Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбъдват ли се мечтите?

Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала? 272 гласували потребители

1. 1. Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала?

• Да
      73%
      191
    • Не
      21%
      55
    • Не помня
      5%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Сбъдват се ама не от самосебеси, и малко постоянство и труд се иска. Няма невъзможни неща .

• Отговори 135
  • Прегледи 33,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моите мечти са и в сънищата ми-понякога не искам да се събуждам,толкова е хубаво... Ама няма да ви разказвам-за да се сбъднат ;) Човек без мечти е дърво изсъхнало

Човек без мечти е дърво изсъхнало

Напълно съм съгласна. Какво бихме представлявали, ако си нямаме мечтите?

Аз като малка си мечтаех да си имам Алф, колко пъти само си представях, че се звъни на вратат, получавам един голям колет и от него излиза Алф и си живеем двамката с него....

Е, не се сбъдна...

После си мечтаех да се докосна до Слави Трифонов поне за миг. Тази ми мечта се сбъдна, снимах се с него, докоснах се до него :) Имам и други мечти, които са се сбъднали

Сега една от мечтите ми е да видя Гранд Каньон с очите си, ама едва ли ще се сбъдне :rolleyes:

Мечтите се сбъдват,но не от самосебе си.Трябва да покажем,че сме готови за тях и че ги искаме.Мечтите не са невъзможни,всичко зависи от теб самия. Публикувано изображение

Всичко си зависи от нас!Ако искаш нещо много силно и се потрудиш за него-ще стане...Така мисля аз!;)

Мечтите се сбъдват, стига човек да има силите и куража да ги преследва (колкото и клиширано да звучи). Но тук говорим за реалистични мечти Публикувано изображение

Иначе има такива мечти, които не се сбъдват, точно защото са нереалистични...

Повечето ми са се сбъднали...и съм съжалявала. Реалността обикновенно оцветява в сиво мечтите. Днес мечтите ми са по - обикновени и на практика по - малко разочароващи.

Сбъдват се...............когато си упорит и вярваш много,че наистина ще се сбъднат.

Някой, някога беше казал, че "Не се сбъдват само забравените мечти" и аз съм напълно съгласна с това! Не са излъгали хората като са казали, че искаш ли нещо много силно, то рано или късно ще се сбъдне...Колкото и сантиментално да звучи - аз вярвам :) ..., а и вече имам доказателства, някои неща се превърнаха в реалност за мен :)

• 2 седмици по-късно...

Да, най нещастният човек на света е човекът без мечти ! И моите мечти, често намират отражение в сънищата ми, затова обичам да си поспивам :blink:

Някой, някога беше казал, че "Не се сбъдват само забравените мечти" и аз съм напълно съгласна с това! Не са излъгали хората като са казали, че искаш ли нещо много силно, то рано или късно ще се сбъдне...Колкото и сантиментално да звучи - аз вярвам ;) ..., а и вече имам доказателства, някои неща се превърнаха в реалност за мен ;)

Може би, наистина, ако вярваш силно в нещо, то може и да се сбъдне. Не мисля, че мечтите се сбъдват. Те затова са мечти, повечето от тях са неизпълними на практика. Според мен се сбъдва само част от мечтата, която имаш. Ако приемем, че мечтаеш силно за нещо, то според мен това се превръща в твоя цел и се стремиш да я постигнеш. Та може би се сбъдват целите, но мечтите .... за мен не!

Да, най нещастният човек на света е човекът без мечти !

И моите мечти, често намират отражение в сънищата ми, затова обичам да си поспивам ;)

Даааа, моите мечти също се сбъдват само в сънищата ... затова аз също обичам да си поспивам.

Може би, наистина, ако вярваш силно в нещо, то може и да се сбъдне. Не мисля, че мечтите се сбъдват. Те затова са мечти, повечето от тях са неизпълними на практика. Според мен се сбъдва само част от мечтата, която имаш. Ако приемем, че мечтаеш силно за нещо, то според мен това се превръща в твоя цел и се стремиш да я постигнеш. Та може би се сбъдват целите, но мечтите .... за мен не!

Напълно съм съгласна с теб tigertron,мечтите са просто мечти,те не се сбъдват

То е ясно , че не всички мечти се сбъдват и няма нищо по хубаво от това . Най-хубаво е човек винаги да има за какво да мечтае .

То е ясно , че не всички мечти се сбъдват и няма нищо по хубаво от това . Най-хубаво е човек винаги да има за какво да мечтае .

Валери Петров: "Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта."

Валери Петров: "Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта."

Много добре казано . :)

Сбъдват се но с две необходими условия - да са реални и да си оптимист !

Сбъдват се но с две необходими условия - да са реални и да си оптимист !

Абе май не са само две условията , то така много лесно.

Понякога най-лошото на мечтите е, че се сбъдват :angel19:

Като се замисля, сбъдвали са ми се определени желания... А мечтите... те са онази нереална частичка от моя свят, на която не давам да ме напуска. Мечтите ми са нереални, и точно това им е най-хубавото. Защото, когато една мечта се сбъдне се губи романтиката... Като няма вече за какво да мечтаеш не е интересно. :huh: Та в този смисъл, мечтите ми не са се сбъдвали, невъзможно е да се сбъднат. Но аз ще продължавам да мечтая, защото както е казано "Реалността е фалшива. Мечтите са истински." Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Мечтите се сбъдват, но много често ние забравяме, какво сме мечтали и бързо подгонваме някоя друга мечта! Това според мен е причината много хора да смятат, че мечтите не се сбъдват! Е разбира се не говоря за нереални мечти и желания. Да станеш принцеса ? Защо не може и да нямаш кралство, но ако си начетена, красива, чиста, обичана, умееш да свириш на клависин, да бродираш, да се изчервяваш когато те погледне младеж и ако се обличаш като такава какво ти пречи да си принцеса? Ако намериш принца и той се отнася подобаващо с теб ... , ето значи и някой нереални мечти могат да се сбъднат! Публикувано изображение;)

Съгласен съм повечето мечти се сбъдват стига да ги искаш с цялото си сърце и да повярваш в тях ;)

Да, несъмнено. Имам сбъднати мечти. Но това, което мога да кажа като извод за самата мен е, че те стават реалност едва тогава, когато най-малко се надяваш! :sobbing:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.