Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за пълна безплатна защита

Featured Replies

Тази програма се блокира от 3 други значи не ми е много чиста. На 23 юни излиза АВ на Microsoft( Моrro)...разбира се Бета

Редактирано от mihnev_sz
Прекомерно дълъг цитат (преглед на промените)

• Отговори 419
  • Прегледи 58,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази програма се блокира от 3 други значи не ми е много чиста.

На 23 юни излиза АВ на Microsoft( Моrro)...разбира се Бета

Вчера я сложих и на мен никой и по никакъв начин не ми я блокира. Програмата е много ценна- с един клик получаваш огромно количество информация за всеки един файл. Такова количество всеобхватна информация, май друга програма не дава!

Вчера я сложих и на мен никой и по никакъв начин не ми я блокира. Програмата е много ценна- с един клик получаваш огромно количество информация за всеки един файл. Такова количество всеобхватна информация, май друга програма не дава!

Няма друга подобна програма. За тази информация трябва да подбереш и инсталираш поне 5-6 други програми. За мен обаче почти всички безплатни програми са съмнителни защо са безплатни. Затова и Anvir Task Manager Free е под контрол на подбран интегриран пакет със съответни възможности. Поздрави

Няма друга подобна програма. За тази информация трябва да подбереш и инсталираш поне 5-6 други програми. За мен обаче почти всички безплатни програми са съмнителни защо са безплатни. Затова и Anvir Task Manager Free е под контрол на подбран интегриран пакет със съответни възможности. Поздрави

Айде сега- пак паранои! Публикувано изображение Тази програма и 4 варианта, като 3 от тях са платени. Какво е съмнителното тук? Безплатния вариант е с орязани възможности. Ако програмата беше изцяло безплатна, т.е. нямаше платени варианти, тогава вече би могло да има съмнения. Не мисля, че има нещо гнило в програмата, а и тя не се стартира автоматично, освен ако не и го зададеш.

eSafe 7.0.17.0 2009.06.17 Suspicious File Абсолютно нищо не губя с допълнителното подсигуряване и го считам за нормално и препоръчително, дори и eSafe да греши. Но наистина - вече доста седмици нищо съмнително не съм установил.

с ъпдейтната "до дупка" Vista Ultimate 64-bit съм, оставил съм само уиндоуския файъруол, една Avira Free и Windows Defender, за браузване ползвам само Internet Explorer 8 в Protected Mode. това е напълно достатъчно, всички останали неща по мое мнение са излишни нерви и евентуален разход, ако продуктът е платен.

с ъпдейтната "до дупка" Vista Ultimate 64-bit съм, оставил съм само уиндоуския файъруол, една Avira Free и Windows Defender, за браузване ползвам само Internet Explorer 8 в Protected Mode. това е напълно достатъчно, всички останали неща по мое мнение са излишни нерви и евентуален разход, ако продуктът е платен.

Vista е най-лошата ОС в света! С най-ниска сигурност, дупки, бъгове, това не е ОС а по-лошо от вирус!

Avira Free, няма анти-спайуър защита, което я прави безполезна. Windows Defender не хваща нищо.

Internet Explorer, ще ти *бе майката!

Windows Firewall, няма да те пита ако имаш троян , бот или квото и да е, дали да го пуска!

Сега аз да дам съвет за пълна безплатна защита:

Comodo Internet Security

Редактирано от user231 (преглед на промените)

Comodo Antivirus вече е по-добър от Avast Home и за това постижение му бе нужна около година.Насъпоставях им се. Comodo Internet Security си е най-доброто в безплатния спектър - който реши може да ползва в добавка още много всевъзможни безплатни програми без реалновремева охрана.Comodo IS Free се съвместява дори със Спайбот - аз обикновено ползвам само имунизациите му. Поздрави

Comodo Antivirus вече е по-добър от Avast Home и за това постижение му бе нужна около година.

Не си споменавал да си ползвал Avast ,как стигна до подобно заключение?

Vista е най-лошата ОС в света! С най-ниска сигурност, дупки, бъгове, това не е ОС а по-лошо от вирус!

Avira Free, няма анти-спайуър защита, което я прави безполезна. Windows Defender не хваща нищо.

Comodo Internet Security

1.Относно Vista спрямо XP,ако това се има на в предвид,определено грешиш.

2.Относно Avira Free също си в грешка,от версия 9 вече е с този модул Ad-/Spyware detection .

3.Относно съвета,би ли се аргументирал?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Windows Firewall, няма да те пита ако имаш троян , бот или квото и да е, дали да го пуска!

Comodo Internet Security

1. ъпдейтнатата виста е в пъти по-сигурна ос от ъпдейтнатото хр. не говори глупости или дай доводи.

2. 9-та версия на авира има първична защита от спайуер, не си в час с новостите явно.

3. ти си *би майката, можеш единствено да ме хванеш за 256-битовото криптиране.

4. пита, пита, ако не - avira пита, вистата пита...

5. ех, дъвчете го клишето, нали? тая бъгава сюитка, дето само файъруола й става за нещо (чеп за зеле), да не говорим, че няма по-досадно нещо от него и дори в installation mode пре*бава инсталации, нормално стартиране на непопулярни приложения и игри, и т.н., и т.н.

През последните 2-3 години съм инсталирал версиите на чешката Аваст около десет пъти на различни компютри. Далеч съм от мисълта, че са лоши - просто Комодо вече е за предпочитане с комплекната си безплатна подсигуреност. При Comodo Firewall сега вече не са нужни антивируси като Авира и Аваст - защото техният Комодо антивирус толкова бързо тича, догонва и дори започна да ги изпреварва повечето антивируси в какво ли не. Съпоставките не са сложни - след време Комодо може да са по-добри и от Касперски. Те и още отсега ги надбягват неведнъж по важни критерии. Все пак - бъдещето още не се е случило... Поздрави

Качването на файлове във VIRUSTOTAL и достигане до заключение чрез него,това е несериозно!Версиите на някои от програмите там,са морално остарели.Не веднъж се доказа,че във VIRUSTOTAL често се дава недостоверна/не-обновена информация. Лека!

Съгласен съм - но нали може да се опонира на предоставеното в мненията!? Когато подобно нещо липсва- възниква мълчаливо съгласие. Вие знаете моите предпочитания - Symantec,австрийските програми и Comodo IS Free. Тези мои сегашни предпочитания се влияят и са зависими от много неща - нормално е да ги променя при обективни причини. Форумът е ползотворен при участие на повече хора. Поздрави

Съгласен съм - но нали може да се опонира на предоставеното в мненията!? Когато подобно нещо липсва- възниква мълчаливо съгласие. Вие знаете моите предпочитания - Symantec,австрийските програми и Comodo IS Free. Тези мои сегашни предпочитания се влияят и са зависими от много неща - нормално е да ги променя при обективни причини. Форумът е ползотворен при участие на повече хора. Поздрави

До сега горе-доло сме имали еднакви вкусове за програми,но не мога да се съглася с теб,че Антивируса на Комодо е по-добър от Аvast!!!Има още какво да се желае и то не е малко!

Comodo Internet Security

Господин прелюбодееца, основният Ви ъкаунт е активен и не виждам логична причина за клонирането Ви. Ако искате обаче той да бъде замразен, можете да продължите с клонирането. При всички положения овцата Доли отива в небитието!

актуалните фреймове Avast не ги пропуска, за разлика от Comodo,който въобще не ги вижда

За пълна безплатна защита и аз препоръчвам най-доброто в момента - COMODO INTERNET SECURITY !!!

Защитната стена на COMODO в момента е най-добрата в световен мащаб, а за анти-вируса също мога да потвърдя, че израства със часове и вече догонва най-добрите! За мен лично защитната стена е задължителна за всеки, който е по-взискателен на тема:"сигурност и защита"! COMODO FIREWALL дава много по-големи права и власт в ръцете на потребителя откоято и да е друга стена за защита.Минус е малко объркващият й интерфейс, който затруднява начинаещите, но както са казали мъдрите хора едно време : " С питане и до Цариград се стига"! Публикувано изображение

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Господин прелюбодееца, основният Ви ъкаунт е активен и не виждам логична причина за клонирането Ви. Ако искате обаче той да бъде замразен, можете да продължите с клонирането. При всички положения овцата Доли отива в небитието!

Клонирах се с една единствена причина, да разбера защо четете паролите на хората в Kaldata.com!!!!

До всички потребители на Kaldata

Четат ви паролите !!!!!!

iovi,

докажи мойто момче , как след като сам с различно йп / компютър и всичко ми разбираш , че съм се клонирал , единствено паролата ми е същата!!!!

единствено паролата ми е същата!!!!

Четат ви паролите !!!!!!

До сега горе-доло сме имали еднакви вкусове за програми,но не мога да се съглася с теб,че Антивируса на Комодо е по-добър от Аvast!!!Има още какво да се желае и то не е малко!

След 5 дни с Comodo IS Free и ровения в какви ли не сайтове, подробните сканирания със a-squared Free 4.5 и SUPERAntiSpyware Free съвсем нищо не откриха - дори нито една бисквита. С платените версии на Avast,Avira,Kaspersky,Nod 32 това не съм го установявал - след 5 дни все нещичко е откривано. В темата за ловенето предложих доста файлове с пропуски на тези уж лидери- някой можеше и все още може да провери и да добави мнение. За Win XP SP3 Comodo IS Free охранява на невероятно за безплатен продукт ниво. Някои сравняват безплатния пакет с корпоративни версии на водещи производители и изглежда имат основания за подобни изводи. Според мен при всички продукти има още много какво да се желае. Наскоро Касперски достигнаха ниво 25 000 000 - а вредоносните кодове вероятно вече са над два пъти повече. Колко са точно на никой няма как да е известно. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Клонирах се с една единствена причина, да разбера защо четете паролите на хората в Kaldata.com!!!!

Четат ви паролите !!!!!!

iovi,

докажи мойто момче , как след като сам с различно йп / компютър и всичко ми разбираш , че съм се клонирал , единствено паролата ми е същата!!!!

Четат ви паролите !!!!!!

Достъп до паролите нямам. Разбрах, че си се клонирал след сравнение на IP-тата. Този ти клонинг отива при другите и при още едно клониране ще има и по-сериозни последствия!

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

iovi

През последните 2-3 години съм инсталирал версиите на чешката Аваст около десет пъти на различни компютри. Далеч съм от мисълта, че са лоши - просто Комодо вече е за предпочитане с комплекната си безплатна подсигуреност. При Comodo Firewall сега вече не са нужни антивируси като Авира и Аваст - защото техният Комодо антивирус толкова бързо тича, догонва и дори започна да ги изпреварва повечето антивируси в какво ли не. Съпоставките не са сложни - след време Комодо може да са по-добри и от Касперски. Те и още отсега ги надбягват неведнъж по важни критерии. Все пак - бъдещето още не се е случило... Поздрави

На чешки ;)

Mоята Аваст е на български.Спокойно, много скоро Комодо Антивирусната ще се на***е :) Според мен На комодо само Защитната стена им е супер др. е ....

От 2-3 седмици тествам Аvast!Home 4.8 и мога да ти кажа, че досега нямам никакъв проблем :clap:

Даже ако говорим Аваст блокира двойно повече опасни сайтове, отколкото Комодо Ант.

На чешки :)

Mоята Аваст е на български.Спокойно, много скоро Комодо Антивирусната ще се на***е :P Според мен На комодо само Защитната стена им е супер др. е ....

От 2-3 седмици тествам Аvast!Home 4.8 и мога да ти кажа, че досега нямам никакъв проблем :clap:

Даже ако говорим Аваст блокира двойно повече опасни сайтове, отколкото Комодо Ант.

Напротив, грешиш!!!

Оттук-нататък анти-вирусът на Комодо ще става все по-добър!

След като стената им е най-добрата в момента, това е гарант за успех и на анти-вируса!

Комодо за да се наредят сред най-добрите при условие, че компании като - Kaspersky, Norton, AVG и др. са от много години в софтуерната сфера и на пазара говори, че там работят най-добрите специалисти!!!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Avast блокира не двойно,а тройно повече от Comodo Antivirus ,особено от началото на тази година от Avast се представят на сравнително високо ниво,що се отнася до засичане!

Напротив, грешиш!!!

Заповядай в темата с ловенето с Comodo !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.