Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбъдват ли се мечтите?

Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала? 272 гласували потребители

1. 1. Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала?

• Да
      73%
      191
    • Не
      21%
      55
    • Не помня
      5%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Разбира се, че се сбъдват мечтите ни. Напредъка на човечеството се дължи на тях. Животните не мечтаят. Всеки има мечти, но някои не осъзнавт напълно това, а други - не искат да се отпуснат и, да се отдадат на порива да мечтаят от боязън да не се видят в собствените си очи, като фантазьори.

• Отговори 135
  • Прегледи 33,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не и в България май!

• 5 месеца по-късно...

Според мен всяка мечта се сбъдва - стига да бъде силно искана и човек да се бори, за да я постигне. То не става така да си лежиш на леглото да мечтаеш и хоп, то да се случи : )

Казват, че когато човек истински мечтае нещо - то се случва. Вярно е! Аз да си призная мечтала съм нещо много силно... ставало е. Така, че много е важно да вярваме ... да вярваме в себе си и да се борим за да постигнем целите и съответно мечтите си.

• 8 месеца по-късно...

Не бих желал да бъда критичен, темата е страхотна, но си мисля, че въпросът би бил по-добре да бъде зададен като: Повечето ви мечти са се сбъдвали или не са се сбъдвали? Всеки е сбъднал поне по една мечта според мен. Иначе би било наистина трагично :(

• 2 месеца по-късно...

и аз като малка имах доста странни мечти да стана и аз принцеса абе все децки мечти сега като станах малко по голяма вече не искам какиви децки мечти а някакви малко по големи

Абе някои се сбъдват, други се бавят нещо и никакви ги няма.

То си зависи и от целите които си поставя човек.

Значи по-добре е да си малко мечтател-фантазьор един такъв отвеят от вятъра и извън времето, на когото му се присмиват като си сподели някоя мечта, защото не му вярват че е възможно да му се случи да се сбъдне. И после трябва упорито да си я преследваш мечтата с нестандартни средства ако трябва. Обаче, дали си струва зора ?

Редактирано от Belge (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

В повечето случаи мечтите се сбъдват, стига да вярваш в тях. Аз лично си мечтая за много неща, които са меко казано невъзможни.

Еххххх,мечти,аз за какво ли не съм мечтала-като почнеш от това че исках да стана спяща красавица :wub: ,после исках да мина под дъгата и да стана момче...абе голяма мечтателка бях,но откакто почнах да се сблъсквам с живота май стъпих на земята и не мечтая много-много и все пак и аз си имам една мечта,която за съжаление никога няма да мога да сбъдна-мечтая да мога да помогна на бездомните животинки,да им създам приют където да не са гладни жадни и самотни,обожавам животните и знам че това няма да се сбъдне :( ,но такъв е живота не винаги става това,което искаш.

мога само да ти се поклоня за това :wors: :wors: аз искам абслолютно същото, но за мен това не е мечта, а по скоро цел! Ако някой се излъже да ме вземе за фотограф след време ;) или спечеля пари, смятам наистина да го осъществя и да помогна на коклото може повече животинки.. хаха ще те викна и тебе тогава :P

Направо нямам думи :), аз имам същата мечта, даже от сега малко я осъществявам, Един приятел на мама е ветеринар и аз от 7 години водя при него болни или наранени животинки (независимо какви) Последния път отидох при него с едно малко орелче с счупено крило, той го прибра при него и сега още го лекува, Много искам като порасна да съм ветеринар тамън ще направя нещо за другите не само за мене както всичките ми приятели. Айде ние трите кат пораснем малко да се съберем и да оправляваме един приют :D Може някои да ме помисли за откачалка ма аз никога не бих се отказала от това да помогна на някое животинче което е в беда.

Мечтайте мечтайте не е лошо да се мечтае, когато се бориш за това което искаш, а не само да го поискаш и като видиш трудност и да го оставиш !!! ;)

Сбъдват се! 

Сбъдват се ако наистина вярваш в тях !! ;)

• 3 месеца по-късно...

Абе аз гледам да не мечтая, защото няма много смисъл... Гледам аз сам да си я сбъдна, а не да чакам чудо...

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.