Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Algor/Censored!

Featured Replies

ЧРД и от мен ! :P

• Отговори 257
  • Прегледи 80,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Приятели, ще ми позволите да цитирам един жив класик с думите му отпреди 7 години:       Благодаря на всички телефонисти, СМС-исти и списватели за това, че в този забързан делник отделихте минутк

• Madonna - на теб каквото и да напиша ще е малко. Просто без теб до сега да съм душевен и физически мъртвец, а щом си до мен и ме обичаш, другото остава на заден план. Обичам те и ти благодаря и тук!

• Честит рожден ден, любов моя! Бъди най-вече здрав и силен, за да имаш сили безотказно и смело да следваш мечтите си! Бъди все така добросърдечен и щедър към хората, към които си струва; все така гри

Публикувани изображения

Честит Рожден Ден! Наздраве :lol6:

Честит празник! Желаят ти много здраве, щастие, любов и късмет. Да имаш всичко от което се нуждаеш и почти всичко което си пожелаеш. И това което не успеш да постигнеш сам - да го получиш като подарък.

Честит празник, бъде здрав и все така забавен и обичан! Наздраве! Пожелавам ти само приятни емоции и хубави подаръци!

Публикувано изображение

Честито и от мен! Дет се вика - таз година рожден ден,догодина - пак! Публикувано изображение

И няма страшно - животът започва на 65... Публикувано изображение

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Успех във всичко с което се захванеш.

Късмет във всичко, което не зависи от теб.

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

:wors: :wors: Публикувано изображение;):cheers::gift:Публикувано изображение:P;)

Редактирано от All_Eyes_On_Me (преглед на промените)

Хапу бърдХей ту ю ( тва малко кат М С хамър прозвуча). Здрав да си, щастлив да си, да нямаш големи проблеми с простата, да задържиш самолета на сравнително добра височена през цялата година. Весел празник.

Аз още колко трябва да чакам, баси Публикувано изображение.

Айде честит ти рожден ден. Да си жив, здрав, прав, корав и там всичко най- хубаво Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит Рожден Ден! Желая ти споделена радост и много топлина!

Благодаря на всички заинтересовани! Публикувано изображение

Обещавам да следвам чинно всички пожелания и догодина ще докладвам за перфектно изпълнените ваши нареждания.

Наздраве!

Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

Обещавам да следвам чинно всички пожелания и догодина ще докладвам за перфектно изпълнените ваши нареждания.

Време е да докладваш :whist::bday11::champagne1::bday3:

Честит рожден ден, любими ми човеко... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Към миналогодишните си пожелания добавям купища любов, въздишки и още толкова мечти, чакащи да бъдат осъзнати, сбъднати и споделени..

Бъди здрав и силен...другото е лесно, защото съм до теб и те обичам..

Обичам те!

Честита още една годинка Алекс! :champagne1: Бъди здрав и в кръста корав! Много усмивки и весели моменти и през тази година.

Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, любов, късмет, успехи и нека всяко твое желание се превърне в реалност! :champagne1:

Честит рожден ден!

Публикувано изображение

Ей - още една година мина, ама все същия си остана :) Нека денят ти да е прекрасен, а от тук нататък - щастие и здраве ти желая :mad: Честито и....хммм... наздраве ? :mad:

Публикувано изображение

Oхоо, кой "помъдрявал" днес :) Честит рожден ден, баце. Жив и здрав да си и все така обичан. Любовта да е винаги спътница в живота ти, късметът да ти е верен другар, здравето да ти е кръвен брат и щастието да е дясната ти ръка наздраве :mad: и умната :mad:

Честит Рожден Ден, Алекс! Много здраве и щастие на теб и цялото семейство! Публикувано изображение

Честито, Сашко :) Пожелавам ти здраве, както за теб, така и за всички любими хора, покрай теб. Всичко останало си го имаш :blink: Весело празнуване и наздраве!

Честито,баце, и ти порасна значи,от здраве и любов да не се отървеш :)

ЧРД бате Сашо. С пожелание за приятни и весели старини :biggrin: Много здраве, любов и късмет.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.