Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за пълна безплатна защита

Featured Replies

НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДВЕ АНТИВИРУСНИ ЕДНОВРЕМЕННО...(Особено с активирана защита в реално време).

не бе аз ако слагам авира ще махна аваст
  • Отговори 419
  • Прегледи 58,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

не бе аз ако слагам авира ще махна аваст

Аз бих те посъветвал да си сложиш Avira - :) страхотна е!

А пък ако браузваш с Opera защитата на безплатната версия е като с включен WebGuard на Premium версията и в същото време е неусетно лека. ;)

Avast Home + Comodo Firewall Pro работят добре заедно и се чудя за какво ли ми са платени програми . Това е доста добро решение.

Какво да споделя - ако е Авира - трябва да е Premium! Безплатната Аваст е по-добра от безплатната Авира и това го признават навсякъде - имам предвид хора с повече познания и практика ! Поздрави

Avast Home + Comodo Firewall Pro работят добре заедно и се чудя за какво ли ми са платени програми . Това е доста добро решение.

Абсолютно на същото мнение съм,сработването м/у двете програми си личи и от поведението на самата ОС.Бързо зарежда,няма замръзване и др.Наблюденията са ми от както излезе новата версия на Аваст 4.8 и Comodo Personal Firewall3.0.22.349

Тук не е мястото на поста ти ... но сложи си Avira възможно по нова версия ... аз в момента я нямам на месец по веднъж давам (инсталирам) и по 5 6 вируса хваща а аваст цяла година да ти стои нищо няма да хване освен Backodoors в някои програми ...

Ха ,че на това нищо ли му викаш някакви си Backodoors в някои програми :D
  • 1 месец по-късно...

сега пробвам AVG Anti-virus free 8.0 + Zone alarm Free на виртуална машина доста добре се справя АВГ-то ,а за ZONE ALARM се настройва лесно...

Привет!Помолиха ме да изчистя няколко вирусчета от една локална мрежа с OS XP.В последствие се оказа,че не са чак толкова малко.... Публикувано изображение Предложете ви някакъв пакет т безплатни прогрмаи,които ще помогнат.Благодаря ви предварително...

Здравей!

Най-добрата комбинация за безплатна защита е безплатния касперски, който върви с яндекс онлайн + стената на Comodo. Това е отлично решение за без пари.

Мога да препоръчам и PC Tools Firewall; последните версии имат подобрена anti-leak защита(която нараства драматично ако инсталираш и ThreatFire), отделно до момента не съм имал проблеми при симулациите на атаки. Имаше из нета едно общо сравнение на всички стени, където много се възхвалява Comodo-то, но аз лично съм малко резервиран към нея (не се разбираше никак добре с компютъра ми, а и задаването на настройки за отделните процеси е малко нервещо)... Не че е лоша, де, просто предлагам алтернатива :angry:

Какво да споделя - ако е Авира - трябва да е Premium! Безплатната Аваст е по-добра от безплатната Авира и това го признават навсякъде - имам предвид хора с повече познания и практика ! Поздрави

Извинявай не съм съгласна с теб!!!!

Ето нормален истински test:

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=45&t=11659

AVG+ КОМОДО +Някаква Антирооткит

Avira +КОМОДО +Antispy без Hips

И може и други комбинации Vista/XP(Зоне Alarm +Dynamic Security Agent)Може дори стената на Windows Vista с напреднали настройки

Но в никакъв случаи Avast

Разочарована си от Аваст ли ? Не вярвай на подобни тестове ....Към втория вариант на Михнев , включващ Avira AntiVir Personal 8 - FREE (много по-лека от Avast4.8)+ Comodo (само firewall) бих добавил Spyware Terminator - с защита в реално време , без антивирусния компонент...За пълна защита говорим все пак.... Поздрави

• 3 седмици по-късно...

Разочарована си от Аваст ли ? Не вярвай на подобни тестове ....Към втория вариант на Михнев , включващ Avira AntiVir Personal 8 - FREE (много по-лека от Avast4.8)+ Comodo (само firewall) бих добавил Spyware Terminator - с защита в реално време , без антивирусния компонент...За пълна защита говорим все пак.... Поздрави

Не я одобрявам тази фрии програма.Авира е много напред и мога да ти го докажа.Защо искаш да махнем Hips на комодо и да сложим този на терминатора???????Ами то тогава на мястото слагаме Spyboot!!!!!Щом ще присъства ХИПС то нека да е на комодо!!!

Мамутът ми показа нагледно колко е напред Авира... За Комодо бих бил съгласен с теб - ако не шпионира в полза на създателите си ... Въпреки че това и други програми го "пробват"... При мен няма нищо за шпиониране - но пак си е дразнещо... Забравям за подобни програми... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Слагай Avira и си свиркай!Много хора я комбинират с comodo,но аз се отказах не се стикова добре с компа и ми опъваше нервата постоянно с предупреждения!!!Авире се държи учудващо добре!!!

Темата наистина е интересна и вероятно ще бъде от голяма полза за много потребители на форума. Бих искал да помоля само да използвате много внимателно думата "безплатна"! Добре е хората, които дават мнение за продуктите, да са наясно с лиценза на програмата и да го съобщят. Avast! Home, Avira Personal и AVG Anti-virus free са безплатни САМО за домашна и некомерсиална употреба. Лиценза не важи дори за учебни и благотворителни организации.

Мамутът ми показа нагледно колко е напред Авира... За Комодо бих бил съгласен с теб - ако не шпионира в полза на създателите си ... Въпреки че това и други програми го "пробват"... При мен няма нищо за шпиониране - но пак си е дразнещо... Забравям за подобни програми... Поздрави

добре....ти нали от ли4ен опит вадиш заклю4ениа.

Според теб комодо не е добра!!!Коя стена (безплатна разбира се) би препоръ4ал тук!!! Аз съм съм с Виста примерно и искам безплатен лицензиран софт.Каква е твоята комбинациа???

Имам още 1 въпроос.Новата версиа на Sunbelt-Personal FireWall става ли за Виста не разбрах в тяхната страница!!!!!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Комодо е една от най-добрите за XP и ясно изразих преценката си ... Нямам своя комбинация и бих пробвал всяка програма-която ме заинтригува. Никоя не е идеална - но всички имат свои предимства - заключение след честа смяна на програми - временно съм с Avast 4.8 Pro + Mamutu 1.7 в активен режим - работят добре заедно, двете програми са с вграден БГ език,но не са безплатни ! Ползвам още доста спомагателни програми - но не са в активен режим . Поздрави

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение Free Internet Security- http://www.cybertopcops.com/tips_tricks-fr...et-security.php

We compiled the following list of steps for those who cannot afford an Internet Security Package. You may not enjoy the central management benefits of an Internet Security Package, but these steps will help you to obtain a reasonable level of Internet Security without spending a penny on any software.

* Download and install AVG Free Edition for protection against viruses.

* Download and install AVG Anti-spyware, Spybot - Search & Destroy and Lavasoft Ad-Aware Personal Edition for protection against spyware, hijackers and other pests.

* Download and install ZoneAlarm Free Firewall for protection against hackers as well as hacking attempts by malware.

Предложението е на фондация Cyber Top Cops Публикувано изображение

Ето и тяхните предложения за пълна защита --->> http://www.cybertopcops.com/cyber-security...ternet-security

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

пак почнах да мисля за смяна на БЕЗПЛАТНАТА защитата въпреки че тази не ме е издънила... сега съм с AvastHome4.8+ZA free+SuperAntispywere+Mawarebytes Anti-maware Free сега се чудя дали е добре да сменя Аваст с AVGfree8.0 или AVira Personal 8 аваст като цяло съм доволен ,но почна от време на време да товари повече някой път хаби 25мб рам някой път 80мб защо...

Спорен мен по добре или да си останеш с Avast-а или да смениш с Avira,но както си решиш.Проблема с рамта не знам защо ти го прави,при мен не е имало подобен проблем когато бях на Avast.

Редактирано от Stralis (преглед на промените)

пак почнах да мисля за смяна на БЕЗПЛАТНАТА защитата въпреки че тази не ме е издънила...

сега съм с AvastHome4.8+ZA free+SuperAntispywere+Mawarebytes Anti-maware Free

сега се чудя дали е добре да сменя Аваст с AVGfree8.0 или AVira Personal 8 аваст като цяло съм доволен ,но почна от време на време да товари повече някой път хаби 25мб рам някой път 80мб защо...

Абсолютно нищо не ти пречи да експериментираш и с платени продукти.Защо не пробваш само замяна на Аваст с Авира и така докато установиш какво ти е по сърце.SuperAntispywere и Mawarebytes Anti-maware Free не са ти в реална защита.

Според мене поне един продукт е добре да е платен но всичко опира до финанси Публикувано изображение

според вас коя БЕЗПЛАТНА АВ е по добра Авира-8 или Аваст 4.8 и моля аргументи...

Съгласен съм с Михнев - препоръчвам пробване заедно с Online Armoor 2.1 Free - ZA free отстъпва при тестиране- но говорим само за домашно ползване ... Поздрави

Аз пък залагам на Avira ! Интуитивен интерфейс, сравнително чести актуализации (включително и на search engine-a), добър "detection rate", изключително лека откъм системни ресурси, добри планировчици за сканиране и обновяване по график, богата база с дефиниции... Същите неща могат да се кажат в голяма степен и за avast! - интерфейс малко в стил на плеър, лека, VRDB функция за възстановяване на оригиналните версии на файловете преди да са засегнати от дадена инфекция...И най-дубавото е, че и AVG-то все повече задобряват и са доста конкурентно способни на платените си аналози, при това са БЕЗПЛАТНИ! Всеки ще ти даде различен съвет...Най-добре е сам да ги тестваш и да прецениш според нуждите си, коя ще ти свърши работа.Коя позволява гъвкавост при настройките за да се получи пълна персонализация на продукта според твоите критерии и изисквания, възможността за комбинация на продукта с друг с цел постигане на по-комплексно ниво на защита. @Mihnev_sz - аз лично не бих разчитал толкова на сляпо на този anti-spyware модул на avast! ,защото тенденциите и динамичното развитие на зловредния код налагат и нови решения за защита...Препоръчвам да си държиш наблизо MBAM, SUPERAntispyware, Spybot S & D и HijackThis, че виждаш с колко теми за Rogue софтуер има из форума, който се явява като трамплин за инжектирането или дропването на солидно количесто malware из целия системен дял...А там малко интегрирани продукти се справят добре (веднъж да сме на едно мнение с TNN по някои въпроси :) ). Поздрави !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.