Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за пълна безплатна защита

Featured Replies

Авира е най-добрия чист антивирус според мен - с най-много дефиниции, бие румънеца даже.

Естествено PF е зад нея.

Ако съм без PF, няма да ползвам Авира, а например Аваст, Кингсофт...

Искам да кажа, че се опитвам да събера най-добрите модули от различни програми:

- Антивирус в реално време - Avira (без уебгард).

- Защитна стена - Private Firewall - на макс.

- Уеб защита и антифишинг - BitDefender TraffickLight (това на което @Ney не обръща внимание, като говори, че може само с PF, но е важно според мен - няма ХИПС, който да те предпази от измамни сайтове - да ти откраднат паричките от КК, или да ти изхващат паролата на някой важен легитимен сайт - задобряли са много повярвайте...).

- Родителски контрол (и уеб защита и антифишинг) - Sky DNS (детето е на 8 - тъкмо се научи да чете гладко и цъка безразборно... говоря му много... но все пак...).

- Пълна виртуализация - Shadow Defender - за тестове...и за детето...

- Имидж - Macrium Reflect Free - чист като сълза за 10 минути....

Най - добрите модули събрани в един "сглоби чарк", без да има препокриване на функционалности (освен Уеб) и несъвместимости,  - и то напълно безплатно...
  • Отговори 419
  • Прегледи 58,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кажи начин как да крия подобни  файлове с такава икона. Вчера се порових но като не намерих се сетих за друг по-коварен начин за да накарам някого да стартира bat файла :clown:

Начини много има, но няма да ги споменавам за да не ни отваряш работа в почистващия раздел. :D

Начини много има, но няма да ги споменавам за да не ни отваряш работа в почистващия раздел. :D

Защо ме предизвикваш довечера да направя клип с демонстрация за начина по който да накарам някого да стартира bat файла ? А и няма да има какво да чистите , само ще трябва да обяснявате как да нулират паролата :grimace:

- Уеб защита и антифишинг - BitDefender TraffickLight

Имаше една версия на инсталатор на TrafficLight който се инсталираше и беше в бета стадий,дали го поддържат още.

Публикувано изображение

Публикувано изображение 

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Готов ли си да се обзаложиш?

Аз съм готов много отдавна,а ти готов ли си? Аз с Comodo ще бъда с настройки по подразбиране!

Ти с твоя FES  (  Forticlient Endpoint Security) си го настройвай както искаш 

Търсим участник от трета страна да подаде бубите 

Заповядай в подходящата тема

Аз съм готов много отдавна,а ти готов ли си? Аз с Comodo ще бъда с настройки по подразбиране!

Ти с твоя FES  (  Forticlient Endpoint Security) си го настройвай както искаш 

Търсим участник от трета страна да подаде бубите 

Заповядай в подходящата тема

Става баце обаче ще ми излезнеш с аваст, както спора беше за аваст. 

абе като се позамисля и на комодо ще излезна!

Авира е най-добрия чист антивирус според мен - с най-много дефиниции, бие румънеца даже.

Естествено PF е зад нея.

Ако съм без PF, няма да ползвам Авира, а например Аваст, Кингсофт...

Искам да кажа, че се опитвам да събера най-добрите модули от различни програми:

- Антивирус в реално време - Avira (без уебгард).

- Защитна стена - Private Firewall - на макс.

- Уеб защита и антифишинг - BitDefender TraffickLight (това на което @Ney не обръща внимание, като говори, че може само с PF, но е важно според мен - няма ХИПС, който да те предпази от измамни сайтове - да ти откраднат паричките от КК, или да ти изхващат паролата на някой важен легитимен сайт - задобряли са много повярвайте...).

- Родителски контрол (и уеб защита и антифишинг) - Sky DNS (детето е на 8 - тъкмо се научи да чете гладко и цъка безразборно... говоря му много... но все пак...).

- Пълна виртуализация - Shadow Defender - за тестове...и за детето...

- Имидж - Macrium Reflect Free - чист като сълза за 10 минути....

Най - добрите модули събрани в един "сглоби чарк", без да има препокриване на функционалности (освен Уеб) и несъвместимости,  - и то напълно безплатно...

Впечатлен съм. Заместих Авирка с Кингчо заради облака и другите екстри на азиатеца. За мен този избор е по-добър.

И с Avast!  да съм,все тая ....FES-а няма шанс дори и там :)

абе като се позамисля и на комодо ще излезна!

...donne! 

Ако ще ги надбягваме при стартиране на вредоносни файлчета - и аз ще се влюча с  обучена  Private Firewall  7- на макс и при изключен Кингчо. Наскоро и видях реалните възможности - според мен само CIS може да е на сродно ниво на справяне.С проактивната си защита тези програми ще надделеят и над платените версии не само на Forti...Тестовете на Матушек са си ги класирали http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/results.php

...Тестовете на Матушек .......

Today, security products contain a lot of different layers to protect against unknown malware.

Та в тази връзка не открих отговор на въпроса си :

Защо от matousec отказаха да тестват DW ? 

Отдавна  съм се усъмнил в достоверността в тестовете на матушек,затова ще пропусна коментара ти,все едно не съм го прочел. :) 

• 6 месеца по-късно...

Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7 заедно с Privatefirewall 7 + Comodo DNS - пробвано лично за 5 месеца. Невероятна безплатна комбинация.Непрекъснато служебно ползвам небезплатно SEP 12 - но програмите на Симантек не са някаква изненада. При някои мои тестови проверки безплатната комбинация се справя по-добре.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7 заедно с Privatefirewall 7 + Comodo DNS - пробвано лично за 5 месеца. Невероятна безплатна комбинация.Непрекъснато служебно ползвам небезплатно SEP 12 - но програмите на Симантек не са някаква изненада. При някои мои тестови проверки безплатната комбинация се справя по-добре.

тоя кинг не те ли дразни с тия фалшиви аларми?

тоя кинг не те ли дразни с тия фалшиви аларми?

Не.  При Комодо фалшивите аларми са повече. А и аз разчитам повече на защитната стена - Кингчо мога и да го деинсталирам.

• 3 седмици по-късно...

Към днешна дата не знам как е но поне при мен при официалното излизане на 8.1 qihoo 360  не работеше коректно,дано са го оправили, на 8.1 при мене най -добре работеше аваст.

Quhoo-то го ползвах до онзи ден на 8.0 (4.7.0.4700A) и нямах проблем/и, сега свалих от сайта им версия 4.7.0.4700B за x64 и се чудя да го слагам ли или да търся друга.

Пс. 360 Internet Security: Ready for Windows 8.1

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Quhoo-то го ползвах до онзи ден на 8.0 (4.7.0.4700A) и нямах проблем/и, сега свалих от сайта им версия 4.7.0.4700B за x64 и се чудя да го слагам ли или да търся друга.

Пс. 360 Internet Security: Ready for Windows 8.1

Няма място за чудене, ако държиш на качествена защита при това напълно безпатна.

• 4 седмици по-късно...

Около половин година ползвам Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7 заедно с Privatefirewall 7 + Comodo DNS - а това си е сбирщайн от 3 безплатни програми.  Доволен съм. А ако трябва да избера една програма - не бих се спрял например на Аваст. Бих избрал RIS 23.   Но те и двете са неравностойни на споменатата странна тройка-сбирщайн...Тествано лично.  Весела Нова Година!

Ами да обясни колегата какво точно има впредвид. Мята фитили и после някой друг виновен. Като е извън темата да ми трият постовете на другите нека си стоят. :)

Nikssi,можеш да си инсталираш Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7 заедно с Privatefirewall 7 + Comodo DNS. Можеш и да си ги съпоставяш с твоите любимци.И сам ще стигнеш до изводи.  А аз нямам претенции за вина или заслуги.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.