Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои игри ще бъдат винаги играни ?

Featured Replies

World of warcraft,Heroes III,Diablo II,Белот,Шах...

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 132
  • Прегледи 22,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Надявам се да не се забрави Return to castle Wolfenstain.За мен е вечна игра.

Все пак темата е, кои игри ще бъдат играни винаги. Със сигурност, това няма да е DOOM II , защото просто машините ни едва ли ще го позволяват, а интересът е много малък.

Аз си играя ДООМ2 със сигурност :) Имам си го инсталиран и като ми остане време джиткам понякога по малко :). Но си прав, че няма голям интерес - никого вече не мога да навия да направим една игрица в мрежа. А едно време как се "думкахме" в офиса.....

Много бих искал да кажа мойте любими игри - Prince of Persia, Call of Duty, Hitman, GTA, Marc Ecko`s Gettin` Up: Contents Under Pressure, Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse и още много, но ще кажа, че ще са - CS, WOW, The Sims (all), Diablo II, Вероятно GTA, Криеница, Куцанка, Игра на Ластик, Футбол, Баскетбол и т.н.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

За мен това е само 1 игра WoW.Но може и NFS ако EA Games я направят по интересна за напред защтото Pro Street е пълен буклук.

Хайде и аз да си кажа думата biggrin.gif Кой игри ще бъдат играни винаги ? ... Еми, ако започнем по жанрове, за др нз, но PRG, MMORPG, Virtual Life игрите винаги ще се играят. И във времето, когато др FPSи, Quest, Driving и т.н , подобряват все повече графика, реализъм, геймплей и т.н, то др набират все повече хора. Ако трябва да направя конкретен списък, той ще бъде следният :

MMORPG : Игри, като WoW и Line][Age винаги ще се играят. Те просто нямат край ...

Strategy : Титани като Diablo, WarCraft, Command & Conquer, Heroes и др, също не могат да се изтъркат. Сега и Spore ако поведе еволюцията между RPG/MMORPG и Strategy, направо ще си имаме и нов жанр.

Driving : Зависи от прогресът. Ако през 2010 заменим автомобилите с летящи кораби, игри като NPS, FlatOut, Colin McRae Rally и т.н. доста ще трябва да се променят. laugh.gif

Мениджър : Нито футбола, нито коjто и да е др спорт са от вчера, нито пък ще се откажем от тях в близко време, така че тука има доста перспектива. FIFA, там Uefa Euro, Football Manager и т.н. ще си има винаги.

Социални игри и такива, които предоставят Virtual Life, според мен са бъдещето на геймъра. Като тръгнем от The Sims, през GTA, та до Second Life. Може да не са известни много (игри като последната), но създателите влагат все повече пари в тях и мисля че с времето ще станат гигантите при игрите. Изобщо, като се има в предвид рязко увеличаващата се зависимост на човек от машините, бъдещето при игрите е при тези, които създават напълно нов виртуален свят, който да замести реалният ...

Игри като Baldur's Gate, Palnescape: Torment, Fallout, Diablo, много модове на NWN1 и т.н. ще се играят още дълго, защото който ги е играл веднъж переодически иска да ги преиграе. Мултиплеъри като Heroes, Starcraft и т.н. ще затихнат по-бързо, понеже постепенно става по-трудно да се намират противници.

Разбира се много дълго ще се играят и игрите, които са пуснати като сорс и са достатъчно добри за да привлекат разработчици. Такива като Doom I/II, DN3D, Quake I/II, Descent 2, Freespace, Warzone 2100, Total Anihilation и т.н. продължават да се играят активно от много хора и привличат достатъчно разработчици за да може енджините им да се развиват. Разбира се не може да се сравнява визията дори на Doom's Day енджина примерно с Crysis, но истината е че Doom ще се играе още много години а игри като Crysis се забравят скоро.

Това разбира се ще важи само докато съществуват персоналните компютри. Колкото по-скоро успеят да ни наложат замяната им с терминали, толкова по-бързо ще изчезне и възможността да избираш какво да играеш.

:grimace: Браво! Наистина е така. Ам да кажа още 2 класически игри - Half-life и играта произлязла от HL - Counter-Strike. Учудвам се като отида на компютърен круб виждам че 1.5 се играе с пълна пара което е добре за нея. SOurce не ми харлесва. Още бих казал Quake 3 Arena - първата компютърна игра която играх! Още я обожавам! Създателите на QUake, DooM id Software са на път да загубат правата си за правене на Quake и DooM! Никой друг Quake или DooM няма да е добър ако не го правят id! Каквото го правят го правят добре! Half-Life също е класика но за мен тц. Сега с нетърпение чакам новия DooM 4 и се надявам да не бъде изцепка като Crysis!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Много глупости сте изписали тука, има може би 2-3 игри за които винаги знам, че ще са вечни това са: Minesweeper, Pinball и Тетрис. Мисля, че това са игрите, които наистина са доказали, че ще са вечни, те не залагат на хубава графика, реализъм и тем подобни... а може да се добави и Супер Марио мисля.

CS и диабло.За мене са това вечните,няма други!Прекарал съм хиляди часове пред тия игри.

CS винаги ще се играе според мен. Харесва ми защото е реална, съвременни оръжия, реален геймплей ( не като другите шутъри те стрелят от половин час и не мреш biggrin.gif) и е супер лека ( дори на кашоните от даскалото тръгна) biggrin.gif Говоря за 1.6 която си е най-добра, а 1.5 е бъгня която се чуда как има хора които да играят 1.5. И мен ми беше супер тъпа в началото но щеш не щеш ма зареби мн яко biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Според вас кои игри ще бъдат винаги играни дори след 10 години ? :P

Най-вероятно Heroes of Might and Magic III ще е сред тези игри. Тя вече прескочи категорията "търговски продукт" и тръгна по пътеките на народното творчество. Вече толкова народ пише код за Heroes III, особено в Русия и Полша! Има текущи проекти по нея, които ще приключат навярно в началото на 2010. А след това? След това, както практиката показва, ще излязат нови. Тази игрица вече ПОВЕЧЕ от 10 години шества по света...

Изтрих или редахтирах доста от постовете ! МОЛЯ Ви придържайте се към заглавието на темата , а не коя игра мразите и защо ! И престанете с безсмислените коментари !

Успехи !

Главно игрите на blizzard се играят доста дълго.Примерно Starcraft и Diablo.

Редактирано от Hanibal_Lektar
Има си раздел за филми ! (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.