Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Algor/Censored!

Featured Replies

преди 22 часа, Madonna написа:

И дойде време да ти пожелая отново Честит рожден ден, любими мой Алекс! :emoji_smiley-07::emoji_objects-17:

Бъди много, много здрав, за да имаш сили да се бориш за мечтите си! Бъди заобиколен от любими хора и верни приятели, с които да споделяш успехите и хубавите мигове! Не прекланяй глава пред малките поражения и несправедливостите, с които се сблъскваш! Не спирай да се усмихваш и да помагаш на всички, защото това те прави истински щастлив! Обичай все така силно и безусловно!

Обичам те! :emoji_smiley-08::emoji_smiley-08::emoji_smiley-08:

c5db7d99ca9a119b3497d914a2fc6a95.gif

Няма как да не те обичам силно и безусловно, ама ти това го знаеш.  389049bd00066dcc19aaea8d363c2d8b.gif

преди 22 часа, shefkata написа:

Честит рожден ден, батко :*

Бъди здрав, преди всичко.

Късмет във всяко едно начинание и много обич ти пожелавам.

Наздраве :cheers:

Благодаря ти!
И вие да сте здрави, че да вървим заедно напред :*

преди 21 часа, BMW Маниак написа:

Жив и здрав най вече !

Амин!
На това стъпвам, за да боря всичко останало.
Мерси, братле! 

преди 7 часа, Лин написа:

Преди една година ти казах да си пожелаеш нещо. Искрено се надявам да се е сбъднало. Пожелавам на теб и на всички любими хора, които изпълват живота ти, много здраве, много мечти ,които да превръщаш в реалност и сили за всичко, което ти поднася живота :) Честит рожден ден :) 

Пожелай си нещо!

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a87412dfbb9c8ee0532d9870e90c1052e679b.jpg

Пашата обича смелите, знаеш...
А това, че се сбъдна това, което си пожелах е заслуга на мотивиращия толкова, колкото е заслуга и на мотивирания.
От теб мотивацията, а от мен усилията и желанието за поредното слъднато желание.
Е!
И да бъде!

Благодаря ти! :*

преди 7 часа, ExaFlop написа:

Стана леко на патерица, но както се казва - да те забрави злото. Сега видях, че си прастнАл.

Жив, здрав, успешен и щастлив!

А бе и аз чух, че съм порастнал, ама в огледалото виждам все същия г...тоест красив, умен, интеригентен и неповторимо чаровен пич. :blink:

Благодаря и не теб!
Жив и здрав и ти да си!

Благодаря и не тези, които ми се обадиха лично, а и на тези, които успях да видя лично в поредния ми напрегнат работен ден.
Бъдете здрави и щастливи и вие, приятели, защото нищо на този свят не се получава без вас! :cheers:

пп. Да не забравя да благодаря и на тези, които не ми се обадиха и не писаха в темата.
Спестихме минутка лицемерие, което оценявам подобаващо и се надявам така да продължава и занапред :wink12:

• Отговори 257
  • Прегледи 80,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Приятели, ще ми позволите да цитирам един жив класик с думите му отпреди 7 години:       Благодаря на всички телефонисти, СМС-исти и списватели за това, че в този забързан делник отделихте минутк

• Madonna - на теб каквото и да напиша ще е малко. Просто без теб до сега да съм душевен и физически мъртвец, а щом си до мен и ме обичаш, другото остава на заден план. Обичам те и ти благодаря и тук!

• Честит рожден ден, любов моя! Бъди най-вече здрав и силен, за да имаш сили безотказно и смело да следваш мечтите си! Бъди все така добросърдечен и щедър към хората, към които си струва; все така гри

Публикувани изображения

Аз съвсем на патерица.

Честит рожден ден, нека нещата се случват по най добрият начин за теб!:emoji_objects-17:

преди 1 час, Nemeria написа:

Аз съвсем на патерица.

Честит рожден ден, нека нещата се случват по най добрият начин за теб!:emoji_objects-17:

Да докуцукам и аз на патеричка да кажа едно сърдечно благодаря!
Обещавам да помагам на нещата да се случват по най-добрия начин, ама разчитам и ти да помагаш. e0b53d286769a33b59743153a544038f.gif

Редактирано от algor (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Честит рожден ден!

Пожелавам ти , всичко това, което  съм ти пожелавала до сега. В пъти повече. Ако може още и още , и повече.

Бъди здрав! Това ти го желая от сърце (другото от душа)

пожелания-за-рожден-ден-1-e1452158448281.jpg

Редактирано от Лин (преглед на промените)

Я-а-а-а ... :cantbelieve:

И ти ли... Саше, и ти ли... порастна? Докога бе, а спри се най-накрая.

Пожелавам ти ... всичко което си си пожелал - да ти се сбъдва. И то максимално бързо!

на 18.02.2016 г. в 4:15, BMW Маниак написа:

Жив и здрав най вече !

Честит Рожден Ден!
Жив и здрав!

Честит Рожден Ден!

Жив и здрав!

Малко късно, но от сърце.

Благодаря от сърце, момчета и момичета, че си направихте труда да уважите скромната ми персона!
Здравето, любовта и успеха нека са и ваши неизменни спътници и да вървим заедно напред default_cheers.gif

• 11 месеца по-късно...

Честит рожден ден, любими мой :emoji_smiley-07:! Бъди ни много здрав и щастлив, все така грижовен и любящ, забавен и целеустремен, неуморим в желанието си да помагаш! Достатъчно да е всичко, което ти носи хармония, спокойствие и вдъхновение! I-Love-You-paper.gif

Айде три букви и от мен.
Много здраве, късмет и успехи навсякъде и във всичко.
И след 50-ина години пак да ти го пожелая.

Жив и здрав!

И след сто години да дойдеш да пием по една ракия!:min01:

Честито! Да изстискаш този ден до последния хубав момент, а черните дни с лекота да ги избягваш. :)

айди, едно пожелание и от мен
оня, квадратния паралелепипед, да тий здрав за ногу години
:clown:

Честит рожден ден на Алгор от мен. Сърдечни пожелания за всичко най-добро.

Za Algor 2.jpg

Za Algor 3 2.jpg

Честит рожден ден, Саше!

От мен само здраве и щастие!

От сърце!

Момчета и момичета, с благодарност за вниманието ви към скромната ми персона и с уверението, че направихте моят ден специален и благословен!
Благодаря ви, бъдете здрави вие, вашите семейства и хората, които обичате и наздраве! 

default_cheers.gif

преди 8 часа, Madonna написа:

Честит рожден ден, любими мой :emoji_smiley-07:! Бъди ни много здрав и щастлив, все така грижовен и любящ, забавен и целеустремен, неуморим в желанието си да помагаш! Достатъчно да е всичко, което ти носи хармония, спокойствие и вдъхновение! 

Еххххххх, my love...
Хармонията, спокойствието и вдъхновението получавам най-вече от прекрасното ми семейство, начело с теб и знаеш, че няма как да не те обичам, докато смъртта ни раздели! 

54bc7eac12822cd980252b0da1573334.gif

Честит рожден и от мен,жив и здрав!

Ще се повторя, потретя и дано до стотен път го докарам- Здраве! За останалото съм сигурна, че се грижат любимите  ти хора :)

И айде вади почерпката вече. Цял ден чакам :blowoutcandles::bday6::bday3::drunk:

9268746H.jpg

• 11 месеца по-късно...

Честит рожден ден, любими мой! :inlove1: Жив и здрав бъди, все така силен, добър и любящ. От всичко да си имаш! Глътка романтика, птича песен на прозореца, напъпила надежда! Да те среща и настига само онова, което си си пожелал.

Обичам те! :*

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.