Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сбъдват ли се мечтите?

Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала? 272 гласували потребители

1. 1. Имали ли сте мечта, която вече се е сбъднала?

• Да
      73%
      191
    • Не
      21%
      55
    • Не помня
      5%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Те мечтите се сбъдват само пари да имаш Публикувано изображение

• Отговори 135
  • Прегледи 33,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

пари имам, а моите мечти са точно три: да отида на гроба на Freddie Mercury да се запозная с Iron Maiden на живо да минем с шелтито под "Моста на дъгата, и да бъдем завинаги заедно ... ще се сбъднат, и тогава ще умра спокойно ....

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

пари имам, а моите мечти са точно три:

да отида на гроба на Freddie Mercury

да се запозная с Iron Maiden на живо

да минем с шелтито под "Моста на дъгата, и да бъдем завинаги заедно ...

ще се сбъднат, и тогава ще умра спокойно ....

Защо да ходиш на гроба на Фреди? По-добре виж величествения Брус Дикинсън.Има ли по-добри от Мейдън?

Няма. Затова не се занимавай с миналото .

Защо да ходиш на гроба на Фреди? По-добре виж величествения Брус Дикинсън.Има ли по-добри от Мейдън?

Няма. Затова не се занимавай с миналото .

май си прав...

Младите живеят с мечтите си ,а старите със спомените. :P

Младите живеят с мечтите си ,а старите със спомените. :P

И старите имат мечти-за твое сведение

Публикувано изображение

И старите имат мечти-за твое сведение

Публикувано изображение

Леле така го каза, че хората биха си помислили че си на 50. Шегувам се.

Мога да кажа че наколкото и да си мечти винаги имаш и могада се похваля че една от най-големите ми мечти се сбъдна :P

Леле така го каза, че хората биха си помислили че си на 50. Шегувам се.

Мога да кажа че наколкото и да си мечти винаги имаш и могада се похваля че една от най-големите ми мечти се сбъдна :P

Не съм още,след два месеца ставам на 40

И на 100 да стана-пак ще имам мечти

Докато съм жива няма да престана да мечтая и да преследвам мечтите си

Публикувано изображение

Не съм още,след два месеца ставам на 40

И на 100 да стана-пак ще имам мечти

Докато съм жива няма да престана да мечтая и да преследвам мечтите си

Публикувано изображение

Eйййй браво! На това му се казва позитивно мслене :P

Че то какво е човекът без мечти? Някой би ли могъл да живее без тях? Аз не мисля, че може. Дори и да не се сбъдват, това не значи, че трябва да спрем да мечатем

Какво е Човек без Мечти???? Честно казано едно Нищо. На всички Мечтатели- Късмет и дано Ви се сбъднат всички Мечти. :baby::P

• 4 седмици по-късно...

Друго си е ако мечтите ни преследват Публикувано изображение

Мен една ме настигна, сега чакам следващата.

Но пък ако всички мечти се сбъдваха... голяма скука щеше да настане.

Като малка мечтаех да съм извънземно. Сега се чудя кое е по-добре - да преследвам мечтата си или тя мене? Публикувано изображение

Сбъдват се, разбира се!

Нали мечтите са, за да ги преследваме Публикувано изображение

да,мечтите се сбъдват. Ама много ,много бавно.
  • 8 месеца по-късно...

Зависи за какво мечтаеш .. ама почти няма невъзможни неща :angry:

мечтите не се сбъдват...нещата просто си се случват

разбира се, че мечтите се сбъдват, но това е следствие на активно действие, не само на пасивно мечтаене. Например, за да станеш космонавт, ясно е, че доста трябва да се потрудиш. Освен това, много хора кават например - как ми се иска да имам един милион долара. Но има разлика между "искам" и "не би било зле". Интензивното искане, насоченото намерение, съчетано с активно действие, са условия за сбъдване на мечтите. Е, не че е гарантирано, де, но не мога да кажа, че не са ми се сбъдвали мечтите, освен последната, която си измислих наскоро, и тя би трябвало да се сбъдне, надявам се, скоро :-)

мечтите не се сбъдват...нещата просто си се случват

разбира се, че мечтите се сбъдват, но това е следствие на активно действие, не само на пасивно мечтаене. Например, за да станеш космонавт, ясно е, че доста трябва да се потрудиш. Освен това, много хора кават например - как ми се иска да имам един милион долара. Но има разлика между "искам" и "не би било зле". Интензивното искане, насоченото намерение, съчетано с активно действие, са условия за сбъдване на мечтите. Е, не че е гарантирано, де, но не мога да кажа, че не са ми се сбъдвали мечтите, освен последната, която си измислих наскоро, и тя би трябвало да се сбъдне, надявам се, скоро :-)

Страхотно казано,това ми беше идеята,но ме мързи да пиша...Адмираций.
  • 1 месец по-късно...

ако работиш здраво над това което искаш .. да .. :)

дам, напълно прав/а си :)
  • 1 година по-късно...

Надявам се да се сбъдват! Силно и то.. :) Поздравления за темичката,пожелавам ти да помогнеш на животинките :ph34r: аз също ги обичам.. :P Според мен има едно нещо,което те кара да мечатяеш-надеждата за по-добро място,по-добри хора и по-добър свят! Колко е вярно-незнам! Но аз ще се боря за мечтите си..Да,уморително е да чакам!Да,трудно е да ги постигна! Но не,не са невъзможни ;) Мислете позитивно и се стремете нагоре,само че не прекалявайте да не тупнете на замята ;) Надявам се моите мечти да се сбъднат,готова съм на всичко за тях,но и трябва да чакаш определения момент ;) и да,трябва да се потрудим..да,ще ние трудно /както казах/,но ще сме приятно изненадани или пък не,защото ще ни се случи онова,което искаме! :) А и не говоря за мечтите като "да стана принцеса", "да стана принц","да стана рицар" и т.н :) ВЯРВАЙТЕ И СЕ СТРЕМЕТЕ НАГОРЕ,ТЕ ЩЕ СЕ СБЪДНАТ

• 3 месеца по-късно...

ами зависи каква е мечтата ти ... според мен се сбъдват ако положим много усилия .. но естествено трябва да са реални ... но дории да не са , е хубаво да мечтаем защото това е начин да изразим себе си и своята личност пред всички .. мисля че всеки от нас живее за мига и за своята мечта и за чувството което ще изпита когато тя се сбъдне =]] когато мечтаем ние се пренасяме в наш собствен свят който ни помага поне за кратко да се измъкнем от жестоката реалност на живота .. ние живеем за да се реализираме и да постигнем мечтите в живота си =]]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.