Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за пълна безплатна защита

Featured Replies

Аз също не бих заложил на antispyware модула на Avast!, поне не и засега. Изобщо в този не лек избор измежду твърде оскъдните на брой безплатни защитни варианти без колебание бих и съм избрал Avira 8. Вярно, че в момента ползвам промоцията за версия Premium, но в началото на октомври тя ще изтече и ще се върна на безплатната версия на програмата. Avast! понатежава неоправдано според мен, а AVG се движи между "Осанна!" и "Разпни го!", и все пак моята оценка за нея е по-висока от тази за Avast!. В добавка - безплатните варианти за стена измежду ZA, Outpost или пък PC Tools. Не споменавам 2 набиращи популярност (?) стени - Online Armoor и Comodo. Първата не познавам лично, от втората определено не съм доволен, не и от 3-та серия. Ниска оценка и за Jetico, твърде експериментална е още.

• Отговори 419
  • Прегледи 58,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега съм с точно тази комбинация Avast Home 4,8 1227/Online Armoor 2.1 Free и съм много доволен, временно съм се дистанцирал от продуктите на Kaspersky Lab.

1.Какви са причините да се дистанцираш от продуктите на Касперски Лаб

2.Защо точно тази комбинация Avast Home 4,8 1227 + Online Armor Free 2.1

/предполагам заради Аваста - не ти се иска да се разделиш с него ;) /

3.На последно място какви са ти впечатленията от стената и с какво тя се отличава от другите безплатни защитни стени

Мисля и аз на по късен етап да я пробвам заедно с Avira Free +SUPERAntiSpyware Pro

Ако трябва да избирам от безплатни продукти - ще сложа Avira Free +SUPERAntiSpyware Pro + Online Armoor 2.1 Free

Поздрави :wors:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

...вчера без да искам съм сгрешил наименованието и....

Та и аз за по-бързо я копирах от поста ти в моя :)...

"""Avira Free +SUPERAntiSpyware Pro + Online -Armor 2.1 Free """ Втората програма не е безплатна - безплатната и версия е по-неефективна спрямо платената .... Ако на втора позиция се постави Spyware Terminator 2.3.0.481 без антивирусния компонент - става комплексна пълна безплатна защита ....Не зная коя е по-добрата комбинация- трябва да се тества .... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

"""Avira Free +SUPERAntiSpyware Pro + Online -Armor 2.1 Free """ Втората програма не е безплатна - безплатната и версия е по-неефективна спрямо платената .... Ако на втора позиция се постави Spyware Terminator 2.3.0.481 без антивирусния компонент - става комплексна пълна безплатна защита ....Не зная коя е по-добрата комбинация- трябва да се тества .... Поздрави

Не ми се нрави Терминатора.Доста ми бавеше интернета.Но все пак ползвах я преди 2 години и оттогава доста промени има.

Относно грешката - голяма работа.Един като сгреши и за по лесно всички го цитират,което не значи че говорим за различни програми.

Ето едно мнение за стената тук = > http://it-light.net/forums/index.php?showt...ost&p=25060 Публикувано изображение

Винаги съм предпочитал платените програми да уточня,както и всички предполагам. :rolleyes:

Защо ли изключваме безплатният Касперски/Яндекс онлайн+Online Armor Free ----- също е решение.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=34811 Програмата сега е значително подобрена - сравнено с преди 2 години ...Наблюдавам я при един приятел и съсед - ползва я заедно с безплатната Авира - не мога да го убедя да си добави и защитна стена -различна от тази на Win XP... Не желае , но цяла година Win при него не е преинсталиран.... Казва " Нали всичко работи- за какво ми са други програми..." Не иска да пробва каквито и да било други програми... Поздрави
  • 3 седмици по-късно...

Международни клиенти:

· Ajinomoto(Japan) Ajinomoto (Япония)

· Citect(Australia) Citect (Австралия)

· Lotte(Japan) Лоте (Япония)

· Sanyo(Japan) Sanyo (Япония)

· Spirax Sarco(UK) Spirax Sarco (Великобритания)

· Yamaha(Japan) Ямаха (Япония)

· Bosch(Germany) Bosch (Германия)

· Komatsu(Japan) Komatsu (Япония)

· Mitsubishi(Japan) Mitsubishi (Япония)

· SME Bank(Korea) МСП банка (Корея)

· MTL Instruments Ltd.(UK) MTL Актове ООД (Великобритания)

· Otto Bock Healthcare(Germany) Ото Бок здравеопазване (Германия)

Finance: Финанси:

* China Financial Certification Authority Китай финансов орган за сертифициране

* Bank of Communications Банка на съобщенията

* China Agricultural Bank Китайска земеделска банка

* Shanghai Pudong Development Bank Шанхай Pudong банка за развитие

* Bank of China Банка на Китай

* China Construction Bank Китай строителство банка

* Industrial & Commercial Bank of China Индустриална & Търговска Банка на Китай

Educational Sectors: Образование сектори:

* Nanjing University Нанжинг университет

* Tsinghua University Tsinghua университет

* Zhejiang University Жейянг университет

* National Academy of Chinese Националната академия на китайски

Theater & Arts Изкуство & Театър

* School of Continuing Education Училище за продължаващо обучение

Government: Правителство:

* China Securities Regulatory Commission Китай регулаторна комисия по ценни книжа

* Ministry of Finance Министерство на финансите

* National Audit Office Сметна палата

Telecoms & Airlines: Телекомуникации & Airlines:

* Australia GoldenIT Австралия GoldenIT

* China Netcom Китай на NetCom

* China Mobile China Mobile

* China Unicom Китай Unicom

* China Southern Южен Китай

* China Telecom Китай Телеком

* China Railcom Китай Railcom

* China Eastern Китай Източна

* Eva Air Ева Air

Доста сериозни клиенти имат

И аз се впечатлих и ще преценя дали да не го пробвам - на доста места попадам на отзиви - превъзхождал известните ни безплатни антивируси...Поздрави

...на доста места попадам на отзиви...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...ising+antivirus

Сега е с друга маса и отзивите ми са от Азия -според мен е абсурдно е да се мери с Twister - правителствения антивирус - просто защото там още е комунизъм... Вече безплатен - а дали е около "конкурента" си !? Скоро някой пробвал ли го е ? Twister сега е уникат отвсякъде и изобщо не ми се сменя... Поздрави

:)

...просто защото там още е комунизъм...

Като слушам оплакванията на коментаторите за проблемите, т.е. липсата на интернет в Китай, то не съм сигурен до каква степен им е нужна защита в района :)

Наистина искам да пробвам Авира и след като изтече лиценза на КИС може да я пробвам :ph34r:

Наистина искам да пробвам Авира и след като изтече лиценза на КИС може да я пробвам :huh:

Може и сега да я пробваш.Лицензът ти си стои какво толкова?

Може и сега да я пробваш.Лицензът ти си стои какво толкова?

Да стои,но времето тече :huh:
http://northsecuritylabs.com/ Препоръчително ли е ползване на предлаганото безплатно защитно решение? Как възприемате и преценявате нещо от четвърто поколение ... Поздрави

http://northsecuritylabs.com/ Препоръчително ли е ползване на предлаганото безплатно защитно решение? Как възприемате и преценявате нещо от четвърто поколение ... Поздрави

То щом се обади това нещо, ще е късно, либе, за китка :)

То щом се обади това нещо, ще е късно, либе, за китка :)

Би трябвало да блокира и тогава да информира,либе

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Изпратих файла на Вирустотал - бе чист - хептен интересно стана ... Либета с китки - или тъмна Индия.... Нека и други да споделят ... Поздрави

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,за пълна безплатна защита каво бихте ми препоръчали а сложа до Avira 8 Free + Online Armor 3 (30 дни trial) Имам платен Malwarebytes' Anti-Malware, да му включа ли резидентния модул за реалновремева защита, или да го оставя само за сканиране и да сложа някоя безплатна антишпионска програма с реална защита( и като например коя?)

Здравейте,за пълна безплатна защита каво бихте ми препоръчали а сложа до Avira 8 Free + Online Armor 3 (30 дни trial)

Имам платен Malwarebytes' Anti-Malware, да му включа ли резидентния модул за реалновремева защита, или да го оставя само за сканиране и да сложа някоя безплатна антишпионска програма с реална защита( и като например коя?)

Аз бих те посъветвал да си държиш Malwarebytes' Anti-Malware и a-squared free само за сканиране от време на време. Според мен няма нужда да си товариш системата с реално временна антиспай защита.

едит - a-squared free може да го ползваш и като онлайн скенер (в подписа ми) с ИЕ, без да инсталираш безплатната версия на компютъра си. Така дори системата ти ще бъде сканирана с пълната версия - a-squared аnti-мalware

Редактирано от delig (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.