Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Algor/Censored!

Featured Replies

Пуу, аман от водолеи и то се умни в тоз форум :speak:

то ако не сме ние форума е наникъде баси...

Аз закъснях, ама ти ша ма извиниш.

Жив, здрав прав и кУрав бъди, да освежиш царевицата малко :yanim:

И аз те обичам. Публикувано изображение

а теб мога само да те Публикувано изображение

• Отговори 257
  • Прегледи 80,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Приятели, ще ми позволите да цитирам един жив класик с думите му отпреди 7 години:       Благодаря на всички телефонисти, СМС-исти и списватели за това, че в този забързан делник отделихте минутк

• Madonna - на теб каквото и да напиша ще е малко. Просто без теб до сега да съм душевен и физически мъртвец, а щом си до мен и ме обичаш, другото остава на заден план. Обичам те и ти благодаря и тук!

• Честит рожден ден, любов моя! Бъди най-вече здрав и силен, за да имаш сили безотказно и смело да следваш мечтите си! Бъди все така добросърдечен и щедър към хората, към които си струва; все така гри

Публикувани изображения

Честит Рожден Ден на Algor и от мен макар и с закъснение...

Жив и здравр другото го имаш! ;)

Публикувано изображение

Е те това е най-големият ми пропуск! Да изпусна баш твоя рожден ден! Публикувано изображение

Айде жив и здрав, щастие и хубави мигове,

усмивки и по-малко гадории ... на близките. Ние носваме повечко Публикувано изображение Особенно от онези... :questions:

Честит рожден ден и от мен.. макар на патерици. Жив и здрав :speak:

а бе тва с поздравленията на патерица е супер... ходиш насам-натам, правиш това-онова и след някой ден поглеждаш и виждаш хоп-темата изплувала нагоре пак с някой готин поздрав от готин човек... мерси момичета... и вие да сте все така умни, красиви, обаятелни и неустоими... :headphones:

Честито и от мен, жив, здрав, прав и корав! :speak: Аз май съм доста закъснял, ама нищо, наздраве! :)

• 11 месеца по-късно...

Изтърколи се още една година...и отново приближавам безшумно, но уверено ...прегръщайки те прошепвам в ухото ти...

Обичам те..

Честит рожден ден, Алекс..

Не искам да използвам изтъркани от употреба думи и заучени шаблонни пожелания...

Но искам да си здрав, изпълнен с воля, сила и енергия.

Искам да имаш сили да постигнеш всяко свое желание, да сбъднеш всяка своя мечта...

Искам..

за теб..

...

А аз съм до теб, зад теб, в теб, около теб...с теб.....и те обичам безумно...

Обичам те...

Честит рожден ден...

Публикувано изображение

Ех, този един час разлика... Сашо, честит рожден ден ти пожелавам. От сърце...непоклатимо здраве, безоблачно щастие, постигнати цели и сбъднати мечти! Честито и наздраве! :ph34r::nono::clap:

Честито! Здраве, щастие и любов да те срещат навред. :blow out candles:

Ех, този един час разлика...

Мда, още 24 мин. остават по моя часовник... :ph34r:

Честит Рожден Ден, Алекс! Желая ти все така здраво да държиш юздите, както в личен, така и в професионален план... много здраве, щастие и незабравими моменти (от онези най-най-приятните)! :ph34r::blow out candles:

Честит рожден ден ,Баце! :huh: Жив и здрав,много късмет и любов ти желая :cheers:

Честит рожден ден, Цензурчо!

Публикувано изображение

Здраве, късмет и любов по много и също толкоз деца Публикувано изображение

Това е твоя реплика, но този път аз ще я кажа - И да почерпиш! Публикувано изображение

Честит Рожден Ден, лапе такава ! :huh:

Жив, здрав, щастлив и много обичан, това ти пожелавам !

Публикувано изображение

...понеже знам, че обичаш торти Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Честит Рожден Ден, човече :huh: Пожелавам ти щастие, любов, усмивки, и дано скоро нямаш такава гледна точка :

Публикувано изображение

Честит рожден ден.Публикувано изображение

Имайки предвид, че си здрав, млад, красив и имаш прекрасна жена до себе си малко се затруднявам с пожеланията. Ама хайде от мен да мине, пожелавам ти много късмет, семейно щастие и величествени бизнес успехи. :rolleyes:

Охоо, кой се е родил днес :) Баце, жив и здрав да си. Пожелавам ти много радости с жената до теб, да я пазиш много, чу ли? радости и от децата да имаш. Пари знам, че можеш да си изкараш, любов имаш, ми остана и малко късмет да ти пожелая хайде наздраве и умната довечера :rolleyes::sobbing:

Честит Рожден Ден! :help wanted3: Желая ти много здраве и семейно щастие :zipper:

Честито и от мен. Пожелавам ти лек махмурлук!

Бате Сашо, честит рожден ден!

Здраве и късмет!

Бъди много щастлив, ти и цялото ти семейство!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.