Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбъдват ли се мечтите?

Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала? 272 гласували потребители

1. 1. Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала?

• Да
      73%
      191
    • Не
      21%
      55
    • Не помня
      5%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да ,сбъдват се,но трябва търпение! Публикувано изображение

• Отговори 135
  • Прегледи 33,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала?

Да, има такива които са се сбъднали!

Сбъдват ли се мечтите?

И да и не!Някой се сбъдват, други не се сбъдват...а понякога човек чака прекалено дълго дадено нещо и дори като се сбъдне ме може да му се зарадва максимално...

Мечта = цел Целта се постига с много труд и амбиция. => мечтите се сбъдват, когато се постараем да се сбъднат.

Според мен мечтите се сбъдват, стига да са първо - реални. След като една мечта е реална трябва да дадем всичко от себе си , за да си осъществим, е има и малка доза късмет, но като цяло ако искаме мечтите да се изпълняват - трябва да се погрижим за това. Ако и тогава не стане ... значи е ред на друга мечта :)

Мечта = цел

Целта се постига с много труд и амбиция.

=> мечтите се сбъдват, когато се постараем да се сбъднат.

За съжаление не винаги се сбъдват мечтите...някой просто са недостижими...други са нереални, а трети реални в нашата реалност сега...

Да, несъмнено. Имам сбъднати мечти.

Но това, което мога да кажа като извод за самата мен е, че те стават реалност едва тогава, когато най-малко се надяваш! :rolleyes:

:hush: И само, когато искаш това със цялото си сърце! ;)

:speak: И само, когато искаш това със цялото си сърце! ;)

Понякога искаш грешните неща по грешния начин...а може би и грешния човек...и става още по-зле и от преди...

Понякога искаш грешните неща по грешния начин...а може би и грешния човек...и става още по-зле и от преди...

Както се казва - Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне Публикувано изображение

не, живота е гаден ...

Не съм съгласен с теб,на всеки човек му се е сбъдвала поне 1 мечта.Грешиш!

Нищо не се сбъдва ей тъй на - от небето. Няма безплатен обяд, а и феите с вълшебните пръчки остаряха и изпомряха. Мечтите самият ти или някой друг ги сбъдва, т.е. изработва ги. Ако мечтата ни е извън нашите възможности да я изработим или да я поръчаме да ни я направят, казваме че не са е сбъднала.

Много си песимистичен тия дни и изпускаш черна пар...Недей сега да разкриваш истината, че и Дядо кКоледа не съществува, че току виж си разплакал някого Публикувано изображение / това в кръга на шегата /

Колкото до мечтите в материално измерение си съвършено прав - те се сбъдват не с пари, а смного пари. Колкото до душевните и сърдечните дела, там всеки знае сам за себе си :lock:

Имаше и нещо като: внимавай за какво си мечтаеш , защото може и да се сбъдне.

• 2 седмици по-късно...

Ако се бориш с всички сили,ако имаш вяра в себе си,ако си оптимистичен и търпелив,мечтите ти рано или късно ще се превърнат в реалност,поне от личен опит го знам.Но това зависи преди всичко и от самия човек. :)

• 2 седмици по-късно...

аз вярвам, че ако силно желаеш нещо да се сбъдне то става реалност.Лично на мен ми се е случвало. но да си кажем честно не зависи само от това да стискаме палци и да се надяваме-трябва малко и усилия :idea:

чат-пат Но само ако си седиш на г.за и чакаш, ще чакаш доста ...

Някои се сбъдват,но много боли от сбъднати мечти.

Ако искаш да се сбъднат трябва доста да поработиш, а после идват други мечти..

• 2 седмици по-късно...

Не,не се сбъдват.Хубаво е човк да мечтае,така се надъхва да постигне нещо,има стимул.Я си представете,че всичките ви мечти се сбъднат и няма вече за какво да мечтаете-каква скука ще е само Публикувано изображение

Вече нямам мечти, и ми е много по-лесно :)

Да, сбъдват се, ако много силно ги искаш и се бориш за тях ... ако можеш да познаеш кога една мечта ти се е сбъднала ... и ако успееш след това да я задържиш :clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.