Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новини от лагера на ЦСКА

Featured Replies

Ами какво пък толкова аз съм си много доволен, че моят отбор отново има възможност да играе в ШЛ !!! Нещото,което още повече ме радва е,че това става на гърба на "вечния враг"(а как сбирщина умреляци(чорбари) може да са ти врагове-незная)...хихи ;) Хората са казали:който плаща,той поръчва музиката... с крадене на пари и фалшифициране на документи в Европа не се играе :)

• Отговори 338
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Проблема не е от вчера и най-лошото е че хора като Томов,Дучето и тн. продалжават да упределят политиката и нещата около ЦСКА. Дучето колкото и да се прави на загрижен, сега има еврофутбол,кафета,бизнес, абе живот си живее тоя селяк на гърба на клуба. Да не говорим за тоя смешник Томов, няма нещо което да е докоснал и да не го е сринал. Но цялостната картина е градена с години от хора които не мислеят за футбола в България. Срам е за България ,че се стигна до тук !!!

Ами какво пък толкова аз съм си много доволен,

че моят отбор отново има възможност да играе в ШЛ !!!

Нещото,което още повече ме радва е,че това става на

гърба на "вечния враг"(а как сбирщина умреляци(чорбари)

може да са ти врагове-незная)...хихи ;)

Хората са казали:който плаща,той поръчва музиката...

с крадене на пари и фалшифициране на документи в Европа

не се играе :)

Май Чорни му забраниха да влиза в българия заради далавери, а?

мислиш ли че точно в този момент Батков е бил милионер и бръкна в джоба да купи левски, или дали все още пере пари на еврейна?

Как ли би се отразила една проверка, а?

Абсолютен срам, а клубът е създал толкова звезди за световния футбол....Няма значение, че винаги съм симпатизирал на Левски ...

Нещото,което още повече ме радва е,че това става на

гърба на "вечния враг"(а как сбирщина умреляци(чорбари)

може да са ти врагове-незная)...хих

ай да не се обиждаме ;) щото и аз мога да кажа... ("сини кучета")

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Тоя тОМОВ, докато е жив все мизерии, ще прави. Не му ли е време?...

Не бива така да се говори... Но Томов трябва да се покрие за известно време, защото някои запалянко може да му направи много неща...

Не бива така да се говори... Но Томов трябва да се покрие за известно време, защото някои запалянко може да му направи много неща...

Имам предвид политически и икономически. А ако чуе и се изплаши още по-добре, може да търти да бяга. Нека прави мърсотиите си извън страната и на нечий друг гръб.

смешници... гледам ТВ сега и виждам такива елементаризми... някакви лумпени (лумпени има и от цска и от левски и по всички страни по света) седнали да дават ултиматуми и да се правят на велики... кви са тия бееееееееееееееее... дучета, маркучета, дудучета... смешна картинка... в цял свят всички отбори си носят кръста за простотиите си... последно си спомнете за проблемите в италия и къде играха някои велики отбори и с какви наказания бяха други... дреме ми, че некви задръстеняци не могат да мислят за клуба си, а гледат да се напапкат първо... и още нещо да ви питам... 2 минути репортаж по БТВ не спряха да ми показват фенове с меко казано странен произход... а бе пичове, болшинството привърженици на цска ли са брадясали, мръсни, лумпенизирани и къркани по цял ден... питам ви, щото аз отдавна не ходя по нашите стадиони, щото нема достоен български отбор за който да си давам парите... и нервите също...

Прав си. Въпреки че съм от ЦСКА не приемам блокади на града, митинги, протести и стачки за това, че частен футболен клуб има неизплатени задължения към държавата и т.н..

Прав си.

Въпреки че съм от ЦСКА не приемам блокади на града, митинги, протести и стачки за това, че частен футболен клуб има неизплатени задължения към държавата и т.н..

чест ти правят тези думи...

както и на всеки нормално мислещ човек...

Софиянци, с тези паркирани вечно по улици и тротуари брички и всякаква друга железария, как аджеба усещате, че са блокирали града или има митинг, ако не го гледате по телевизията? Може да е било поредното задръстване на движението от пренаселеност на таратайки, а Бареков, да ви е метнал!

Софиянци, с тези паркирани вечно по улици и тротуари брички и всякаква друга железария, как аджеба усещате, че са блокирали града или има митинг, ако не го гледате по телевизията? Може да е било поредното задръстване на движението от пренаселеност на таратайки, а Бареков, да ви е метнал!

ти тротУарите ги остави на нас...

ама я кажи отде изпляка тая гняс...

и кво общо има това с темата с лагера на ЦСКА...

ти тротУарите ги остави на нас...

ама я кажи отде изпляка тая гняс...

и кво общо има това с темата с лагера на ЦСКА...

Феновете също се влиаят от медиите. Понякога стават "инциденти", именно, заради някой такъв целенасочен репортаж!

Феновете също се влиаят от медиите. Понякога стават "инциденти", именно, заради някой такъв целенасочен репортаж!

явно имаш предвид това...

Футбол: Нападнаха сградата на БФС тази нощ

07 юни 2008 | 05:12 |

Агенция "Фокус"

София. Сградата на Българския футболен съюз на ул. "Иван Асен II" в столицата бе нападната от неизвестни лица тази нощ, съобщиха очевидци за Агенция "Фокус". Изпочупени са няколко стъкла на централата, като до самата сграда се забелязват няколко самоделни бомби от вида "Коктейл Молотов". Все още не се знае кои са извършителите, като вероятно става дума за фенове.

малоумието става все по-мащабно...

айде сега някой да ми каже, че репортаж по ТВ е причината тия да вандалстват...

Причината е следната: По всички тези митинги и протести ходят само лумпенизираните фенове. Няма умен и нормален човек,който ще тръгне да протестира пред сульо и пред пульо за това,че президентът на любимия му клуб е некадърник и е довел клуба до фалит. Умните фенове си стоят вкъщи и не се занимават с глупости,защото много добре знаят как стоят нещата. Знаят,че е безсмислено да се излагат и да ходят да крещят и псуват по площадите. Всъщност умните фенове вече рядко ходят и по стадионите...Защото как да отидат там,че и да заведат жената и детето,като знаят какви наркоманизирани и алкохолизирани идиоти има в така наречените "агитки" и изобщо няма гаранция,че ти и семейството ти няма да бъдете пребити от някой просто ей така,щото не е на кеф,или пък няма да бъдете уцелени от бомбичка самоделка...А дори и да не се случи това, 90 минути ще трябва да търпят псувните навсякъде около тях,да им плюят семки във вратовете,да гледат безобразно слабите "футболисти",които се мъчат да отбият номера,за да могат след това да избухнат като пичове в Син Сити или някоя друга кръчма. Мерси... Добре,че има Диема и други подобни телевизии...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Сини фенове купиха скулптура на Митал

Публикувано изображение

Сините фенове капарираха скулптура на Прамод Митал, поръчана от Александър Томов за офиса на индиеца в Лондон, но неплатена.

Близо триметровото произведение на изкуството ще бъде монтирано пред Националния фен клуб, като за целта сините ще искат разрешение от столичния кмет Бойко Борисов.

Освен лика на Митал сините ще сложат ръка и върху "Алеята на славата" с ликовете на червените футболни легенди, както и върху прословутия паметник-топка. Очаква се днес сделката да бъде финализирана и съдия-изпълнителите да влезат в действие.

След като изкупят дълга на червените от над 300 000 лева от скулптура Ставри Калинов, новите собственици ще внесат регресивен иск към ЦСКА и ще сезират лицензионната комисия към БФС.

"Това не е гавра. Ние уважаваме нашите съперници и искаме да съхраним някакъв спомен от ЦСКА, защото сме притеснени, че може да бъде затрит като клуб. В същото време няма да позволим един голям български творец да бъде измамен, заявиха сините фенове.

След появилите се публикации за подготвяната сделка Александър Томов се обадил притеснен на Ставри Калинов с молби и увещания за нова отсрочка, но творецът отдавна е изгубил надежда, че ще си получи дължимото от армейците.

В същото време се очаква фирми доставяли мрамор, гранит, материали и суровини за изработка на паметниците да заведат дела срещу клуба заради неплащанията.

спортал.бг

Смях... Публикувано изображение

..."Това не е гавра. Ние уважаваме нашите съперници и искаме да съхраним някакъв спомен от ЦСКА, защото сме притеснени, че може да бъде затрит като клуб. В същото време няма да позволим един голям български творец да бъде измамен, заявиха сините фенове...

хаха леко да уважават точно ЦСКА xD

Не виждам никакъв смисъл...освен едно идиотско фенско заяждане! Аз съм фен на Левски...но това са пълни идиотизми :huh:

Освен склуптурата,нека купят и Историята на ЦСКА ! Така ще обогатят значително своята биография ! За момента там,най-добрият европейски отбор,които са победили в своята история,е ЦСКА/София/.

Червеният бяс да удари тарикатите

ЦСКА завинаги, но никога повече Лупи!

Мартин Карбовски

Единствените хора, които разбират правилно демокрацията днес, са трима фенове на ЦСКА. Тези, които поляха с бира Сашо Томов. Поливайте го - дано на него му порасне коса, а на вас ви узрее акълът. Тези момчета са едни от малцината, които се опълчиха на тихия ужас, сполетяващ червения клуб. Те разбират, че без битка няма да мине. Те са луди глави, но са и последните, останали влюбени в един символ в тази страна, където символите са само за развяване, но не и за вярване в тях. А зад разветите символи се крие червеният вълк с американски прякор.

Сашо Томов реализира проекта на всички български политици на прехода. Той се състои в абсурдната ситуация - ние сме шампиони, но сме полумъртви. Полумъртви финансово, полумъртви човешки, ще играем в полумъртва група.

Синдромът на полумъртвия шампион

се съдържа във всяка казана дума от българските политици, които всеки ден обясняват на мета-език, че нещата са прекрасни и светлото шампионско бъдеще на България е сигурно. А всъщност нашенци са и си остават във "В" група на нациите, които мечтаят за демокрация. Как пък един човек не излезе да обещае пот, кръв и сълзи и да ви стане ясно, че всяка помпозна дума в живота ни е още една неразкрита кражба и още една минута от нашето овче търпение. Това се отнася дори за шампиона на България - цялата помпозност на този ритуал беше всъщност да прикрие една огромна лъжа и един крит като скелет в гардероб проблем. В историята на този отбор се крие убийство.

ЦСКА е политически и икономически проект, който идеално беше реализиран на гърба на милионите вярващи глупаво в символи нормални хора. Бесът, който е обзел цесекарите, е единствената надежда за тази страна. Защото в тази страна тарикатите като Лупи се побъркаха да крадат. Накрая откраднаха и знамето, за да си направят от него пердета

Историята на един неудачен политик е само малко парче от грозния фалш на ограбването: ето ви титла, но вече не съществувате на никоя футболна карта. Има опасност това да се случи с много хора, с цяла една нация. Това вече не е метафора, това е кървав пример как свинщината може да стигне до смъртта на една легенда. И в опитите за реанимация не виждам нито един некорумпиран лекар - това също трябва да си признаем.

Боли ни за цесекарите. Но те трябва да разберат нещо страшно - такива са правилата в най-голямата държава на света. От тях страда дори Порто. От тях страда Милан. Никой не ни е виновен за това, че сме балъци и се доверяваме на вечните тарикати. Сега цесекарите почват да крещят, че щом любимият им тим няма да играе, те ще съсипят цялото първенство и всяко участие в шампионати. Разберете, българи такива, вас ви прецака Лупи, не ви прецака Левски. Срам ме е, че тези две имена могат да са в едно изречение. Със същия успех на ваше място можеше да играе отборът на Камена Рикса от Монтана. Ако ще стреляте по някого, стреляйте по Лупи, а не по целия български футбол. И си задайте въпроса - от колко време ви е ясно, че нещата не са наред в ЦСКА?! От колко време знаете за Чичо-Томовата колиба в село Студена? От колко време ви е ясно, че шефът ви е тотален политически гешефтар, който винаги губи и след това винаги излиза чист на нова далавера. Такава далавера, че да убие един от символите на държавата.

ЦСКА е вечен клуб. Той ще играе отново и в "А" група, и в Европа. Това не се съмняваме. Обаче преди това трябва със скалпел да се махне туморът от нея. Сашо Тумора е един от новите прякори на Лупи. Този тумор не е един човек. Това е система. Помогнете на ЦСКА. Не горете юргана заради бълхите. Има инсектициди за такива случаи. Спасете ЦСКА и помнете, че такива думи от левскари втори път трудно ще чуете.

http://paper.standartnews.com/bg/article.p...;article=235355

Едва ли ще ги оставят да играят във В група. Все някак ще оправят бакиите...Пък и самите футболисти и феновете не са виновни за некадърността и безочието на крадеца Томов. А в интернет продължават да излизат нови и нови факти,разкриващи,че Томов отдавна е знаел за предстоящите проблеми с лицензите,и вината си е изцяло негова. Дразня се,като чета как пак Левски били виновни и т.н.

Разбирам те напълно, че това са пълни глупости и определено Левски не е виновен с нищо. Само идиоти могат да съзират някаква конспирация. Но то колкото са тъпи феновете на единия, толкова са тъпи и на другия отбор. Така че няма защо да се дразниш. Простотията си ходи по хората и с ядове няма да я изкорениш. Просто не пиши и ти глупости за ад дразниш глупаците. ;)

Много правилно казано от страна на Мартин Карбовски .

Освен склуптурата,нека купят и Историята на ЦСКА ! Така ще обогатят значително своята биография !

За момента там,най-добрият европейски отбор,които са победили в своята история,е ЦСКА/София/.

Не ти отиват на възраста тези думи.

Ловите се като удавник за сламка повечето хора от ЦСКА. Аз съм Левскар и също ми е неприятно изхвърлянето на ЦСКА от Европа, но не се чудете кой да обвините.

За момента там,най-добрият европейски отбор,които са победили в своята история,е ЦСКА/София/.

???????????????????????????????????

В момента за подигравка сте вие, но не съм тръгнал да приказвам глупости и да си чешам езика. Важното е всичко да мине добре и да се намери правилното решение за Българския футбол.

Редактирано от backata (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.