Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой се отказва от любовта?

Featured Replies

Мацките да,но си купи любовта на тая мацка и ела ми се обади.

• Отговори 121
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз мисля че човек по-скоро може безусловно да обича хората, без да е необходимо да си ляга с всички тях. Това е естествено качество, когато се отнася до безусловната любов. Тя е неразграничаваща.

• Не е задължително да се показва. Показването може да е само за показ наистина. Всичко е изкуството на това, което е възможно и свободен избор. Ако човек разбере че е по смислено да обича хорат

Мацките да,но си купи любовта на тая мацка и ела ми се обади.

Явно страницата вече е затворена.Ще си купя друга. :)

А бе не е точно така как си го мислиш с тия пари ма карай...замисли се малко кое е по важно?(говора и за др неща,не само любовта)

Пф пари като вестници , днеска има утре нема ... това е ... когато беднотията влезе през вратата , любовта бяга през комина - народна мъдрост . И все пак всичко си има изключенията и всеки се стреми към някое от тях :) ,дано ми е писано да съм с някоя от малкото такива :)

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Ако имам пари,едва ли ще ми е нужна любов.С пари се купува всичко,дори хубавите жени

Баси, на къде върви тоя сват?

Явно съм си сбъркала времето, когато да се родя?!

Толкова ли малко останахме тия, дето смятаме, че любовта е по-важна от парите и на нея те не й трябват. Да, парите са средство за оцеляване, ама не ми говорете, че с тях може да се купи любов...То и със секс само без любов не се живее!

Отказваме се от любовта, щото явно сме глупаваи май и аз се слагам в това число

Баси, на къде върви тоя сват?

Явно съм си сбъркала времето, когато да се родя?!

Толкова ли малко останахме тия, дето смятаме, че любовта е по-важна от парите и на нея те не й трябват. Да, парите са средство за оцеляване, ама не ми говорете, че с тях може да се купи любов...То и със секс само без любов не се живее!

Отказваме се от любовта, щото явно сме глупаваи май и аз се слагам в това число

За какво ти е любов?Без нея по-малко боли.Парите движат света,живееш си живота с някой приличен тип,имаш деца с които да се занимаваш,пък на другото майната му.

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

За какво ти е любов?Без нея по-малко боли.Парите движат света,живееш си живота с някой приличен тип,има деца с които да се занимаваш,пък на другото майната му.

Ами не знам за вас, ама явно аз съм мазохистка. Предпочитам тая сладка болка от любовта, отколкото да съм един робот. Не мога ей така да кажа "майната му"...Знам ли, някой ден може и да се науча, ама едва ли ще да е скоро

Човек се учи докато е жив.Аз започвам от сега :speak:

Не, Иво, не вярвам, че ще затвориш сърцето си съвсем. Може да се опиташ, но едва ли ще имаш 100 % резултат. Аз опитах някога, не се получи. Ти може да имаш по голям успех от мен, но дявола си няма работа...и един ден, когато най малко очакваш, току виж те връхлетяла оная хуна, наречена любов biggrin.gif

А ние с тебе Галка, определено сме объркали времето, в което да се родим :speak: Но след като така или иначе се е случило / тук Иво е много прав / ще трябва да се учим и да се нагаждаме според случая...

Ако имам пари,едва ли ще ми е нужна любов.С пари се купува всичко,дори хубавите жени

Я се замисли защо много известни личности,фрашкани с пари живеят без любов и много от тях не могат да си купят здравето,което им е необходимо.

Я се замисли защо много известни личности,фрашкани с пари живеят без любов и много от тях не могат да си купят здравето,което им е необходимо.

Щото се друсат :)

Еми значи многото пари не са добра алтернатива май?

Еми значи многото пари не са добра алтернатива май?

Това,че разполагам с пари не означава че нямам акъл в главата и ще тръгна да се друсам

Е ти така си мислиш точно като имаш пари и вече от всичко си пробвал и видял и няма как да не почнеш да се друсаш.

Е ти така си мислиш точно като имаш пари и вече от всичко си пробвал и видял и няма как да не почнеш да се друсаш.

Ти що си мислиш,че нямам,а?

Абе, Иво, тая маска дето си я надянал, не ти подхожда! :speak:

Ти не си лош човек...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Когато нямаш пари ,а имаш любов нещо ти липсва,

когато имаш пари, а любовта я няма, пак нещо липсва.

Е значи двете се допълват така ли?Любовта-парите...а нз аз все още мисля че като имаш любов парите не ти трябват sad.gif

Пари, любов... това би трябвало да са две съвсем отделни неща... Парите са от света на материалното, любовта - от света на духовното. Да, с пари можеш да си купиш хубави жени/ мъже, но не можеш да си купиш любовта им... Тогава какво общо имат парите с любовта? Нищо! Истинската любов не се нуждае от много пари, а от всеотдайност, внимание, нежност... От всичко онова, което двама влюбени могат да си дарят. Малко се отклоних от същинската тема. Не знам кой се отказва от любовта... Не само слабия, защото има много случаи, в които някой е принуден да се откаже, а тогава се иска много, много сила. Сила не само да се откажеш, но и да продължиш без човека, когото си обичал повече от всичко.

Абе аз да имам парите,пък ти не ме питай.Все ще се оправя някак си.Дори и повече деца ще имам и повече жени....абе от всичко по много

Вярно си е. И любов колкото искаш. Само си представи колко деца можеш да си позволиш да отгледаш, на колко други изоставени по домове можеш да помогнеш, колко добро можеш да свършиш.....

Дайте ни париииииииии!

Пари, любов... това би трябвало да са две съвсем отделни неща... Парите са от света на материалното, любовта - от света на духовното. Да, с пари можеш да си купиш хубави жени/ мъже, но не можеш да си купиш любовта им... Тогава какво общо имат парите с любовта? Нищо! Истинската любов не се нуждае от много пари, а от всеотдайност, внимание, нежност... От всичко онова, което двама влюбени могат да си дарят. Малко се отклоних от същинската тема. Не знам кой се отказва от любовта... Не само слабия, защото има много случаи, в които някой е принуден да се откаже, а тогава се иска много, много сила. Сила не само да се откажеш, но и да продължиш без човека, когото си обичал повече от всичко.

А защо според теб трябва да си купувам любов?

Както каза Поля,мога и обичам децата,любовта ми ще е към тях.

А защо сички сте такива материалисти?Пари,пари като чели тва е най-важното sad.gif гледайте си живота не ви трябват толко имаш ли любовта имаш сичко!

А защо според теб трябва да си купувам любов?

Както каза Поля,мога и обичам децата,любовта ми ще е към тях.

Според мен темата е не за любовта към децата, към животните и т.н., а за любовта м/у двама възрастни... Ако аз съм в грешка, извинявам се. А и любовта не е едностранно чувство нали ? Ти обичаш, но можеш ли да накараш някой да те обича ? :)

Според мен темата е не за любовта към децата, към животните и т.н., а за любовта м/у двама възрастни... Ако аз съм в грешка, извинявам се. А и любовта не е едностранно чувство нали ? Ти обичаш, но можеш ли да накараш някой да те обича ? :)

Ами всеки изразява мнение коя любов иска и коя не.А и не искам да карам никой да ме обича.Насила хубуст не става

Ами всеки изразява мнение коя любов иска и коя не.А и не искам да карам никой да ме обича. Насила хубуст не става

Анджък, дето се вика. :) И аз това имах предвид.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.