказание за земетресение, което може да бъде проверено на 15.06.2011.

Мощен трус в Турция на 15 юни?

Мощното земетресение ще с магнитуд 5.9 – 9 по Рихтер и ще разлюлее турският град Симав на 15 юни.

В предаването "Часът на Милен Цветков" учителят по физика Бойко Илиев предсказа, че в скоро време ще има много силно земетресение в Турция. Неговата теория е, че не тектоничните плочи правят земетресението, а луната, благодарение на гравитационната си сила. Именно така тя "издърпва" тектоничните плочи.

На въпроса дали е знаел, че ще има опустошително земетресение в Япония, учителят по физика потвърди и заяви, че това негово твърдение може да бъде проверено на сайта му.

Бойко Илиев прогнозира, че мощно земетресение ще с магнитуд 5.9 – 9 по Рихтер ще разлюлее турският град Симав на 15 юни.

"Аз съм човек, който иска да покаже на света, че има нов предвестник на земетресенията, който не е описан досега в научната литература", заяви Бойко Илиев и допълни, че към момента има около 50 предсказани земетресения. Той отказа да разкрие новия метод, но каза, че скоро ще го представи.

Преди години в час по физика Бойко Илиев казва на учениците да запишат в тетрадките 31 март, 13 часа и 31 минути. На споменатия ден земетресение удря Вранча.

Оттогава той започва да публикува предвижданията си във вестниците. Казва, че е 80% сигурен в своите прогнози.

БЛИЦ

Мда...

И да не е улучил датата, втори трус се очаква. Аз съм в Кешан (1 земетръсна зона) и преди дни дивана ми сериозно подскочи докато се опитвах да заспя и си мечтаех за люлка ((:

Мда...

И да не е улучил датата, втори трус се очаква. Аз съм в Кешан (1 земетръсна зона) и преди дни дивана ми сериозно подскочи докато се опитвах да заспя и си мечтаех за люлка ((:

Дано да се размине или да е слаб!

Дано да се размине или да е слаб!

От Кютахия до Симав са рудници само, там непрекъснато ги тресе. До сега 9 по скалата на Рихтер не е имало обаче. Кютахия е прекрасен град, наричат го града на порцелана, там са всички занаятчийници, дюкянчета и фабрики. Музеи на китайското изкуство също... Ще бъде жалко ако земетресение го разруши. Но аз лично не вярвам на това предсказание.

Преди малко пак ни разлюля обаче, а щом го усещаме чак тук значи никак не е слабо...

Колкото и скептично да погледна върху тези сънища, съвпаденията в моите (когато ги е имало) са твърде точни, за да ги отхвърля с лека ръка. Дали сънят е "програмиране", което на едно по-подсъзнателно ниво ни довежда до даден резултат, е друг въпрос. Освен това, в сън веднъж научих старинното име на град, който не ми бе известен дотогава, а сънуването на усещания и преживявания, които са тотално невъобразими във и различни спрямо "будното" състояние, отвъд езика, още по-широко отварят очите.

Редактирано от Kelvin (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

А кой те кара да ги четеш? Публикувано изображение

Определено вярвам че някои хора имат дарба да виждат в бъдещето-един пример-НОСТРАДАМУС

Мислиш ли, че човек, който се занимава със спиритизъм, може да знае бъдещето?

Аз, като професионален пси-информатор, никога не използвам информация за бъдещето от духове на заминали от нашия свят. Просто им нямам доверие.

Аз, като професионален пси-информатор, никога не използвам информация за бъдещето от духове на заминали от нашия свят. Просто им нямам доверие.

Ако вярваш на Ванга, правиш "почти" това. Казвам "почти", защото мъртвите не съществуват и на тяхно място се явяват демони. Впрочем, нека разгледаме едно "пророчество" в Стария завет.

Моят сайт

И така, с кого говори Саул?

Саул е говорил със Самуил, което е видно от тези стихове:

1 Царе 28 глава

15. И Самуил каза на Саула: Защо ме обезпокои, като ме направи да възляза? И Саул отговори: Намирам се в голямо утеснение, защото филистимците воюват против мене, а Бог се е отдалечил от мене, и не ми отговаря вече нито чрез пророци, нито чрез сънища; затова повиках тебе да ми явиш що да правя.

16. Тогава Самуил рече: А защо се допитваш до мене, като Господ се е отдалечил от тебе и ти е станал неприятел?

17. Ето, Господ си извърши, според както бе говорил чрез мене; защото Господ откъсна царството от твоята ръка и го даде на ближния ти Давида.

Аз не вярвам на Ванга, аз съм убеден от проучвания на автентични текстове на нейни разговори, че в част от случаите тя наистина е общувала с духове на напуснали този свят хора. Друг въпрос е, че част от нейните контакти с Отвъдното са били плод на образни и слухови халюцинации и псевдохалюцинации.

"Демони" се "явяват" и "говорят" единствено в халюцинациите на психично болните.

Редактирано от Светослав Иванов (преглед на промените)

Саул е говорил със Самуил, което е видно от тези стихове:

1 Царе 28 глава

15. И Самуил каза на Саула: Защо ме обезпокои, като ме направи да възляза? И Саул отговори: Намирам се в голямо утеснение, защото филистимците воюват против мене, а Бог се е отдалечил от мене, и не ми отговаря вече нито чрез пророци, нито чрез сънища; затова повиках тебе да ми явиш що да правя.

16. Тогава Самуил рече: А защо се допитваш до мене, като Господ се е отдалечил от тебе и ти е станал неприятел?

17. Ето, Господ си извърши, според както бе говорил чрез мене; защото Господ откъсна царството от твоята ръка и го даде на ближния ти Давида.

Аз не вярвам на Ванга, аз съм убеден от проучвания на автентични текстове на нейни разговори, че в част от случаите тя наистина е общувала с духове на напуснали този свят хора. Друг въпрос е, че част от нейните контакти с Отвъдното са били плод на образни и слухови халюцинации и псевдохалюцинации.

"Демони" се "явяват" и "говорят" единствено в халюцинациите на психично болните.

Нека за момент да оставим Ванга настрана и да помислим откъде излиза Самуил. Според разбирането, че душите на праведните са в Небето, какво прави Самуил под земята?

Нека за момент да оставим Ванга настрана и да помислим откъде излиза Самуил. Според разбирането, че душите на праведните са в Небето, какво прави Самуил под земята?

А какво прави змията в Едем, когато изкушава Ева? Или трябва да я приемем за праведна?

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

А какво прави змията в Едем, когато изкушава Ева? Или трябва да я приемем за праведна?

Мислиш ли, че змията е говорила?

Мислиш ли, че змията е говорила?

Така пише, но ти не отговори на въпроса ми.

"1 А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината?

2 Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем;

3 но от плода на дървото, което е всред градината, Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете.

4 А змията рече на жената: Никак няма да умрете;

5 но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото."

Битие 3 гл.

Така пише, но ти не отговори на въпроса ми.

"1 А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината?

2 Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем;

3 но от плода на дървото, което е всред градината, Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете.

4 А змията рече на жената: Никак няма да умрете;

5 но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото."

Битие 3 гл.

Напротив. Змията, както и всички животни, бяха безгрешни:

Битие 1:31. И Бог видя всичко, което сътвори; и ето, беше твърде добро. И настана вечер, и настана утро, ден шести.

Може ли при условие, че всичко е било прекрасно, змията да е била измамница?

Лъжата не е грях?

Змията не ги е лъгала... (:

Интересно е грехопадението. Но не мисля, че змията носи вина за него.

Змията не ги е лъгала... (:

Интересно е грехопадението. Но не мисля, че змията носи вина за него.

Не. Но с последните си мнения всъщност нямам за цел да изразя позицията си по написаното в Битие, а просто да покажа несъстоятелността на едно предположение на OCHAKVANE, което съм цитирал.

Не. Но с последните си мнения всъщност нямам за цел да изразя позицията си по написаното в Битие, а просто да покажа несъстоятелността на едно предположение на OCHAKVANE, което съм цитирал.

Да, зная.. извини ме. Просто грехопадението ми е интересно. Има ли тема за това? Имам въпроси..

Лъжата не е грях?

Лъжата е грях. Но смяташ ли, че змията беше говоряща, та да ги лъже?

В какво се състои тази несъстоятелност? В буквалното приемане на думите "Змията беше най-хитра" ли? Ако се опиташ да вникнеш в това кой стоеше зад змията, нямаше да твърдиш, че написаното е несъстоятелно. Всещност, то е посочено съвсем ясно от Господ:

Йоан 8:44. Ваш баща е дяволът и вие желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай време човекоубиец и не устоя в истината, защото в него няма истина. Когато говори лъжа, той говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата.

Какъв е Сатана? Баща на лъжата! Значи той е измамил Ева, а не някаква змия. Тя просто е била използвана за медиум.

Има още нещо. Когато Бог казва какво наказание ще има за змията, той ясно го обяснява:

Битие 3:14. Тогава Господ Бог каза на змията: Понеже си сторила това, проклета да си между всеки вид добитък и между всички полски зверове; по корема си ще се влачиш и пръст ще ядеш през всички дни на живота си.

1. Да си проклета;

2. Да се влачиш по корем;

3. Ще ядеш пръст. (последното го оставям за размисъл, защото крие в себе си нещо много интересно).

Между тези три наказания има ли нещо, като "Да престанеш да говориш!"? Ако няма, значи змията би трябвало и досега да говори, нали? Щом не говори, дали тя е била тази, която е измамила Ева?

В какво се състои тази несъстоятелност? В буквалното приемане на думите "Змията беше най-хитра" ли? Ако се опиташ да вникнеш в това кой стоеше зад змията, нямаше да твърдиш, че написаното е несъстоятелно. Всещност, то е посочено съвсем ясно от Господ:

Йоан 8:44. Ваш баща е дяволът и вие желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай време човекоубиец и не устоя в истината, защото в него няма истина. Когато говори лъжа, той говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата.

Какъв е Сатана? Баща на лъжата! Значи той е измамил Ева, а не някаква змия. Тя просто е била използвана за медиум.

Има още нещо. Когато Бог казва какво наказание ще има за змията, той ясно го обяснява:

Битие 3:14. Тогава Господ Бог каза на змията: Понеже си сторила това, проклета да си между всеки вид добитък и между всички полски зверове; по корема си ще се влачиш и пръст ще ядеш през всички дни на живота си.

1. Да си проклета;

3. Ще ядеш пръст. (последното го оставям за размисъл, защото крие в себе си нещо много интересно).

Между тези три наказания има ли нещо, като "Да престанеш да говориш!"? Ако няма, значи змията би трябвало и досега да говори, нали? Щом не говори, дали тя е била тази, която е измамила Ева?

========================

Проявяваш пълно неразбиране на свещен текст

1.Да си проклета - под змия се разбира, очевидно, гръбначно-мозъчната система на човека. Проклятието е отлъчване от магнитно/магичното силово поле на Всевишния, поради своеволие и нежелание за хармонично съ-битие.

2.Да се влачиш по корем - В това състояние на отделеност от Плерома можеш да бродиш хаотично само по хоризонтала, само в тесните граници на тази реалност, напразно търсещ предмета на изгарящия те копнеж - праспомена от предишно царствено съществувание в любов и свързаност като иманентна част на Едното.

3.Да ядеш пръст - да се "храниш" само с тукашните храни и енергии, с елементите и етерите на смъртната природа - защото ти по собствена воля си вече част от тази природа, и телесната ти система, и мисленето ти, и душата.

:)

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Мда...

Кешан

Кешан ли ? :) Че какво правиш в това забравено от света място ? На близо са ти доста по-големи градове...

Кешан ли ? :rolleyes: Че какво правиш в това забравено от света място ? На близо са ти доста по-големи градове...

Медитирам :) че ми е на път към остров Патмос.

Да, зная.. извини ме. Просто грехопадението ми е интересно. Има ли тема за това? Имам въпроси..

Май имаше някъде във форума. Не помня.

1. Да си проклета;

Все пак не отричаш, че Сатана е повлиял чрез змията на Ева. Т.е. Сатана има влияние върху това, което става в рая. Да оставим настрана въпросът, че ако хората, които са в рая могат да грешат, то какво им гарантира вечното пребиваване там? Ето, Ева е била в рая и е съгрешила. Какво гарантира, че всички праведници, след като попаднат в рая няма отново да съгрешат и да се превърнат в грешници? Същото важи и за ада. Щом един пвраведник попаднал в рая може да съгреши и да го напусне, защо да не може един грешник попаднал в ада да се изправи и да го напусне?

========================

Проявяваш пълно неразбиране на свещен текст

1.Да си проклета - под змия се разбира, очевидно, гръбначно-мозъчната система на човека. Проклятието е отлъчване от магнитно/магичното силово поле на Всевишния, поради своеволие и нежелание за хармонично съ-битие.

2.Да се влачиш по корем - В това състояние на отделеност от Плерома можеш да бродиш хаотично само по хоризонтала, само в тесните граници на тази реалност, напразно търсещ предмета на изгарящия те копнеж - праспомена от предишно царствено съществувание в любов и свързаност като иманентна част на Едното.

3.Да ядеш пръст - да се "храниш" само с тукашните храни и енергии, с елементите и етерите на смъртната природа - защото ти по собствена воля си вече част от тази природа, и телесната ти система, и мисленето ти, и душата.

:blink:

:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.