Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за пълна безплатна защита

Featured Replies

Има платен вариант, така че ако имаш толкова желание ще го използваш. Болшинството интегрирани пакети за защита са платени.

• Отговори 419
  • Прегледи 59k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ееее де става дума за безплатен антивирусен пакет с защитна стена.Доколкото знам аваст няма такъв.И не ми казвайте че мога да комбинирам аваст с безплатна защитна стена.

Аз го комбинирам с Комодо и PS Tools но при теб явно не става щот така ти изнася да пишеш,често казано не можах да схвана ядът в коментара ти,ако не ти изнася Аваст като АВ не я ползвай.

Поздрави;

• 2 седмици по-късно...

Аз го комбинирам с Комодо и PS Tools но при теб явно не става щот така ти изнася да пишеш,често казано не можах да схвана ядът в коментара ти,ако не ти изнася Аваст като АВ не я ползвай.

Поздрави;

Имах в предвид че нямам вяра на Аваст, причината два или три преинстала заради вируси.

А и още не е безплатна като пълен пакет както например Комодо.Поздрави

А и още не е безплатна като пълен пакет както например Комодо.Поздрави

Ако чакаш Аваст да пуснат Internet Security Free като Комодо,, има да си чакаш.. Платения вариант почти не се различава от белзплатния. Сам дето има защитна стена и Sandbox и антиспам, без които пак имаш осигурена защита. Както каза Maniac,новата версия на Аваст е много добра. Има много подобрения.
  • 5 месеца по-късно...

Immunet Protect и Online Armor Free за сега при мен работят в пълен синхрон!

Инсталирах първо Online Armor ,след многото въпроси се прие и Immunet да защитава Windows.

Напоследък забелязвам и висока детекция от страна на Immunet!

Лека и пъргава системата се държи стабилно!

Около 3 седмици бях с конфигурация PC Tools Firewall+ и Shadow Defender (за съжаление не е безплатен)на системен дял. Прегледах няколко програми от типа на Дифендъра и тази по описание ми допадна най-много - главно заради простотата на използване, а PC Tools e много хубава стена. Комодо просто отказва да се разбере със системата ми и това е. Същата е хавата и с Defense Wall - повече от две едновременно стартирани приложения (2 браузъра и торент клиент на сиид само) и почва да се мъчи машинката. (Подозирам, че имам някакъв хардуерен сбой в системата... :help: ) Та с тази комбинация всичко е много леко и ненатрапващо, стига да знаеш какво да изключиш от сянката и да не забравяш, че си под сянка. Един рестарт и все едно не си ползвал комп. А ПиСи Тулз може спокойно да и се довериш на дефолт настройки.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Публикувано изображение

Драсни едно ЛС и проблема със "сянката" е решен!

• 4 седмици по-късно...

Искам да попитам до колко е сигурна добавката за Firefox Keyscramble - това е програма против keyloggers http://www.qfxsoftware.com/

Често ли пазариш online ? Превантивна защита и достоен заместник е виртуалната клавиатура!

Често ли пазариш online ? Превантивна защита и достоен заместник е виртуалната клавиатура!

Не само пазарувам, ами и банкирам. А за виртуалната клавиатура съм чувал, че не е добро решение.

Не само пазарувам, ами и банкирам. А за виртуалната клавиатура съм чувал, че не е добро решение.

Може би Zemana Antilogger!Мисля,че течеше някаква промоция:

http://dottech.org/freebies/19285

• 2 седмици по-късно...

Тъй като реших, че ще го карам с цялостен пакет за защита от промоции, разбира се защото отделно инсталирани антивиурсна и стена ми товарят компа и не върви добре, се колебая между Авира секюрити суите и Панда Глобъл Протекшън, една от двете заедно с DNS сървари....дали ще съм прилично защитен и с коя от двете по-добре...?

Темата е само за безплатни възможности. Пробвай Avira Free и Comodo Firewall с Defense+ , заедно с DNS-сървърите на Comodo. Споменатите от теб платени програми са несъпоставими при цялостно директно сравнение.Безплатното е по-добро.

Какво е Defense+?

Проактивната защита на Comodo IS Premium. Този безплатен пакет е с вграден БГ-превод.Пробвай го.

Immunet Protect Free / Zone Alarm Free / GeSWall Free много добър тим,лекотата доминира в случая с тази комбинация! Доволен съм Zone Alarm Free не мога да я позная,нищо общо няма за мен е вече мит "тежка била,бавно стартирала"!

Panda Cloud 1.3 Pro ( може и безплатната, която също съдържа новите модули - като Safe Surch Protection за блокиране на вредоносни адреси) и Malware Defender Free, вградената стена на Windows 7 32bit- перфектно лека защита. На Панда не ми трябва бехавиор блокера и, щом имам MD, така че това е също много добра безплатна и може би най-леката и ненатоварваща комбинация.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Веднага казвам най-добрата безплатна защита: Online Armor FREE + Avast Free + IObit Security 360 !!! Отделно си инсталираш - Malwarebytes Anti-Malware, която ще си я ползваш за допълнителен и помощен скенер!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Най-добрата безплатна защита е Privatefirewall 7 +Имунити Протект +Панда Кул 1.3+ Avast 5 Free изглежда малко натруфено ,но всички се взаимодопълват и препокриват няма и збой в системата всичко е идеално и най-важното защитата е добра!Публикувано изображение

Най-добрата безплатна защита е Privatefirewall 7 +Имунити Протект +Панда Кул 1.3+ Avast 5 Free изглежда малко натруфено ,но всички се взаимодопълват и препокриват ....

:D и тебе ли те хвана параноята ,явно е заразно ....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.