Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбъдват ли се мечтите?

Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала? 272 гласували потребители

1. 1. Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала?

• Да
      73%
      191
    • Не
      21%
      55
    • Не помня
      5%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Сбъдват се! Публикувано изображение Моите със сигурност. И като ми се сбъдне една мечта не съжалявам. Щастлива съм. Някои споменаха, че оставали без мечти, абсурд. Като се сбъдне една мечта идва нова. Светът е необятен, има толкова много неща, които може да получи човек и нищо не ни пречи да си мечтаем за тях. Не малко хора споменха, че трябва освен силно да искаш и да направиш нещо, че да получиш. Така е!!! Макар, че имах две мечти, за които не направих нищо, само не спирах да мечтая... Публикувано изображение

• Отговори 135
  • Прегледи 33,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някои се сбъдват,но много боли от сбъднати мечти.

Бог, дава и после ти гледа сейра..

На мен още не са ми се сбъдвали мечти!!! Дано някой ден стане!!!

Първата ми скромна мечта се сбъдна,да си купя кола със собствени средства,ест че работата стана със заем от банката но на 19 години вече си карам колата. Втората ми мечта е да намеря някоя която да ме обича и аз да я обичам. Третата ми мечта е да отида до Египет да яздя камила и да обиколя пирамидите,със приятели:rolleyes: За сега само едната се сбъдна.Дано да се збъднат и другите. Имам и други планове,за летене до луната но като стана милионер....

• 3 седмици по-късно...

Имах една мечта и тя се сбъдна, но тогава разбрах, че това за което съм мечтала съвсем не е това, което се получи след осъществяването й.И все пак има и други мечти.Много по - важни и дано и те да станат реалност

• 4 седмици по-късно...

Дори и да не се сбъднат -мечтайте. Без мечти светът ще бъде много сив и прозаичен.

Някои се сбъдват,но много боли от сбъднати мечти.

Мда-аз ли грешно ти се молих,Господи-ти ли грешно ме разбра

Публикувано изображение

Збъдват се, но не се збъдват без никакви усилия, просто ей така, като си чакаш да се случи. При мен господ дава нещо но отнема друго, без изобщо да усетя...

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

Забелязъл съм, че при мен господ даде нещо, но отнема друго, без изобщо да усетя...

И при мен е така-плащаме някаква цена

Господ ти затваря прозорец,но ти отваря врата

;)

Писала съм по темата и сега, докато си четоп постта видях, че съм била много щастлив човек. В момента имам точно една мечта, но не намирам смисъл в нея...Няма надежда, няма любов, нямам смисъл в живота си. Винаги съм смятала, че хората, които мислят като мен, в момента, са хора, реещи се в пространството, оставили всичко да си тече и да се случва без дори да си помислят да живеят. Не е така... тогава когато всичко около теб започне да се разпада, нищо да не върви както трябва, да губиш близки и заедно с това да загубиш себе си осъзнаваш, че вече не вярваш в нищо. Оставаш абсолютно празен, просто защото те е страх да помислиш за нещо хубаво... Знам, че звучи гадно, грубо и отчаяно, но за момента това е моята истина. И въпреки това апелирам към всички да вярват в мечтите си... Няма нищо по-красиво от това! :blow out candles:

• 1 месец по-късно...

Дори и да не се сбъднат -мечтайте.

Без мечти светът ще бъде много сив и прозаичен.

Съгласна съм,че светът ще бъде много сив и прозаичен без тях, но силно вярвам,че когато искаш нещо от сърце,мислиш за него постоянно,представяш си го,радваш му се, то ще се сбъдне в реалността. Мечтите се сбъдват,зависи колко силно ги желаеш, какво правиш, за да се осъществят и колко силно вярваш в желанията си. Все пак ние решаваме как да протече живота ни,а не някой друг. Нали така?

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Бог, дава и после ти гледа сейра..

ъхъ, ъхъ! една изпълнена мечта никога не може да изглежда така както е била замислена.

както се казва - не спирайте да мечтаете, защото реалността е фалшив аилюзия, а мечтите са истински :)

Ако си сигорен че мечтата ти ще се сбъдне то тя задалжително ще се сбъдне нема 6/5 Публикувано изображение

За мен се сбъдват,стига силно и ти да си помогнеш,вместо да седиш и бездействаш!!!Имах нещо гадно,кожен проблем,но ми мина,а можеше да стане зле,просто упорствах...и сега съм хепи!!!

Мечтите не са нищо друго, освен ПЛАНОВЕ и цел.За тях се работи усърдно, и с кеф, и ще стане.Дори и най-абсурдните ще се сбъднат.Аз, например, като бях на 17г, тържествено и просълзен, си обещах, че един ден ще стана световен шампион, заради НЕЯ, любимата жена (момиче), тъй като друго не можех да направя-тя търсеше батковците с кинтите и колите.А определено бях много смешен и начинаещ.За да се сбъднат мечтите, трябва да си вярваш, а, за да стане това, трябва да се успокояваш с действия.

Това лято се сбъднаха две мои мечти (разбира се, бая се трудих това да стане), но не ми стана кофти от това. Сега кофти ми е, че искам пак и пак, и пак. Понеже изживяването е вече минало, макар и сбъднато, си е минало искам да го преживея паааааааааааааааак. Така че в момента си мечтая да ми се сбъднат вече сбъднати мечти май :speak:

Toва не е мечта, а прищявка по моя аршин. Приискало ти се е да отидеш в точка Х. Пометкала си малко торбета с цимент на гарата. Кинтите в джоба и в джапанките си отпрашила към Х. Класическо преживяване на турист с налично сухо. Господин за един ден.

Пролети са повече сълзи от щастие, отколкото от мъка.

Те се обичат повече от 6 години. Тя се сбръчква и иска да се омъжи, обаче той е несигурен. Идват на брега на морето. Близо три години тайно спестява за скромен воаяж. Купуваме тайно пръстенче. Отиваме като първи шматки в 23.30 на скалите. Оставям ги. Плискат се вълни. Тишина. Той пада на колене и отваря малката кутийка. Предложение и искане на ръка. Писък и последвала прегръдка. Сълзи.

Toва не е мечта, а прищявка по моя аршин. Приискало ти се е да отидеш в точка Х. Пометкала си малко торбета с цимент на гарата. Кинтите в джоба и в джапанките си отпрашила към Х. Класическо преживяване на турист с налично сухо. Господин за един ден.

....

За теб може и да не е мечта, но не може да сравняваш твоите мечти с тези на другите. Няма как да знеш всеки за какво мечтае, за теб може дори техните мечти да са жалки, но те за тях са си мечти. В случая за мен. Повечето ми мечти са сбъднати и ми се иска да ги преживея пак...мечтая си да ги сбъдна наново :) Като по-малка мечтаех за майчина прегръдка. Получих я веднъж, когато бях болна, е, сега пак мечтая за нея...мечтаех за любов, получих я и пак си мечатая за нея, хайде да не изброявам толкоз, че трябва половин час да пиша тука, а все пак трябва и другите да кажат какво мислят по въпроса...

Ако мечтите на всеки един човек на Земята би се сбъднали представете си каква ще е картинката.... общо взето един хаус, в който човек не открива себе се. Мечтите, това са целите, който знаем, че няма да се осъществят, но продължаваме да се борим това да се случи. Ако това се случи, то човек какво да прави-осъществил е най-исканото нещо през целият му живот. А сега? На къде да поеме? Няма смисъл тогава, видял си най-красивото нещо в своя живот, това на което си мечтал цял живот-в добри или лоши дни и прочие. Така че, сега сме си добре :).

• 3 седмици по-късно...

мечтите се сбъдват само ако найстина го желаеш, с цялото си сърце и се стремиш към него, а не например да искаш някъде да влезеш да учиш ама ходиш само по купони и не отваряш учебниците, така няма да стане. Трябва саможертва за мечтите. А когато се сбъдне дадена мечта отдай се на мига и го използвай колкото може повече. И не спирай да мечтаеш, защото мечтите за пътят на живота Публикувано изображение

да, видях дейв геън от депеш мод на живо на концерт а докато беше комунизма си мислех че никога няма да е възможно така че вижте дори такива големи бариери които изобщо не зависят от нас могат да се счупят и да се открият нови възможности така че извода е няма невъзможни неща особено тези които зависят от нас

Зависи от мечтите...но според мен да, сбъдват се стига да вярваш и да го желаеш искрено и от сърце!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.