Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсказания и пророчества

Featured Replies

Зачитам се от време на време в този раздел. Просто си избирам произволна тема, за да се посмея в повечето случаи. 

Сега пак доста се забавлявах, но в мен се породи един въпрос. 

Има ли предсказание, то има де, но кое е последното актуално за това, кога ще настъпи края на света... отново. То "края на света" и "отново" ми идват леко като оксиморони, но все пак нека просветените в материята да кажат, ако знаят разбира се, в което не се съмнявам с оглед на възможностите на някои от тук пишещите. 

Ако благодатният огън не слезе на Велика събота, това ще е последният ден на човечеството.

• Отговори 274
  • Прегледи 55,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Омръзна ми да чета в нета спекулации от името на Ванга. Вече какво ли не й приписват, че е казала.Защо просто не оставят жената на мира, а разни шарлатани трупат популярност чрез името й!

• Пророчество, което вече е факт!   "Ще дойде време, когато умните ще мълчат, глупаците ще говорят, а разсипниците ще забогатеят.” Иво Андрич

Ако благодатният огън не слезе на Велика събота, това ще е последният ден на човечеството.

:ohmy:

така ли, сега чувам

ужас ужас ужас

Бог да ни пази

Споко бе. Ще слезе. Ще помагаме с кибрит, ако трябва...

Зачитам се от време на време в този раздел. Просто си избирам произволна тема, за да се посмея в повечето случаи. 

Сега пак доста се забавлявах, но в мен се породи един въпрос. 

Има ли предсказание, то има де, но кое е последното актуално за това, кога ще настъпи края на света... отново. То "края на света" и "отново" ми идват леко като оксиморони, но все пак нека просветените в материята да кажат, ако знаят разбира се, в което не се съмнявам с оглед на възможностите на някои от тук пишещите. 

Според , последното / ПРОРОЧЕСТВО / на НАСА , в следващите 100 години света няма да изчезне.Имам пред себе си Ефемеридите и всичко във вселената си тече нормално.Винаги е имало катаклизми и войни , както и лъжепророци.Живота няма да изчезне скоро време.Може би ,след 24000 години човееството щв премине  на друг етап от живота на планетата.Променя се Вселената , променя се и човечеството.Аз съм , силно религиозен , но това не ми пречи да гледам реално на живота.Живота във  вселената и галактиката няма да изчезне.Няма край на света.Все едно да се отречеш от Бог.Бог е Алфата и Омегата ,началото и края.Когато четете пророчества ,просто се усмихнете и продължете да живеете.

Редактирано от родина (преглед на промените)

:ohmy:

така ли, сега чувам

ужас ужас ужас

Бог да ни пази

Спокойно, човечеството няма да погине поне до следващия Великден. :D 

Благодатният огън е слязъл в Йерусалим, довечера ще бъде в София.

Спокойно, човечеството няма да погине поне до следващия Великден. :D

Благодатният огън е слязъл в Йерусалим, довечера ще бъде в София.

добре

само де ме стресира значи

:D

Пс. 102:8 - “Щедър и милостив е Господ, дълготърпелив и многомилостив”.

Той , Господ щедър , ама човеците са тъпи !

Четеш ли темата за Украйна ? (май наминаваш там)

Светът (кой как го разбира - отделно) не се знае кога ще свърши .

Ама Земята може на скоро да се скърши ! Както е пророкувано..... :)

Той , Господ щедър , ама човеците са тъпи !

Четеш ли темата за Украйна ? (май наминаваш там)

Светът (кой как го разбира - отделно) не се знае кога ще свърши .

Ама Земята може на скоро да се скърши ! Както е пророкувано..... :)

вярно е!ако човек се зачете внимателно в Откровението,като че ли остава много малко!лошото е ,че не можеме да разпознаваме времето дори и когато някои събития са се случили!

виж това,като предстоящо събитие-

Откровението на Йоан Богослов: Глава 181 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава.

2 Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица;

3 защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош.

4 И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й;

5 защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди.

6 Въздайте й, както и тя е въздала, да! платете й двойно според делата й; с чашата, с която е черпила, почерпете я двойно.

7 Колкото е прославила себе си и е живяла разкошно, толкоз мъки и печал й дайте; защото казва в сърцето си: Седя като царица, не съм вдовица, и печал никак няма да видя.

8 Затова в един ден ще дойдат язвите й, мор, печал и глад, и тя ще изгори на огън; защото могъществен е Господ Бог, който я съди.

9 И земните царе, които са блудствували и живели разкошно с нея ще заплачат и заридаят за нея, когато видят дима от изгарянето й.

10 Отдалеч ще стоят поради страх от мъките й и ще казват: Горко, горко на тебе, велики граде Вавилоне, крепки граде, понеже в един час дойде съдбата ти!

11 И земните търговци плачат и жалеят за нея, защото никой вече не купува стоките им,

12 стоки от злато и сребро, скъпоценни камъни и бисери, от висон и багреница, коприна и червено; и всякакво благоуханно дърво и всякакви изделия от слонова кост и всякакви изделия от скъпоценно дърво и от мед; от желязо и от мрамор;

13 и канела, аромати, темян, миро и ливан; вино и дървено масло; чисто брашно и пшеница; добитък и овце; коне, колесници и роби; и човешки души.

14 Овощията, за които душата ти копнееше, изчезнаха от тебе, и всичко изящно и разкошно загина от тебе, и няма вече да се намерят.

15 Търгуващите с тия неща, които се обогатиха от нея, ще застанат отдалеч поради страх от мъките й, ще плачат и ще жалеят, казвайки:

16 Горко, горко, граде велики, облечен във висон, багреница и червено и украсен със злато, със скъпоценни камъни и с бисери;

17 защото в един час запустя толкова богатство! И всеки корабоначалник, всеки пътник по море, моряците и всички, които се препитават от морето, застанаха отдалеч,

18 и викаха, като гледаха дима от неговото изгаряне, казвайки: Кой град приличаше на великия град?

19 И посипаха пръст на главите си и викаха с плач и жалеене, като думаха: Горко, горко на великия град, в който всички, които имаха кораби по морето, се обогатиха от скъпоценностите му; защото в един час запустя!

20 Веселете се за него, небеса и вие светии, вие апостоли и пророци, защото съда, с който вие бяхте осъдени, Бог отсъди над него.

21 И един силен ангел взе един камък голям като воденичен, та го хвърли в морето и рече: Така стремително ще бъде тръшнат Вавилон, великият град, и няма вече да се намери.

22 Глас от ония, които свирят на арфи, и от певци, от свирачи и от тръбачи няма вече да се чува в тебе; и никакъв художник от каквото и да било художество няма вече да се намери в тебе; и шум от воденица няма вече да се чува в тебе;

23 светлина от светило няма вече да свети в тебе; и глас от младоженец и от невеста няма вече да се чува в тебе; защото твоите търговци станаха големците на земята, понеже чрез твоето чародеяние бяха измамени всичките народи.

24 И в него се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята.

....... и от всичките заклани на земята.

тва баси хоръра

:shock11:

Според , последното / ПРОРОЧЕСТВО / на НАСА , в следващите 100 години света няма да изчезне.Имам пред себе си Ефемеридите и всичко във вселената си тече нормално.Винаги е имало катаклизми и войни , както и лъжепророци.Живота няма да изчезне скоро време.Може би ,след 24000 години човееството щв премине  на друг етап от живота на планетата.Променя се Вселената , променя се и човечеството.Аз съм , силно религиозен , но това не ми пречи да гледам реално на живота.Живота във  вселената и галактиката няма да изчезне.Няма край на света.Все едно да се отречеш от Бог.Бог е Алфата и Омегата ,началото и края.Когато четете пророчества ,просто се усмихнете и продължете да живеете.

Е, аз сега от пророчество за края на света не съм ревал... много, но просто питам да знам как да се настроя. 

Да слезе? Как да слезе? От къде? Кой го спуска? Или това е просто израз? 

Наистина, този огън от къде се пали и защо е толкова важен в този ден? 

https://www.kaldata.com/forums/topic/82799-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BE%D0%B3%D1%8A%D0%BD/?hl=%2B%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD+%2B%D0%BE%D0%B3%D1%8A%D0%BD#entry504998

Не мога да отговоря на въпросите ти по-добре, отколкото е направено ТУК.

Е, аз сега от пророчество за края на света не съм ревал... много, но просто питам да знам как да се настроя. 

Настрой се празнично и си живеи ,живота . Благодатният огън е едно чудо.Чудеса стават всеки ден , но не им обръщаме внимание.Тъй като гледам куче с диабет и наскоро попаднах на интересна случка.Един сляп човек има куче водач , но нещеш ли кучето ослепява.Човека си взема друго куче водач .И за сляпото куче досегашният живот свършва.Но второто куче започва да се грижи за човека и за своят сляп другар.Ето тази случка доказва , че живота въпреки всичко продължава.И това че кучето ми сега ще направи 2 години с диабет е пак едно чудо.Сега сме на 12 години .Весели и приятни празници . живей в настоящето и се радвай на всеки изгрев.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Кое те кара да мислиш, че не си живея живота?

Радвам се за тебе.Не , нищо не съм си помислял .Но , не бива да мислим за бъдеще какво ще  се случи ,а да живеем в настоящето .Честито Възкресение Христово, както на теб така и на всички модератори и съфорумци.

чудо реализирано с помоща на науката - запалването става чрез слънцето, като се събира сноп лъчи с помоща на лупа

това да не са ти олимпийските игри 

Радвам се за тебе.Не , нищо не съм си помислял .Но , не бива да мислим за бъдеще какво ще  се случи ,а да живеем в настоящето .Честито Възкресение Христово, както на теб така и на всички модератори и съфорумци.

Не бива, но все пак без някакви планове и още повече мечти не може. Някак си не е съвсем логично да се живее ден за ден. 

• 3 месеца по-късно...

Индийски пророк: Потоп в Европа, всички бягат в България!
Невиждани катаклизми се очакват на Стария континент, страната ни остава най-незасегната

Ню Делхи, Индия

20150807.hrtjcppjif.jpg

България ще се превърне в ново Монте Карло и богатите европейци ще идват да си харчат парите в нашата страна. Тази смела прогноза направи популярният индийски суоми (просветен учител) Мукунданда.

Пророкът е известен с изключително точните си предсказания на световни събития, които реално са се случвали.„Повишаването на ниво на световния басейн ще потопи перли на Средиземноморието като Монте Карло, които са центрове на най-богатите на континента. Заможните ще търсят нов дом, където да изградят свой рай. Такива дестинации ще са географски високи държави на Стария континент – държавите на Балканския полуостров, които ще се в много по-изгодна позиция от сегашните силни на Европа, които са на по-ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна гора и части от Сърбия ще са в разцвет след потопите в централноевропейските държави!”, предсказва индиецът пред "България днес".

Според него в Европа ще настъпят невидани природни катаклизми, които ще доведат до преселение на народите. Точно тогава ще дойдат добрите времена за България.

„Невиждан за района продължителен порой, характерен за тропиците, ще се изсипе над Централна Европа. Река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първият европейски град, който ще е сериозно наводнен, повече от когато и да било. След това ще последват други градове в Централна и Западна Европа. Дъждът ще продължи буквално с месеци, ще бъде съпътстван с необичайна жега и странно червеникаво сияние в небето”, казва още Мукунданда.

„Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най-малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа, ще бъдат избрани за дом от кукловодите на света”, допълва индиецът.

Мукунданда е доказан пророк, който предрича с абсолютна точност пред огромна публика унищожителните цунами в Азия през 2004 година и ядрената авария във „Фукушима”. Други изключително точни предсказания на гурото са земетресението от 8 по Рихтер в Китай през 2008 година, смъртоносния циклон Наргис, който опустоши Мианмар през 2009 г., и земетресението, което срина Хаити през 2010 г.

Заради точните си прогнози Мукунданда е един от най-известните и уважавани хинди гуру в Индия. Религиозният водач има милиони слушатели и читатели в света.

http://www.blitz.bg/news/article/353699

Най-после добро пророчество за България!

Индийски пророк: Потоп в Европа, всички бягат в България!

Невиждани катаклизми се очакват на Стария континент, страната ни остава най-незасегната

България ще се превърне в ново Монте Карло и богатите европейци ще идват да си харчат парите в нашата страна. Тази смела прогноза направи популярният индийски суоми (просветен учител) Мукунданда.

„Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най-малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа, ще бъдат избрани за дом от кукловодите на света”, допълва индиецът.

Най-после добро пророчество за България!

Мда, страхотна поличба! Няма що.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Добро предсказание за територията България....

Х`ам тя винаги си е била земен рай ! :)

Тези които я обитават обаче ?

Пък тези които ще дойдат ?

Пази Боже България....от ракови образувания....!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Мда, страхотна поличба! Няма що.

А по-добре ли е и България да пострада?

Къде ще отидем с тези празни джобове?

п.п. Не, че вярвам на предсказанието! :)

Добро предсказание за територията България....

Х`ам тя винаги си е била земен рай ! :)

Тези които я обитават обаче ?

Пък тези които ще дойдат ?

Пази Боже България....от ракови образувания....!

Именно.

А не, но така написано, все едно предстоят големи поводи за гордост. :D

Там е работата, че ако дойдат тия, ... може да ни стане тясно. :)

И аз си мисля така, въпреки че подобна прогноза е популярна.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Именно.

А не, но така написано, все едно предстоят големи поводи за гордост. :D

Там е работата, че ако дойдат тия, ... може да ни стане тясно. :)

И аз си мисля така, въпреки че подобна прогноза е популярна.

Може, но няма да ни натирят, защото ще имат нужда от слуги.  ;) 

Поне две трети от света е с по-празни джобове от нашите , а тъкмо те насам ще наминат......освен онези от казината...

Вече се случва - имаме си сирийци !

Не е въпрос на вярване !

За съжаление в случая !

Вече има множество факти в подкрепа на тази теза .

Тенденциите също са на лице .

Все повече става възможно и нищо чудно да се реализира в действителност .

Това за България трудно бих го нарекъл пророчество - човекът просто има реален поглед върху последните глобални събития и въз основа на тях предвижда евентуалните следствия...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.