Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсказания и пророчества

Featured Replies

Йоан 8:44. Ваш баща е дяволът и вие желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай време човекоубиец и не устоя в истината, защото в него няма истина. Когато говори лъжа, той говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата.

Той е баща на природнородената личност, чрез която някои тълкуват Библията. С тази личност, се върши похот, лъжа и т.н. А ако тя се напъне да върши богоугодни действия, ще може ли?
  • Отговори 274
  • Прегледи 55,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Омръзна ми да чета в нета спекулации от името на Ванга. Вече какво ли не й приписват, че е казала.Защо просто не оставят жената на мира, а разни шарлатани трупат популярност чрез името й!

• Пророчество, което вече е факт!   "Ще дойде време, когато умните ще мълчат, глупаците ще говорят, а разсипниците ще забогатеят.” Иво Андрич

:)

Защо така се учудваш? В подписа си сам си го написал. Прочети си го...

А според както е писано: -

"Каквото око не е видяло, и ухо не е чуло,

И на човешко сърце не е дохождало,

Всичко това е приготвил

Бог за тия, които Го любят".(1 Кор.2:9)

Той е баща на природнородената личност, чрез която някои тълкуват Библията. С тази личност, се върши похот, лъжа и т.н. А ако тя се напъне да върши богоугодни действия, ще може ли?

Това изказване е кандидат за "Минута е много"...

Защо така се учудваш? В подписа си сам си го написал. Прочети си го...

А според както е писано: -

"Каквото око не е видяло, и ухо не е чуло,

И на човешко сърце не е дохождало,

Всичко това е приготвил

Бог за тия, които Го любят".(1 Кор.2:9)

Бог е подготвил това за тези, които ще бъдат спасени. Това няма нищо общо с изредените термини: " гръбначно-мозъчната система на човека", "отлъчване от магнитно/магичното силово поле" и други подобни.

Това изказване е кандидат за "Минута е много"...

Бог е подготвил това за тези, които ще бъдат спасени. Това няма нищо общо с изредените термини: " гръбначно-мозъчната система на човека", "отлъчване от магнитно/магичното силово поле" и други подобни.

======================

Уважаеми, това е същото, което е писано в Библията, но със съвременни термини.

Разбира се, че не е приемливо за адвентисткото светоусещане, защото не е интерпретирано от ваш проповедник.

Карай, светът не е само адвентистката църква, нали? :ph34r:

Бог е подготвил това за тези, които ще бъдат спасени.

Антропоморфен бог!

Христос е принизен до личност.

Библията е фетиш, което е равнозначно на идолопоклоничество.

Такива понятия не спасяват. Те са във Вашата глава, но не и отвъд нея.

Съгрешилата душа си остава в съгрешеното й поле на изява, по-нагоре е неспособна да живее.

======================

Уважаеми, това е същото, което е писано в Библията, но със съвременни термини.

Разбира се, че не е приемливо за адвентисткото светоусещане, защото не е интерпретирано от ваш проповедник.

Карай, светът не е само адвентистката църква, нали? :clap:

Бог говори на змията, а не на "гръбначно-мозъчния" не знам какво си на човека. Освен това бог не отлъчва човека от енергията, за каквато бива представен. Той Е ЛИЧНОСТ! Бог не е някаква природна енергия, която нито мисли, нито чувства, нито има разум.

Бог говори на змията, а не на "гръбначно-мозъчния" не знам какво си на човека. Освен това бог не отлъчва човека от енергията, за каквато бива представен. Той Е ЛИЧНОСТ! Бог не е някаква природна енергия, която нито мисли, нито чувства, нито има разум.

=====================

Ясно, щом твоя бог е личност, значи е отделен от Единия, от Всевишния.

Сиреч, уважаеми, се кланяш на Княза, на Демиурга.

Намасте :clap:

Антропоморфен бог!

Съгрешилата душа си остава в съгрешеното й поле на изява, по-нагоре е неспособна да живее.

Разбира се, че е Личност. Щом някой може да каже "Аз съм", значи не е предмет.

=====================

Намасте :clap:

Според теб Бог не е ли Личност?

================================

Кой съм аз,че дая дефинирам Абсолюта?

И все пак, ако Бог е Любов, то в Него няма нищо отделено, та да е личност /една от характериктиките на личността е, че е отделена от Цялото, от Единия/. Не схващаш ли, личност е бог с малка буква, човешка направа, субект от тази реалност, нещо много, много ограниченои в никакъв случай Всевишния. Защото Всевишния включва битието, а не битието – Всевишния.

Анадъмо, аркадаш? :)

Не е личност!!!

Трансцедентален. Причината, зад която стои съществуващото и несъществуващото. Коренът на светлината, от която е изградено сътвореното и несътвореното. Съвършен, необвързан със съществуващото и несъществуващото абсолют. Той е независим и необвързан с всичко, тоест над всичко. Той не е субект, а обект, тоест, не е субективен като личността, а обективен като обективността.

Антропоморфен бог!

Оле че страшно

:)

=====================

Намасте :blink:

Ти да престанеш с този Деми Мург, щото хич не и отива да е мургава :) Хайда ле си!

Ти да престанеш с този Деми Мург, щото хич не и отива да е мургава :hush: Хайда ле си!

:baby:

не ми намъдряй М-то където не му е мястото

Ми то ко да му кажеш, шебешка му работа, бута разни М-та, с място и без място. Но ако не друго е забавно :)

=========================

О ино извесну вмеми съ чюдя, как изгляа Деми Мурга, ма сега Гарванчо ме отвори, и пък то била ей - тъй - на:

-------------------------

Публикувано изображение

-------------------------

:down:

И вече много ще внимавам, какво казва Деми Мурга, че то си е цяло пророчество, неспа?

/неспа, не спа аз с такъв деми Мург наоколооооо.../ :wors:

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Бе то и Княза на Деми (бебето Аштън Кътчър) си го бива да ви кажа аз пък... :rolleyes:

Публикувано изображение

================================

Кой съм аз,че дая дефинирам Абсолюта?

И все пак, ако Бог е Любов, то в Него няма нищо отделено, та да е личност /една от характериктиките на личността е, че е отделена от Цялото, от Единия/. Не схващаш ли, личност е бог с малка буква, човешка направа, субект от тази реалност, нещо много, много ограниченои в никакъв случай Всевишния. Защото Всевишния включва битието, а не битието – Всевишния.

Анадъмо, аркадаш? :rolleyes:

Вярването, че Бог е във всичко, е пантеизъм. Бог е Личност, която е сътворила всичко. Да Му приписваме такива качества, че е в творенията си, е абсолютно неправилно.Така, както не може да се каже, че един художник е в картината си.

Не е личност!!!

Трансцедентален. Причината, зад която стои съществуващото и несъществуващото. Коренът на светлината, от която е изградено сътвореното и несътвореното. Съвършен, необвързан със съществуващото и несъществуващото абсолют. Той е независим и необвързан с всичко, тоест над всичко. Той не е субект, а обект, тоест, не е субективен като личността, а обективен като обективността.

Това, че Бог стои над всичко не означава, че не е Личност. Той е Творец, а за да бъде Такъв, трябва да е разумно същество, което мисли, чувства, обича, страда, скърби и т.н. Не е нужно да цитирам стихове, които показват наличието на чувства. Но все пак един може би е необходим:

Псалми 103:8 Жалостив и милостив е Господ,

Дълготърпелив и многомилостив.

Може ли нещо, което не е личност, да има такива качества?

Вярването, че Бог е във всичко, е пантеизъм. Бог е Личност, която е сътворила всичко. Да Му приписваме такива качества, че е в творенията си, е абсолютно неправилно.Така, както не може да се каже, че един художник е в картината си.

Това, че Бог стои над всичко не означава, че не е Личност. Той е Творец, а за да бъде Такъв, трябва да е разумно същество, което мисли, чувства, обича, страда, скърби и т.н. Не е нужно да цитирам стихове, които показват наличието на чувства. Но все пак един може би е необходим:

Псалми 103:8 Жалостив и милостив е Господ,

Дълготърпелив и многомилостив.

Може ли нещо, което не е личност, да има такива качества?

Как може да наричаш Бог личност не разбирам, ама ти си знаеш.

Освен това тези качества Той ги няма, ние сме му ги закачили. Той изобщо качества няма никакви, а какво има човешкото ни съзнание няма начин да проумее.

Дълготърпеливи и многомилостиви има и хора ама те нито разделят морето на две, нито мъртви възкресяват, нито са Творци на все и всьо.

Как може да наричаш Бог личност не разбирам, ама ти си знаеш.

Освен това тези качества Той ги няма, ние сме му ги закачили. Той изобщо качества няма никакви, а какво има човешкото ни съзнание няма начин да проумее.

Дълготърпеливи и многомилостиви има и хора ама те нито разделят морето на две, нито мъртви възкресяват, нито са Творци на все и всьо.

Доста странно е да се каже, че Бог е Любов, а същевременно към това - че няма качества... Нито има логика, нито има смисъл в подобно изказване.Между другото, това не е изказване на някой човек, а го казва сам Бог:

Изход 34:6 Господ замина пред него и прогласи: Господ, Господ, Бог жалостив и милосърд, дълготърпелив, Който изобилва с милост и с вярност,

Той сам дава определието за Себе Си, както може да се види.

Аз не го разбирам така... Ама ще ме пратят в коша пак, та... :)

Попаднах на пророчество, направено от известната ясновидка Слава Севрюкова.

Слава Севрюкова е една от най-добрите ясновидки, за които Ванга твърди, че има 3 пъти повече сила от своята. Според пророчицата в годините след приемане на стараната ни в Европейския съюз ще се случи нещо и България ще даде на Турция югоизточната си част. От Брюксел няма да направят нищо, а присъединяването ще стане напълно безкръвно, казала още през 1980 година Севрюкова.

Феноменалната Слава е била категорична, че когато минат 14 правителства от началото на промяната, начело на България ще застане велик държавник. Той е прероденият цар Давид. Когато ясновидката прави това прозрение, тя обяснява, че детето е вече родено и е на 7 години. Днес то трябва да е на 30-40 години и категорично не е Бойко Борисов.

Слава Севрюкова приживе отправя и апел към всички, които имат роднини в чужбина. Те трябва да се приберат най-късно да 2028 година, защото след това ще има много големи климатични катаклизми. Нито те ще могат да се приберат, нито ние ще можем да ги приемем.

Доказателство за феноменалните й способности са хилядите прогнози, които стават факт. Но тя никога не гледа на обикновени хора, защото е против битовото ясновидство. При нея обаче идват на посещение хора от СССР и дори от КГБ. Един от въпросите им е бил свързан с бъдещето на съветската космонавтика, защото скоро е бил изтрелян първият космонавт в света – Юрий Гагарин. Тя обаче веднага отговаря, че преди него е имало поне още 10 души.

По-късно през годините става ясно, че наистина 10 души са намерили смъртта си при неуспешни опити за излитане. Единадесети човек пък успява да излезе в орбита и да обиколи, но на връщане паднал в Китай, вместо в СССР, и е бил арестуван, че е съветски шпионин.

Останали са доказателства за срещи на ясновидката със съпругата на шефа на парламента Станко Тодоров Соня Бакиш в навечерието на преврата на 10 ноември 1989 г. Все още тези срещи са забулени с тайни, но няма съмнение, че прарачицата също е имала пръст в големите политически промени преди 20 години.

Автор: Михаил Жеков

изт.

Редактирано от Moira (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

13 въпроса зададени от Тодор Живков,според мене -изпълнило се пророчество!-

http://todorzhivkov.com/sites/default/files/13_vaprosa_do_Z_Zhelev_1991.pdf

Ще добавя думи на Георги Димитров:

"Всичко хубаво правиме, но иде ден когато ще страдаме от червената буржоазия".

• 3 месеца по-късно...

Духът на Рим Папа се яви на 2 семейства навръх Великден и обяви: „Иде времето”

„Много свят ще бъде разрушен и много хора ще търсят нова земя и нов дом за себе си - я от войни, я от природни стихии. И ние ще трябва да приютяваме тези хора, защото България ще остане непокътната"

http://www.vsekiden.com/135139

Ха дано, ама надали...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.