Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Algor/Censored!

Препоръчан отговор

Пуу, аман от водолеи и то се умни в тоз форум :speak:

то ако не сме ние форума е наникъде баси...

Аз закъснях, ама ти ша ма извиниш.

Жив, здрав прав и кУрав бъди, да освежиш царевицата малко :yanim:

И аз те обичам. Публикувано изображение

а теб мога само да те Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 257
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Честит Рожден Ден на Algor и от мен макар и с закъснение...

Жив и здравр другото го имаш! ;)

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е те това е най-големият ми пропуск! Да изпусна баш твоя рожден ден! Публикувано изображение

Айде жив и здрав, щастие и хубави мигове,

усмивки и по-малко гадории ... на близките. Ние носваме повечко Публикувано изображение Особенно от онези... :questions:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден и от мен.. макар на патерици. Жив и здрав :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

а бе тва с поздравленията на патерица е супер... ходиш насам-натам, правиш това-онова и след някой ден поглеждаш и виждаш хоп-темата изплувала нагоре пак с някой готин поздрав от готин човек... мерси момичета... и вие да сте все така умни, красиви, обаятелни и неустоими... :headphones:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 11 месеца по-късно...

Изтърколи се още една година...и отново приближавам безшумно, но уверено ...прегръщайки те прошепвам в ухото ти...

Обичам те..

Честит рожден ден, Алекс..

Не искам да използвам изтъркани от употреба думи и заучени шаблонни пожелания...

Но искам да си здрав, изпълнен с воля, сила и енергия.

Искам да имаш сили да постигнеш всяко свое желание, да сбъднеш всяка своя мечта...

Искам..

за теб..

...

А аз съм до теб, зад теб, в теб, около теб...с теб.....и те обичам безумно...

Обичам те...

Честит рожден ден...

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ех, този един час разлика... Сашо, честит рожден ден ти пожелавам. От сърце...непоклатимо здраве, безоблачно щастие, постигнати цели и сбъднати мечти! Честито и наздраве! :ph34r::nono::clap:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честито! Здраве, щастие и любов да те срещат навред. :blow out candles:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ех, този един час разлика...

Мда, още 24 мин. остават по моя часовник... :ph34r:

Честит Рожден Ден, Алекс! Желая ти все така здраво да държиш юздите, както в личен, така и в професионален план... много здраве, щастие и незабравими моменти (от онези най-най-приятните)! :ph34r::blow out candles:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, Цензурчо!

Публикувано изображение

Здраве, късмет и любов по много и също толкоз деца Публикувано изображение

Това е твоя реплика, но този път аз ще я кажа - И да почерпиш! Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, лапе такава ! :huh:

Жив, здрав, щастлив и много обичан, това ти пожелавам !

Публикувано изображение

...понеже знам, че обичаш торти Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, човече :huh: Пожелавам ти щастие, любов, усмивки, и дано скоро нямаш такава гледна точка :

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден.Публикувано изображение

Имайки предвид, че си здрав, млад, красив и имаш прекрасна жена до себе си малко се затруднявам с пожеланията. Ама хайде от мен да мине, пожелавам ти много късмет, семейно щастие и величествени бизнес успехи. :rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Охоо, кой се е родил днес :) Баце, жив и здрав да си. Пожелавам ти много радости с жената до теб, да я пазиш много, чу ли? радости и от децата да имаш. Пари знам, че можеш да си изкараш, любов имаш, ми остана и малко късмет да ти пожелая хайде наздраве и умната довечера :rolleyes::sobbing:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...