Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой се отказва от любовта?

Featured Replies

Отказва се от любовта този,която не може

да приеме недостатъците на другия.И който си мисли,че

другия до него го обсебва,без дори да е осъзнал дали е така.

И този,който развява като знаме своята си истина за живота.

• Отговори 121
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз мисля че човек по-скоро може безусловно да обича хората, без да е необходимо да си ляга с всички тях. Това е естествено качество, когато се отнася до безусловната любов. Тя е неразграничаваща.

• Не е задължително да се показва. Показването може да е само за показ наистина. Всичко е изкуството на това, което е възможно и свободен избор. Ако човек разбере че е по смислено да обича хорат

The Phantom of the Opera ...ако някой го е гладал би казал, че се е докоснал до любовта! Гледах го вчера днес пак. Слушам музиката и оставам с усещането, че човека, когото обичам е до мен... Може би истинската любов е недоизказана! ...и с времето разбираш това.

Ако чувствата са били силни или ако любовта е била силна и единия се е отдал прекалено много и е дал прекалено много нормално е да има болка...болка от раздялата и не само ...любовта може да се превърне в омраза...

Дали може човек да преглътне даденото време, чувства, енергия, сърце, душа, и не само това...Според теб?

Според мен не може...болката си е болка...

да, болката си е болка, но не е омраза

• Автор
да, болката си е болка, но не е омраза

Да, но се превръща в омраза...ако се чувстваш предаден...

Отказва се от любовта този,която не може

да приеме недостатъците на другия.И който си мисли,че

другия до него го обсебва,без дори да е осъзнал дали е така.

И този,който развява като знаме своята си истина за живота.

Склонна съм да приема това твърдение за вярно!Защото е реално...

Който мисли, че мисли по правилния начин, точно там греши, понеже не разсъждава...А си мисли, че това, което мисли е правилно, без дори да се замисли дали мисли правилно или не!

С други думи казано: това, което аз мисля- не означава това, което ти мислиш, че аз си мисля!Всеки мисли по различен начин!

Може би истинската любов е недоизказана! ...и с времето разбираш това.

Да, и може би тя не може да се изкаже или изрази...Думите не стигат, за да бъде казана по начина по който искаме...

Има хора на които бих искала да кажа и покажа колко много ги обичам, но думите не могат да покажат това, което чувствам в реалност...

А понякога нямаме време да кажем на някой, че го обичаме и след време съжаляваме за премълчаните думи...

Който я иска трябва да може да съумее.....това е тънкото.Има само един проблем - взаимност.

Прав си...взаимност!Ако я има...ако има разбирателство всичко ще е наред дори и не винаги да е по мед и масло...

Любовта е даване... (не е чувство или чувства, защото чувствата са променлива величина)

Защо любовта не може да бъде вечна ?? Нали няма граници ?? Кой поставя граници ?? Нима чувствата в човек не са вечни ??

Много чувства в човек са вечни- чувството да обичаш по принцип- чувството да се грижиш за някого, чувствата на привързаност и така нататък. Но това не е любов-би могло да бъде обич и тя да е вечна, но не и любовта между двама души. И ще повторя още веднъж мнението си, че остават вечни само спомените за и от любовта. И за какви граници става въпрос? Можеш да си поставиш колкото си граници искаш, но никога не можеш да не ги преминеш. Любовта няма граници, това е вярно. Една любов може да стигне прекалено далеч, да те унищожи, да те докара до лудост. Това обаче не я прави вечна.

• Автор
Когато си отиде любовта остава привързаността, навика и приятелството.

Любовта не си отива...тя не свършва...Страстта и чувствата се променят...

. Една любов може да стигне прекалено далеч, да те унищожи, да те докара до лудост.

За съжаление има и такива случаи...Жив пример е моя учителка влюбена през времето, което е била студентка, мъжа до нея я напуска и тя полудява, а си е била нормална жена! sad.gif

• Автор
Аре бе.Не мисля - ако не можеш да приемеш нечии недостатъци значи изобщо не си се влюбвал.Любовта затова е и сляпа.

Не, не е сляпа любовта...Страстта е сляпа...любовта не е сляпа...

Страстта иска всичко сега и веднага...а любовта може да чака колкото е нужно...без да притиска другия...

Отказва се този, който го е страх и мисли, че не заслужава да бъде обичан.

Кой се отказва от любовта?

Аз! Е**х ви любовта, дайте ми пари!

Може да не разбирам мн от любов,но мойто мнение че страхливия този който е бил наранен веднъж се отказва също така и слабия,нз така мисля аз ако не съм прав...кажете.

И с пари ще си щастлив/а така ли ? Супер яко ще е... да задоволиш най-низшите си потребностти ... добре ,че не всички мислят така...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

..., този, който го е страх да се обвърже. :) И въпреки това, не мисля, че някой въобще се отказва от любовта...просто я възприема по друг начин (...или раздава).

Така е не се отказва просто не се бях изразил добро по горе :)

Абе то нито само с пари, нито само с любов. Нито пари без любов е хубаво, нито любов без пари. Най-добре е ако могат да се съчетаят, колкото и сложно да е съчетанието им :)

Брей, не знаех че можете да го контролирате това чувство и да се отказвате от него, когато си поискате.

Наистина май се отказва този ,който се страхува от обвързване.

А пари,любов,лошото е ,че за някои е игра на думи.

Редактирано от smirena (преглед на промените)

Какво значи да се откажеш от любовта? Нещо не разбрах?!?!

А вие нормални ли сте как можете да се откажете от любовта?Такова невероятно чувство вие се отказвате от него...

Аз! Е**х ви любовта, дайте ми пари!

Със сигурност си права...каква любов каква страст...Пари имаш ли всичко е шест

Абе то нито само с пари, нито само с любов. Нито пари без любов е хубаво, нито любов без пари. Най-добре е ако могат да се съчетаят, колкото и сложно да е съчетанието им :P

Парите са преходни-кой ще ти гарантира,че за цяла една връзка или за един 25-30 годишен брак ще сте постоянно материално задоволени?А от любовта се отказват разумните ;)

Парите са преходни-кой ще ти гарантира,че за цяла една връзка или за един 25-30 годишен брак ще сте постоянно материално задоволени?А от любовта се отказват разумните :P

Абе аз да имам парите,пък ти не ме питай.Все ще се оправя някак си.Дори и повече деца ще имам и повече жени....абе от всичко по много

Абе аз да имам парите,пък ти не ме питай.Все ще се оправя някак си.Дори и повече деца ще имам и повече жени....абе от всичко по много

По въпроса с парите съм съгласна - ако имах, нямаше да ме е страх да родя дете и то не едно - три бих имала, само да имам с КАКВО да ги гледам. Остатъка от живота си ще посветя в гледане на деца, ако имах възможност да ги отгеждам. Любовта няма нищо общо с материализма... Там където съществува едното, другото не вирее :)

Ако имам пари,едва ли ще ми е нужна любов.С пари се купува всичко,дори хубавите жени

Ако имам пари,едва ли ще ми е нужна любов.С пари се купува всичко,дори хубавите жени

Не го мислиш това,нали!?

Не го мислиш това,нали!?

Душко,днес си купиха една мацка от мен.Вече започвам да си мисля,че комерса е на първо място на 99% от случаите.

Вече и аз започвам да работя по този начин,а т.е. напред с парите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.