Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за избор на лаптоп

Featured Replies

Изкочиха няколко сайта с добри цени, общо взето ще е нещо от тези 1. Toshiba Satellite A210-16F 2GB HYPER NEW PRICE AMD Turion 64 X2 TL-58 (1.9GHz, 1MB Cache)/ 1+1GB/ 160GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ Mobility Radeon X2600/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11a/b/g)/ Bluetooth/ 1380лв. с ДДС 2. Toshiba Satellite A210-1AO _2GB AMD 512MB External video card new model AMD Turion 64 X2 TL-60 (2.0GHz, 1MB Cache)/ 1+1GB (DDR2-667MHz)/ 200 GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ ATI Mobility™ Radeon® HD2600 supporting HyperMemory™ technology 512 MB dedicated VRAM/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ Integrated 1.3 Megapixels Video Camera/ Express Card Slot/ Win Vista Home Premium, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor/ 2 години международна гаранция/ 2.9kg 1518лв. с ДДС 3. лаптоп Toshiba Satellite A200-1ZF _2G 2GB External video card new price Centrino® Core 2 Duo processor T5450 (1.67GHz, 2MB L2 Cache)/ 1GB+1GB (DDR2-667MHz)/ 160GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ ATI Mobility™ Radeon® HD2600 supporting HyperMemory™ technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1.023 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 2 GB system memory)/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11a/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ Integrated 1.3 Megapixels Video Camera, Integrated microphone for Voice over IP / Express Card Slot, 2 memory slots/ Win Vista Home Premium, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, SM BIOS complaint, HD Audio supporting/ 2 години международна гаранция/ 2.9kg 1530лв. с ДДС 4. Toshiba Satellite A200-1S5 2GB new model Centrino® Core 2 Duo processor T5250 (1.50GHz, 2MB L2 Cache)/ 1 + 1 GB (DDR2-667MHz)/ 120GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ ATI Mobility™ Radeon® HD2600 supporting HyperMemory™ technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1.023 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 2 GB system memory)/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11a/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ Integrated 1.3 Megapixels Video Camera, Integrated microphone for Voice over IP / Express Card Slot, 2 memory slots/ Win Vista Home Premium, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, SM BIOS complaint, HD Audio supporting/ 2 години международна гаранция/ 2.7kg 1530лв. с ДДС 5. Toshiba Satellite A200-1SJ Centrino® Core 2 Duo processor T5540 (1.67GHz, 2MB L2 Cache)/ 1+1GB (DDR2-667MHz)/ 160GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ ATI Mobility™ Radeon® HD2600 supporting HyperMemory™ technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1.023 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 2 GB system memory)/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11a/b/g/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ Integrated 1.3 Megapixels Video Camera/ Express Card Slot/ Win Vista Home Premium, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor/ 2 години международна гаранция/ 2.7kg 1530лв. с ДДС 6. Toshiba Satellite A200-1S9 new model External video card Intel Pentium Dual-Core Processor T2330 (1.6GHz, 1MB L2cache)/ 2GB 2x1GB (DDR2-667MHz)/ 160GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ ATI Mobility™ Radeon® HD2600 supporting HyperMemory™ technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1.023 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 2 GB system memory)/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11a/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ Integrated 1.3 Megapixels Video Camera, Integrated microphone for Voice over IP / Express Card Slot, 2 memory slots/ Win Vista Home Premium, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, SM BIOS complaint, HD Audio supporting/ 2 години международна гаранция/ 2.9kg 1530лв. с ДДС 7. Toshiba Satellite A200-23K Intel Centrino Duo, Intel Core 2 Duo processor T5450 (1.67GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz) памет: 1024MB DDR2 667MHz твърд диск: 160GB, SATA 5400rpm оптични устройства: DVD Super Multi DL звукова карта: HD Audio supporting мрежова карта: 10/100 Ethernet, Wireless Lan 802.11a/b/g видео карта: ATI Mobility Radeon HD2600 supporting HyperMemory technology, 512 MB dedicated VRAM (up to 1.023 MB total available graphics memory using HyperMemory technology with 2 GB system memory) дисплей: 15.4" TFT WXGA TruBrite 1280x800 детайли: Bluetooth, 5-in-1 Bridge Media slot (SD Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMedia Card, xD-Picture Card), TV-out, IEEE 1394, 4x USB 2.0, 1.3MP Camera, Integrated microphone, Express Card Slot операционна система: Windows Vista Home Premium батерия: Li-Ion Battery тегло: 2.7 kg 1596лв. с ДДС 8. Toshiba Satellite A210-1AP 2GB AMD External video card 512 MB AMD Turion 64 X2 TL-62 (2.1GHz, 1MB Cache)/ 1+1GB (DDR2-667MHz)/ 250 GB SATA (5400rpm)/ 15.4" WXGA TruBrite (1280x800)/ DVD Super Multi drive DL/ ATI Mobility™ Radeon® HD2600 supporting HyperMemory™ technology 512 MB dedicated VRAM/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ Integrated 1.3 Megapixels Video Camera/ Express Card Slot/ Win Vista Home Premium, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor/ 2 години международна гаранция/ 2.9kg 1608лв. с ДДС Някой ако вижда нещо нередно по тези лаптопи да казва, също някой да се изкаже кой си струва най много, по тези спецификации нещо не мога да се усетя ако на някой от лаптопите им липсва нещо.

Редактирано от Pa4iko (преглед на промените)

• Отговори 628
  • Прегледи 111,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лаптопа е достатъчн за интернет, офис приложения и ХД на 720 точки. При евентуален проблем всички Дел машини ходят в около два сервиза в София. Въпроса е кой колко бързо и на каква цена ще извърши упр

• Какво значи не харасвам тази или онази марка.Ами че ASUS са едни от най надеждните лаптопи бе.Няма харесвам не харесвам това не е дреха че да ти харесва-при лаптопите има добри и не толкова добри моде

• Статистика - верен сбор цифри от неверни данни. Знаем ги тия "независими" проучвания колко са точни, пък и дори да има нещо вярно изследването е старо и вече неактуално и надали са изследвали точно оп

Публикувани изображения

Да, аз процесора го фиксирах веднага на ГБ-та, че е коравичък Публикувано изображение Паметта не е проблем да се добави/смени но трябва да се ходи на общия сличай на 64 битова ОС. Аз лично при близки условия бих предпочил Дел-а, инсталирал съм и съм преинсталирал ГБ лаптопи, не са лоши машинки. Избора си е твой а за батерията отново предпочитанията ми са за тази на Дел-а, не зная колко е важна в случая а може и допълнителна външна да се вземе ?

Сега си мисля до колко ли е важна батерията за мен...но нз,2.5 часа ми се виждат твърде малко,но пък и разлика от 2.5 до 2.1Гхз,от 6 до 3МБ кеш ми се вижда сериозна.А какво представлява тая допълнителна батерия Публикувано изображение не съм мн запознат с тия неща :)

П.С. Мисля да ползвам XP

Редактирано от justdoit89 (преглед на промените)

Мисля, че с оглед на изпозвания софтуер и среда за работа трябва сам да си дадеш отговор дали да е Ейпъл базирана или Уин система. искам само да те подсетя към нещо по-скъпо но много важно за работата ти - размера на екрана и точиците по него Публикувано изображение - ако имаш тази възможност да се понапънеш още малко финансово, това е най-доброто, което можеш да вземеш - 18.4" Ейсър ;)

Този наистина е много добър. Даже страхотен. Знаеш ли до кога е в промоция? :angry:

Ако има нещо по-добро от това на тази цена пишете.(едва ли :P )

П.С. Имам възможност да го поръчам от САЩ.

Благодаря!

Edit// Забравих да кажа какво искам да има лаптопа.

Трябва да има 4гб рам, най-малко 2GHz C2D процесор, мин. 320GB хард и една хубава видео карта. :)

Редактирано от perer (преглед на промените)

Направих избора си и взех ASUS G1S Изглежда отлична машинка. Искам само да запитам къде мога да намеря драйвери за ХР, щото е с Vista Home?

Направих избора си и взех ASUS G1S

Изглежда отлична машинка.

Искам само да запитам къде мога да намеря драйвери за ХР,

щото е с Vista Home?

Пробвай от сайта на братята германци - цък - това е линк за пълно СД с драйвери а на предната страничка ги има и поединично. Първо прочети форума на Ейсус за този модел - цък - става дума за САТА драйвера и прословутия проблем с бутирането на инсталационното СД. Прегледай и нашия форум за решение на това проблемче. Има и доста линкчета там за драйвери за този модел, може и само от тук да си ги изтеглиш. За мен е по-важно за начало да сложиш успешно ХП-то, после е доста по-лесно да се намери някой липсваш драйвер ;)

Този наистина е много добър. Даже страхотен. Знаеш ли до кога е в промоция? :angry:

Ако има нещо по-добро от това на тази цена пишете.(едва ли :angry: )

П.С. Имам възможност да го поръчам от САЩ.

Благодаря!

Edit// Забравих да кажа какво искам да има лаптопа.

Трябва да има 4гб рам, най-малко 2GHz C2D процесор, мин. 320GB хард и една хубава видео карта. :angry:

Здравей perer,

Не зная до кога е промоцията, звънни им един телефон и ще стане ясно. Купувал съм от тях и съм с отлични впечатления :P Това май беше в леко нарушение на правилата. От щатите можеш да го вземеш на доста по-ниска цена. Според мен машинката отговаря на изискванията като процесор и памет ? Видео-то не е баш връх на сладоледа но на 17" им модели и то под виста с тая картичка се играят доста прилично почти всички игрички Публикувано изображение Не мога да се въздържа със спама и да добавя и нещо, което няма голямо значение в случая и то е, че звукът е много добър Публикувано изображение

Здравейте!

Най-вероятно ще отида до офиса им и ще ги питам. Училището ми е на близо и така.

Аз не играя много игри и не ми трябва кой знае колко мощна видео карта, но в сравнение с тази на PC-то ми ще е върха. ;)Публикувано изображение

За звукът не се и съмнявам. Публикувано изображение:angry: :angry:

Относно това за САЩ. Някой може ли да ми даде линк към американски сайт (онлан магазин), в който го има този лаптоп?

Благодаря!

Edit// Сега се по разтърсих из нета за този лаптоп в щатите. Там също струва около 2500 $, но е с по-добри параметри. Там ти го дават с процесор на 2,6 Ghz, и видео карта NVIDIA GeForce 9650M GS, което е много по-добре от това, което се предлага тук, но не знам кога ще събера толкова пари. Публикувано изображение

Edit2// В Jar Copmuters както винаги е най-евтино. :angry: Там цените са почти като в САЩ.

Да ви питам. Има ли голяма разлика межде C2D на 2 GHz, на 2,4GHz и на 2,6GHz. Има ли голяма разлика в производителността?

Редактирано от perer (преглед на промените)

Аз си харесах едно лаптопче, на скромна цена само за офис работа, или малко видео обработка и нещо от сорта, TOSHIBA. Но като се замислих... Ще вървят ли добре на него HDTV? И колко процесор е нужен за доброто им възпроизвеждане? :speak: НЕ ИГРАЯ ИГРИ.

Някой може ли да ми каже за видео картата Intel® GMA X3100, каква е честотата на процесора, защото видях в Wikipedia, че е мобилната версия на Intel® GMA X3000 само, че не разбрах колко точно MHz е.

GMA X3100

The GMA X3100 is the mobile version of the GMA X3000 used in the Intel GL960 and GM965 chipsets. The X3100 supports hardware transform and lighting, up to 128 programmable shader units, and up to 384 MB memory. Its display cores can run up to 333 MHz on GM965 and 320 MHz on GL960. Its render cores can run up to 500 MHz on GM965 and 400 MHz on GL960. The X3100 display unit includes a 300 MHz RAMDAC, two 25-112 MHz LVDS transmitters, 2 DVO encoders, and a TV encoder. In addition, the product can support DirectX 10.

Да ви питам. Има ли голяма разлика межде C2D на 2 GHz, на 2,4GHz и на 2,6GHz. Има ли голяма разлика в производителността?

Здравей perer,

Не следя темата и затова с една седмица закъснение отговарям. Има малка разлика между тези процесори и затова определяща е разликата в цената. Ако е повече от 150 долара за 2,6 спрямо 2.0 по-добре да е базовия модел с 2.0 МХц. Според мен не си заслужава по-голяма сума. За мен най-важната част на един компютър е монитора... :speak: А и с 2.0 Гхц си работи отлично с фотошопа.

rqc3r,

с тази видео карта и процесор HD филмите на 720 точки лекичко "прехълцват". Т.е. могат да се гледат но със съвсем лек компромис в качеството. Но на фул дефинишън тази машинка издиша и сечат до ниво да не могат да се гледат или звука да изостава или дори да липсва.... Прецени си сам.

Като един минимум като цена мога да ти предложа ето този - Ейсус като не е важно, че е Ейсус а фактът, че трябва да има поне 3450/3470 или подобна външна видео карта и поне процесор на 1.7 Мхц. На тази основа можеш да потърсиш най-евтиния модел и марка, които ти пасват по джоба и на сърцето Публикувано изображение

Ще вървят ли добре на него HDTV? И колко процесор е нужен за доброто им възпроизвеждане? :speak:

Да. Всеки съвременен двуядрен процесор е напълно достатъчен за нормално възпроизвеждане на HD Video.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphic...100.2176.0.html

Core Speed -500 MHz

Макар че едва ли има някакво значени на колко точно работи.

Добавено:

kmvasilev, не е възможно да "прехълцват" 720 филмите на такава машина - явно омазани/неподходящи кодеци и плейър.

btw, този Азъс който си предложил е със SiS чипсет- аз не бих го взел. Преди няколко дни се занимавах е един такъв и ми направи лошо впечатление, че много загрява в областта на тачпада и тоз без да е натоварен сериозно.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Да. Всеки съвременен двуядрен процесор е напълно достатъчен за нормално възпроизвеждане на HD Video.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphic...100.2176.0.html

Макар че едва ли има някакво значени на колко точно работи.

Добавено:

kmvasilev, не е възможно да "прехълцват" 720 филмите на такава машина - явно омазани/неподходящи кодеци и плейър.

btw, този Азъс който си предложил е със SiS чипсет- аз не бих го взел. Преди няколко дни се занимавах е един такъв и ми направи лошо впечатление, че много загрява в областта на тачпада и тоз без да е натоварен сериозно.

Аз съм съгласен с kmvasilev. Картата е слаба за HD, а специално този процесор не е толкова добър, за да се справи сам с натоварването.

Здравейте търся лаптоп за около 1500-1700лв. По принцип търся машина с intel+nvidia.(има и една малка подробност wlan a/b/g/n-draft). Намерих един Acer Aspire 5920G LX.AN40X.922, но се предлага с ОС което не ми допада. Ще може ли да ми предложите лаптоп със същите параметри за тези пари без ОС? Мерси Предварително.

Здравейте на всички :) Дойде време и аз да си взема един лаптоп и мисля да използвам ниския курс на долара :P Затова пиша тук, защото знам, че имате понятие от компютри. Насочил съм се към Dell XPS M1730 и Alienware m15x. Лаптопът ще се използва предимно за геймене, гледане на HD филми и работа с PhotoShop. Насочил съм се към двуядрен процесор на 2.5ghz~2.6ghz, 2~4gb RAM и може би 2x nVidia Go 8700M GT (2x256MB в SLI) или една nVidia Go 8800M GTX. Насочих се към Dell и Alienware предимно заради големите гаранции и самото име (Dell - до 4 години гаранция) :P Лаптопът ще бъде закупен от САЩ с помощта на приятел. Системата ще бъде с Windows Vista. Бихте ли одобрили моя избор за избора на Dell и Alienware или бихте ми дали и други изгодни предложения на разумна цена. Бюджет: между 4000 и 6000лв. :P

Редактирано от adrenal1n (преглед на промените)

Здравейте на всички :huh:

Дойде време и аз да си взема един лаптоп и мисля да използвам ниския курс на долара ;) Затова пиша тук, защото знам, че имате понятие от компютри.

Насочил съм се към Dell XPS M1730 и Alienware m15x. Лаптопът ще се използва предимно за геймене, гледане на HD филми и работа с PhotoShop. Насочил съм се към двуядрен процесор на 2.5ghz~2.6ghz, 2~4gb RAM и може би 2x nVidia Go 8700M GT (2x256MB в SLI) или една nVidia Go 8800M GTX. Насочих се към Dell и Alienware предимно заради големите гаранции и самото име (Dell - до 4 години гаранция) ;) Лаптопът ще бъде закупен от САЩ с помощта на приятел.

Системата ще бъде с Windows Vista.

Бихте ли одобрили моя избор за избора на Dell и Alienware или бихте ми дали и други изгодни предложения на разумна цена.

Бюджет: между 4000 и 6000лв. ;)

Сигурен ли си, че точно лаптоп е разумния избор в такъв случай? Такава машина е голяма и тежка(е не колкото PC) и яде батериите много бързо, а и не знам до колко важи гаранцията извън САЩ. A това не ти ли харесва?

Настолен имам и не искам да го сменям ;) Върши ми перфектна работа. А колкото до Тошибата, да, харесва ми :)

Бихте ли одобрили моя избор за избора на Dell и Alienware или бихте ми дали и други изгодни предложения на разумна цена.

Бюджет: между 4000 и 6000лв. ;)

Здравей,

С оглед на високата цена се налага да се закупи със заявка през конфигуратора на Дел - цък :) Или да се купи базовият модел, показан на сайта. С оглед на гаранцията все пак трябва да се мине през заявка от сайта им за да е поне 3 години и т.н.

Това май е най-скъпата им модификация с 8800ГТХ, избираш си опционалните надстройки до желанат сума и - готово. Мисля, че това е от най-доброто, което може да се купи за тези пари. Като марка - Дел и като качество. Стартовата цена е 2199 долара и сайта е много добре направен за оптимален избор на добавените компоненти и тяното следене в прозорчето в дясно горе. Успехи ;)

На това съм се спрял засега :)

My Components

SYSTEM COLOR Crimson Red

PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB/6MB cache)

OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Ultimate Bonus

MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz

HARD DRIVE Speed: 200GB SATA Hard Drive (7200RPM) Free Fall Sensor

INTERNAL OPTICAL DRIVE CD / DVD Burner (DVD+/-RW Drive)

VIDEO CARD NVIDIA®SLI™Dual GeForce®8700MGT with 512MB GDDR3 Memory

WIRELESS CARDS Intel® PRO/Wireless 4965a/g/n Mini Card

BATTERY OPTIONS 85 WHr Lithium Ion Battery (9-cell)

SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0

CABLES AND ACCESSORIES Multimedia Cable Kit

My Software & Accessories

PRODUCTIVITY SOFTWARE Microsoft Works

GAMING ACCESSORIES SteelSeries Ikari Laser Gaming Mouse

COLOR COORDINATED STORAGE Green - 8 GB DataTraveler 110 USB Flash Drive

CARRYING CASES Dell XPS Notebook Backpack

My Service

WARRANTY AND SERVICE Get $70 Dell Gift Card with 4Yr In-Home Service, Parts + Labor- Next Day

ACCIDENT AND THEFT PROTECTION Add Accidental Damage and LoJack Theft Protection to 4Yr Warr.

DATASAFE ONLINE BACKUP Included 3 GB DataSafe Online Backup for 1Yr

MY PC TUNEUP 1 Year Automated PC Tune Up

ENVIRONMENTAL OPTIONS Recycling Kit and Plant a Tree for Me

ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM

LCD PANEL 17 inch UltraSharp TrueLife Wide-screen WUXGA

Physics Game Accelerator AGEIA PhysX™ 100M Processor

Labels Windows XP™

GAMING LCD Logitech® GamePanel Display

Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 8.1

Processor Branding Intel Centrino Core Duo Processor

Редактирано от adrenal1n (преглед на промените)

По-добре конфигурирай с по-голям хард, макар и на 5400 оборота. Този на 7200 освен, че грее повече реално не се усеща никаква разлика в скоростта. Видеото също е по-добре да е една 8800GTX отколкото 8700SLI. Edit: Конфигурирах набързо едно лаптопче на сайта на Dell и ето какво се получи: Mисля, че се вписва в бюджета ти.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

А какво бихте казали за Sony Vaio? :baby:

Правят едни от най-хубавите и качествени лаптопи! Само хубави неща за Вайо, с изключение на едно: нямат поддръжка в нашата мила родина!

Моля препоръчайте ми лаптоп в ценовата гама 1600 - 1700лв. Единственото ми условие е той да бъде с марката

FujitsuSiemens. Благодаря ви предварително.

Моля препоръчайте ми лаптоп в ценовата гама 1600 - 1700лв. Единственото ми условие е той да бъде с марката

FujitsuSiemens. Благодаря ви предварително.

С оглед на единствените две условия в случая препоръчвам този, леко под едното условие, идеален за офис, интернет, ХД филмчета и леки игрички, за остатъка до условието - една чанта и лека почерпка за новата играчка :speak:

С оглед на единствените две условия в случая препоръчвам този, леко под едното условие, идеален за офис, интернет, ХД филмчета и леки игрички, за остатъка до условието - една чанта и лека почерпка за новата играчка :speak:

Благодаря ти. Това предложение за цената, която е дадена ми хареса. Очаквам мнението на още някой и накрая да се решавам и да го поръчвам ...

Ще има ли значително различие в производителността на NVIDIA Quadro FX 3600M 512MB и NVIDIA 8800M GTX 512MB?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.