Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На колко загубихте девствеността си?

Featured Replies

Нормално е. Щом си имаш приятелка, заговорете вече на тая тема. Ако ли не - к***ата си е к***а, отпушва "западняци" всекакви (това не е обида, шега) Аз всеки месец си ходя. Какво друго искаш да ти се предложи...това е положението. Ползвай презерватив и...късмет!

Kaк ще реагира тя ли..на какво ниво сте? Целувки, прегръдки, или всичко при вас е просто формално? То си става постепенно и накрая се стига до секс.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

• Отговори 124
  • Прегледи 49,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• chichomitko
    chichomitko

Колкото по-рано,толкова по-добре.Друг е въпроса,че известно време няма да знаеш какво точно правиш. Или в този ред на мисли,колкото по-рано почнеш,толкова по-рано ще разбереш

• Моето лично мнение което важи и за моя избор в живота е че всеки трябва добре да прецени желанията си към човека с който е и ако наистина желае той/тя да бъде този човек да го направи. Важното е един

• А това дали и тя е девствена, защо никой не го интересува? Явно предполагаме понеже не говорите и тя не си го иска че и тя е но.... Вземи я покани няколко пъти в вас...да види обстановката каква е, щ

Kaк ще реагира тя ли..на какво ниво сте? Целувки, прегръдки, или всичко при вас е просто формално? То си става постепенно и накрая се стига до секс.

Еми целувки прегръдки натискания всичко си е нормално просто винаги сме некаде по кафетата или на диско ии не имало възможност за да стане докрай работата

Ами намерете теренче де

:)

Каниш я вкъщи с предлог, че ще гледате филм... Отивате на купон в някой приятел и там... Варианти - много, само от теб зависи по-нататък. Успех! :)

Каниш я вкъщи с предлог, че ще гледате филм... Отивате на купон в някой приятел и там... Варианти - много, само от теб зависи по-нататък. Успех! :)

Това с купона в някой приятел не е хич добра идея-слушай какво ти казвам

Там джъчкано от народ,и всеки гледа как да ползва спалнята,мда

:)

Е че нормално е все още. Не губи кураж , няма да е лошо и да кривнеш малко по курви поне да ти върви стажа, ама гледай да не те хванат в крачка.

Аз лично постоянно ходя и някоя като ми вдигни нервите и все се заричам повече по курви Не, ама бързо ми минава.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

А това дали и тя е девствена, защо никой не го интересува? Явно предполагаме понеже не говорите и тя не си го иска че и тя е но....

Вземи я покани няколко пъти в вас...да види обстановката каква е, що е - само като си.....напреднал потребител става номера забарсваш я, караш я в вас и айде...А й закаде си се запритеснявал не знам, само на 17 си. Това да правиш секс с някоя, някаде заради секса и то да ти е за първи път определено е лоша идея.Това от канали като ХХL не може да се сравни с погледа на приятелката ти докато се разхвърляте и почвате първия път...смут, неуспех, смях...и след това яко похот...

Еми това са мойте мисли по въпроса.Успех и се пази каквото и да избереш...

Всичко ще стане от само себе си-не пришпорвай момичето. cool.gif

Е добре бе приятел,това че на 17 си девствен е напълно нормално,не гледай сегашните тинейджъри дето на по 14 са се ч*кали вече.Кажи й че се чудиш дали е връзката ви да мине на друго ниво.Не я карай насила.Загатни го и поговорете и така :bye1: Късмет :bye1:

Ами мой човек, предизвика усмивката ми и ме развесели :bye1: Разбира се, че е нормално да си девствен на тая възраст. Още повече, че както сам се определяш - си "хубаво момче" Поне заради самочувствието си не бива да се притесняваш. Виж, ако се смяташе за "грозно момче", тогава щеше да е хубаво да пришпориш нещата. Хубаво е, че си го признаваш, макар и анонимно. По-лошо е да лъжеш другите, а оттам и себе си, че не си девствен.

А секса може да дойде от самосебе си. Достатъчна е една целувка на подходящо местенце. Ако и тя го желае, ще го разбереш :bye1:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Време е да и покажеш на мойсеи жезала, да е качиш на черешата на удоволствията. Ако нямате терен изчай да се стопли стария храст (базикам се) има хотелчета купони. Това си е напълно нормално. С тебе сме :)

Редактирано от darkl0v3r (преглед на промените)

Тази тема ми се струва банална.Сексът затвърждава чувстава между двама души.Човек започва да се интересува от другия пол на около 14-15 г. възраст.В тези години сексът си е чисто ч*кане.На твойта възраст е нормално да се почне полов живот с едно момиче и с течение на годините ако сте още заедно да затвърдите връзката си.И още нещо-сексът е и отговорност.Казвам го от опит....

Тази тема ми се струва банална.Сексът затвърждава чувстава между двама души.Човек започва да се интересува от другия пол на около 14-15 г. възраст.В тези години сексът си е чисто ч*кане.На твойта възраст е нормално да се почне полов живот с едно момиче и с течение на годините ако сте още заедно да затвърдите връзката си.И още нещо-сексът е и отговорност.Казвам го от опит....

Бързо си сколасал значи :angry: Аз почнах да се интересувам от другия пол на 5 годинки biggrin.gif

Разбирасе, че е нормално да си девствен на 17. Особено ако знаеш истинския смисъл на секса си е напълно нормално. Не гледаи сегашната развратна или изератена младеж, която вече по на 12-14 вече са правили... Хммм, а какво са правили? Дали изобщо си имат и идея какво правят е съвсем друга тема. Според мен ако обичаш много приятелката си започнете да си говорите на тази тема постепенно за да разбереш мнението и по въпроса, ако тя неиска по-добре не я насилвай, ще стане по-лошо. Идеите за секс по купони, дискотеки у приятели и всякакви тем подобни са възможно най-лошите особено за първи път и особено с сериозна приятелка. Най-добре разбери отношението и към секса, като я попиташ направо, само ако сте на достатъчно високо ниво в отношенията си и си говорите на всякакви теми, ако не сте се опитай да го разбереш по някакъв друг начин. Успех!!! :angry:

Здравейте на всички искам да ви попитам нормално ли е на 17 години да си девствен още ?!

Ти па за кво си се закахърил.

Що ти е да бързаш и за къде бързаш?

На девойчета им трябват един куп чувства за да се успокоят че не ги търсиш само заради това. Наблягай яко на чувствата, стани луд по нея и тя ще ти подскаже когато е време. Тя ще реши не ти!!! Така че умилквай й се там, гушкай я и бери по-често цветя от където намериш за нея.

пич - аз съм на 37 и си останах девствен - други проблеми идват и не мислиш за това - живота е свиреп и не прощава слабост и грешки - ако униеш и се затвориш ставаш жив труп - зависи каква ти е обстановката в живота ..де - стегай се и така....

пич - аз съм на 37 и си останах девствен - други проблеми идват и не мислиш за това - живота е свиреп и не прощава слабост и грешки - ако униеш и се затвориш ставаш жив труп - зависи каква ти е обстановката в живота ..де - стегай се и така....

;) Не плаши момчето :cheers: Отлично знаеш, че той е "красив', следователно няма да остане девствен на трийсет и... Колкото и да търсиш смисъла на живота разбираш, че след всяка пропиляна година той се променя :cheers: Накрая не ти пука много, че ще ритнеш камбаната. И да не си девствен, карят не е много различен - около два метра под земята и грубо 2 квадрата и 4 кубика.

Това шега ли е !!! Аз ако не са жените воопще не виждам смисъл на живота си . Таковаш не таковаш на оная работа и минава времето. На 17 е все още в нормите ама на 37 определено не.

Това шега ли е !!! Аз ако не са жените воопще не виждам смисъл на живота си . Таковаш не таковаш на оная работа и минава времето. На 17 е все още в нормите ама на 37 определено не.

Така е. Сфирката брои ли се за загубване на девствеността или не? Ние на 37 да си държиме бутилката за дръжката. Интересно, като станеш на 47, дали така ще мислиш. Абе това, че човек е девствен на 37, не го прави по-малко човек от теб и мен! А може би го прави повече човек! Истината е, че за тия години не се влияеш от женската подлост, глупост и каквото се сетите. Значи Човек си е чист и неопетнен - такъв, какъвто е Създаден!!!!!

ПП: И за да съм точен, на мен са ми правили само сфирка. Така и не можа да ми стане за другата работа ( то и за сфирката не стана де)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

абе нее баш така - това си е комплекс и избиваш с ръкоделие извън всяка норма и ако си здрав предимно за това мислиш - после идва първия цистит щото все с ръка в гащите все ще си бръкнеш в задника и си барнеш патката - болките от заразата са неописуеми........а за красив и аз не бех грозен но това не ми попречи да се комплексирам от беднотията си и да отказвам запознанства - безумие нали....

Няма страшно мъжки.Само гледай да не оцапате нещата че понякога пушката гърми когато си поиска.И не се престаравай,просто го вк...й.Успех.

Бях гледал един филм - The 40 Year Old Virgin (40-годишният Девственик). Не знаех че реално е възможно това де, POOLO имаш още 3 години не се притеснявай, след това вече.

suckaforlove,

Аз съм на 18 (станах преди седмица) и не съм девствен. По коментарите по горе разбирам, че съм развратник.

Така че не се притеснявай нормално е. За протокола, на 17 бях когато го направих за първи и не последен път. :bedtime2:

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Не смятам ,че трябва да се чувства непълноценен,че е девствен.

Когато е готов ,това ще стане ,но не на всяка цена.

Един приятел е на 28 и е девстевен и да ви кажа мацките му налитат като пчели на мед, ама той не се дава :huh:

Така че споко - колкото повече удържаш - толкова повече те искат .. biggrin.gif

И не се престаравай,просто го вк...й.Успех.

ohmy.gif

Само вкарване ви е на вас у главите май

biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.