Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за пълна безплатна защита

Featured Replies

имах предвид MSE :yanim:) комодо имат още да оправят false positives на антивируса. веднъж ми откри уж зараза в системен файл и като се изтри се оказа че е за аудио драйверите - съответно айде наново инстал...

И къде се разбира това в твоето изказване?

.п.с.

хора, кото отговаряте на нечия реплика, правето го с цитат, или по начин по който се разбира. Също така пишете по ясно и конкретно, а не витиевато и "усукано", така, че да се разбира основната ви мисъл...това куца при не малка част от вас!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

• Отговори 419
  • Прегледи 59k
  • Създадено
  • Последен отговор

писал съм си съобщението и докато съм го правел v2.0 е постнал своето мнение и затова се получи така

Гласувайте за любимия си безплатен продук тук-> http://www.techsupportalert.com/readers-choice-freeware-product-of-2010.htm

Безплатен продукт на годината.Аз гласувах за комодо.:cupid:

Липсват Rising 21 Free Edition, PrivateFirewall 7.0 Free, Comodo IS Free. При така подбран списък от тях, бих гласувал за AVAST и PC Tools Firewall Plus. Поздрави

Липсват Rising 21 Free Edition, PrivateFirewall 7.0 Free, Comodo IS Free. При така подбран списък от тях, бих гласувал за AVAST и PC Tools Firewall Plus. Поздрави

Вчера, един пич от форума на комодо ми каза, че им е писал, да поправят Comodo Firewall на CIS, но явно не щат.Тъпаци.

Тази програма за сега с нищо не е доказала, че е стойностна!

Капак на шпиндел. Осигурява 100% гарантирана, безплатна и пълна защита, съвместим е с всички версии на Windows и с всички програми за него, и няма никакви неприятни странични ефекти. Единственото известно ми перфектно решение.

Тази програма за сега с нищо не е доказала, че е стойностна!

Така ли? А НОД 32 "статистически" се е доказала, нали? А на практика как са нещата? Защо ми се струват много различни? Виж какво съм предложил на Tanganika за екстремните му експерименти в другия форум.Ще се сетиш. Поздрави

Днес от Softpedia пуснаха guide за безплатната защита. Това е 1 част, което означава, че ще последва поне още една част, а ако не и повече. http://news.softpedia.com/news/Softpedia-s-Guide-to-Free-Security-Part-I-129831.shtml

"От гледна точка на безплатните най-ожесточена е конкуренцията между MSE и Avira AntiVir" Според мен този спор е кой да не е последен. На върха реално борбата е между Rising 21 Free Edition и Comodo IS Free - те са IDS/HIPS подсигурени. Личното ми предпочитание е в полза на китайския продукт, но и двата са интересни и са с много възможни настройки. Извън тази тема - намирам ги за по-добри дори от повечето от платените алтернативи! През 2009-та доживяхме и подобни куриози да са реалност... Поздрави

На върха реално борбата е между Rising 21 Free Edition и Comodo IS Free - те са IDS/HIPS подсигурени. Личното ми предпочитание е в полза на китайския продукт, но и двата са интересни и са с много възможни настройки. Извън тази тема - намирам ги за по-добри дори от повечето от платените алтернативи! През 2009-та доживяхме и подобни куриози да са реалност...

Напълно съм съгласен с теб, а и слава Богу, че е така, за да не завехнат всички под сянката на 1-2 гиганта със съмнителни качества.

• 2 месеца по-късно...

Аз бих препоръчал Авира фрии плюс Outpost Firewall фрии.MBAM за контролни сканове :whist:

• 1 месец по-късно...

Comodo IS 4 Free,a-squared Free,SAS,MBAM, Dr.Web CureIt! 6 - все безплатни,че са и всичките с вграден БГ превод. Пак реших да проверя ще ми хареса ли една подобна сборна и безплатна команда. Comodo Antivirus май вече изплува доста над златната среда измежду антивирусите- ще му гласувам доверие за реално-времевата охрана. Ikarus + a-squared са за периодични сканирания чрез безплатната австрийска програма. SAS-MBAM са за всеки случай. Dr.Web CureIt! 6.0 също е за периодични проверки. Засега май други в повече не ми са нужни и ще проверявам дали е така. Поздрави

Втора година PC Tools Firewall Plus + Avast ,няколко бисквитки + 1 брой spyware (пропуск от страна на Avast),естествено не се и прекалява с хаотичното и безотговорно напосоки ровичкане.За нормален потребител,който не гони адреналина с елементарна хигиена,мисля че е достатъчно + контролните сканирания с програмите споменати от колегата по-горе.С безплатните варианти в последно време се увеличи избора им,което може само да ни радва.

Единствената комбинация, осигуряваща напълно равностойна защита на платените варианти е следната:

1-а линия

Антивирусна защита (осигуряваща отлична файлова и уеб защита в реално време)

• Avast! Free
Защитна стена

• Comodo IS

2-а линия (контролно и проверъчно сканиране при поискване)

• Comodo IS
MBAM A-Squared Free3-а линия (защита при инсталиране, анализ на поведение)

• Comodo IS
  • Zemana AntiLogger (промоционален лиценз)

В момента съм с точно тази комбинация- перфектна защита и то....без пари!

Единствената комбинация, осигуряваща напълно равностойна защита на платените варианти е следната:

...........

Предполага се, че тази защита е за Windows XP SP3. Но категорично не е единствената. Ако става дума за други операционни системи (Vista, Windows 7, MAC, Linux, UNIX) - там вариантите за защита са доста по-различни.

Предполага се, че тази защита е за Windows XP SP3. Но категорично не е единствената. Ако става дума за други операционни системи (Vista, Windows 7, MAC, Linux, UNIX) - там вариантите за защита са доста по-различни.

Вариации са възможни и други, но специално за антивируса от 1-а линия е единствената. Няма друга безплатна АВ програма, имаща уеб скенер! А това е много важно...!

Вариации са възможни и други, но специално за антивируса от 1-а линия е единствената. Няма друга безплатна АВ програма, имаща уеб скенер! А това е много важно...!

Добре. Остава да докажеш ефективността.

Добре. Остава да докажеш ефективността.......

.....а ти да докажеш НЕефективността....

Напълно съгласна с теб!

Аvast Free( version 5), за момента е най доброто БЕЗПЛАТНО нещо което има доста от модулите на платените програми.За щастие компанията се събуди и вече има чести обновявания.

А WebGuard-a е доста ефикасен!

Напълно съм "ЗА" Аvast Free

.....а ти да докажеш НЕефективността....

Аз не съм предложил твоята единствена комбинация и нямам никакво намерение да споря с теб или да доказвам каквото и да е.

А Zemana AntiLogger не е безплатна програма. Това, че има промоция не прави програмата безплатна. Прочети пак заглавието на темата. При теб се комбинират промоции на платени приложения с безплатни програми. Не си точен.

.....и нямам никакво намерение да споря с теб.....

Вече го направи....

Не си точен.

вЕрно е....забравих си калкулатора....
  • 1 месец по-късно...

Хъмм Аваст който намираше собствените си дефиниции за вируси изведнъж да е станал толкова добър че да ми го хвалите,не мерси.По-добре да съм с Comodo или FORTICLIENT ENDPOINT SECURITY.

Хъмм Аваст който намираше собствените си дефиниции за вируси изведнъж да е станал толкова добър че да ми го хвалите,не мерси.По-добре да съм с Comodo или FORTICLIENT ENDPOINT SECURITY.

Всички правят грешки! Дори AVG и Kaspersky, които бяха рекордьори по правени на такива груби грешки, хората все още ги използват, пък и не са зле продуктите с изключение на AVG, там може доста да се поспори. Версия 5 на Avast е доста добра даже.

Всички правят грешки! Дори AVG и Kaspersky, които бяха рекордьори по правени на такива груби грешки, хората все още ги използват, пък и не са зле продуктите с изключение на AVG, там може доста да се поспори. Версия 5 на Avast е доста добра даже.

Ееее де става дума за безплатен антивирусен пакет с защитна стена.Доколкото знам аваст няма такъв.И не ми казвайте че мога да комбинирам аваст с безплатна защитна стена.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.